Ако месото е кравешко от Аржентина цената му върви от 18 Е до 75 Е. Но е хубаво да се докаже това....Нещо някои не са се разбрали или нашите ресторантьори са постъпили по български без много ясни обяснения. Повтарям.Необходимо е било ясно обяснение.
дебели, мазни, *** а цените им ниски, морето за снимки , само на границите и пътищата е страшно . ресторантйорите винаги открито са газили закона
Wagyu стека си струва толкова навсякъде. Доста хора, обаче недоглеждат, че цената е на 100гр. В случая щом и персонала ги е предупредил предварително, не знам защо се оплакват.
Дъщеря ми преди 3 дни ми прати снимка от закуската им на гръцкото море- във вила край плажа наета от 5 човека, 2 маси отрупани с прясно приготвена закуска,каквото ти душа иска и всичко това....10 евро за 5те човека.ИЗБЕРЕТЕ БЪЛГАРСКОТО..........
Не само по Черноморието ни,а цялата ни 1кочина1 е само схеми,лъжи и измами.Нека ни,ние си ги търпим и им се радваме,че и пари им даваме по Черноморието.
Не е зле да КОМБИНИРАТЕ тази новина с ония дето пуснахте преди седмица как било хубаво и приятно да се почива на родното ни Черноморие ... Все пак по една и съща тематика са .
Типичн случай на умишлено заблуждаване на клиента ако цената е за 10 грама /като в аптеката/клиента как да провери че грамажа е точен като не са му дали атекарска везна.в този случай да връщат парите на клиента и да плащат глоба в стократен размер на измамата 50 000 да видим ще си правят такива гаври повече.
Га ядохте пържоли не ривахте.Кой ви кара да поръчвате пържола от слон заради вас заколихме цял слон.
Стига с тези вопли....1. Ако е обявена цена и изрично клиента е предупреден,че ще му струва много/ без това да е задължително по закон/ няма от какво да се оплаква.2. Малко е странно в бедна държгава , като България да се предлагат специални меса и специални цени, без да има специално заведение за това. Клиента се заблуждава, че в евтин бг ресторант ще има и евтина пържола. 3. За успехите на младите ни математици по света се пише един два реда, а за телешка пържола-това е новината!
Не разбирам защо се цензурира името на всеизвестен на всички ни герой на Алеко Константинов
До 517 Анонимен Не мога да разбера това за претопленото агнешко. Очаквали сте прясно сготвено месо от чеверме ли? А агнешкото винаги се топли преди да се сервира, защото много бързо лоясва и не е вкусно. Дори агнешкото. . . . . . . . . . . . . . Като съм написал агнешко, означава агнешко, а не чеверме! И точно така беше точно в старта на залояването, но келнера ми обясни, че така се яде! Доматите с колците! Живея отдавна в чужбина, но знам все още много добре български! Следващия път само роднин
До 504 Анонимен До долния Ти си селянин според изказа, обидите и неразбирането ти. Отвори сайта на BBC Good food, който е английски, ако не знаеш, и виж как се прави T-bone steak- взимаш стек 700 грама и продължавай по рецептата. Така ще се научиш като мен - от опит, а не от лаладжийство.. . . . . . . От кога англичаните могат да готвят нещо по различно от риба във вестник и картофи? Пробвай кухнята на Мадейра, Maдагаскар или Мавриций и забрави BBC в която няма име България!
Не мога да разбера това за претопленото агнешко. Очаквали сте прясно сготвено месо от чеверме ли? А агнешкото винаги се топли преди да се сервира, защото много бързо лоясва и не е вкусно. Дори агнешкото.
Мен и жена ми ни изработиха в Несебър в началото на май със 163 лева за претоплено агнешко (приготвено във всеки случай не веднага) и една риба с каничка вино (без оплаквания, но с френска цена) и една бира! Рибата беше прясно приготвена, но агнешкото струваше 75 лв, претоплено! Поне още десет години няма да им го простя на мутроморците и няма да стъпя там! Спомням си последното ми посещение на бетономорието беше 2011! Нямам против високи цени, срещу качество и услуги! Парите не са били проблем
Че кой ви кара да ходите на мутроморието? Такива измами се вихрят вече 30 години, кой им се връзва още? За 6 дни ол инклузив на Фуерте Вентура платихме по 280 евро на човек, + трансфер от и до летището. Хотела беше 4 звезди, нямаше кой знае какъв лукс, но и ние не сме отишли там заради хотела. Храната беше 5+ по шестобалната, а плажа... НЯМАМ ДУМИ! Фантастично си изкарахме! Купихме през немски оператор.
До Анонимен 508, виж ся, няма никакво значение как се казва заведението и къде се намира, щом е в Бг следва да спазва нормативната уредба на Бг, в случая ЗЗП, ЗТ и наредбата за категоризация, та в тая уредба ясно и точно е написано, ресторантите трябва да имат основно карт-меню, в които ясно и точно да е написана цената в лв. и теглото на предлаганото ястие в готов вид, ДЕМЕК, като си написал 100 гр. за порция и 35 лв. следва д а сервираш 100 гр. порция и да маркираш 1х35 лв. Кое не е ясно?
Соленото Черно море: Туристи платиха 490 лева за три пържоли във Варна