59

анонимен

преди 11 месеца

Налудни приказки за образованието на жените - я марш в Средновековието, но там не можеш да идещ, затова бегом в Нигерия. Срамувам се, че се наричаш българин. И тези, дето ги величаеш, се тъпчат при нас, дето не сме в ред. Какво ще стане в бъдеще, никой не знае, така че не ми говори как ще ни превземат и темподобни.

58

Истина

преди 11 месеца

Трябва да има политика у нас, всяко семейство на вишисти да имат поне 3деца и да имат привилегии, а по-тъмните ни братя трябва да ги отрежат, особено ако не учат. Ако дори един родител е под 18г през целия период на детството не трябва да взема помощти

57

Анонимен

преди 11 месеца

До българия- Винаги в обществата,включително и в българското хората раждат и са раждали повече деца,когато са били най-бедни. Това се дължи на високата смъртност и несигурност при тях. След войните има бум понеже ако имат 1-2 деца е много вероятно те да починат и да останат без наследници. Или пък когато сме били под турско робство ако имаш една нива и не смогваш сам ще си направиш 4-5 деца,за да ти помогат в работата. Тогава е с цел. Сега хората нямат нужда от повече понеже времената са мирни

56

Да

преди 11 месеца

До Един Но, какво става от тези деца, като пораснат? Изучени професионалисти, или гладни безработни производители на деца? Високата раждаемост означава,че ще трябват и много ресурси за изхранване на населението особено, като има голяма безработица. Не зная какъв е капацитета на планетата за изхранване на човечеството, но мисля, че наближава предела.

55

българин

преди 11 месеца

В природата винаги има равновесие.Ние-християните,спряхме да раждаме деца.Раждахме допреди 60-70 г.За да има равновесие,други днес раждат.Забележете,деца се раждат тогава и там,където няма налудни прикзки за образование,кариера на жената,равенство на половете,че *** и лесбийките са нещо нормално,и пр.дивотии.Това не е моя измислица,а исторически факт.Сега при нас само уруспийство,и безмозъчно женско поведение.67 ,много си прав.Страшното ще бъде тогава,когато африканците напънат към нас.

54

От 77

преди 11 месеца

Впрочем, сетих се! Има начин да подпомагам изхранването на тези 18 деца, без да лишавам моето единствено от това, което мога да му осигуря със заплатата си. Вместо да спя нощем, да взема да се хвана на втора работа и заплатата от нея да пращам на Сани Умаро, който живеел в Макоко и не работел, щото бил зает да прави деца. И да се надявам, че ако от преумора ми се случи нещо, Сани Умару ще поеме грижата по изхранването на моето дете.

53

Анонимен

преди 11 месеца

Хич и да не си въобразява някой, че ще ме накара чрез подобни статии да обрека на лишения своето единствено дете, за да подпомогна изхранването на 18-те деца на безработния, който решил да се обзаведе с три съпруги и понеже няма какво друго да прави, се е посветил на инициативата да ги забременява непрекъснато.

52

Анонимен

преди 11 месеца

Колкото е по бедно и просто населението толкова по вече деца имат и обратно.

51

Анонимен

преди 11 месеца

До Един /67/ Заминавай при тях да правиш там деца и ако не са доволни от теб да те схрускат на курбан. Тук нито деца правиш, нито си полезен с нещо друго. Единственото, което правиш е да си изливаш злобата по форумите, защото около теб няма кой да те изслушва.

50

Анонимен

преди 11 месеца

И после се изсипват в Европата да безчинстват.

49

Анонимен

преди 11 месеца

Не са и чували за предпазни средства. Но никой не ги брои за хора.

48

100% Бай Ганьо

преди 11 месеца

Черните ми смазват цевта и ми сменят маслото съвършенно и то на половин цена спрямо белите

47

Един

преди 11 месеца

Ми да раждат хората, да не са като нас да се правим на интересни - Моренце на Гърция, инстаграм, айфон, нов автомобил, парцали, кафенца, кученце за в апартамента, да пазим фигурата, че децата ще я развалят и т. Н. А хората в Африка не се занимават с пошли фалшиви ценности и раждат. Дано ни заместят някой ден, че станахме дефектирал маТрял.

46

Алекс

преди 11 месеца

Да правят каквото искат,но да си стоят в Нигерия.

45

Кравар

преди 11 месеца

Бебетата са благословия от Господ ! Колкото повече - толкова по-добре за света !

44

anonimen

преди 11 месеца

И като дойдат тук, всички ще станем петли и пауни - ще се разхождаме насам-натам със забучено в четирибуквието разноцветно знаменце

43

HMLF

преди 11 месеца

Идеални за БРИКС!

42

Анонимен

преди 11 месеца

И после разни умници реват че в Африка имало недохранени. Всеки сам трябва да се грижи за семейството си. Като не могат да си изхранват децата да не раждат толкова.

41

Йово

преди 11 месеца

Тези са доказателство, че пари не им трябват за да раждат, такава си е психологията и не се оправдават, че нямат пари за да издържат децата. Сега "цивилизациония свят" да тича да им дава пари а те да си раждат на воля като котки!

40

Анонимен

преди 11 месеца

До Кравар - Най-вече Русия, мъжете и без това измрели отпреди сега съвсем измряха така че Новорус ше е църна ахахах