503

емигрант от 25г.

преди 10 месеца

Ако месото е кравешко от Аржентина цената му върви от 18 Е до 75 Е. Но е хубаво да се докаже това....Нещо някои не са се разбрали или нашите ресторантьори са постъпили по български без много ясни обяснения. Повтарям.Необходимо е било ясно обяснение.

502

гърци

преди 10 месеца

дебели, мазни, *** а цените им ниски, морето за снимки , само на границите и пътищата е страшно . ресторантйорите винаги открито са газили закона

501

Nqkoi

преди 10 месеца

Wagyu стека си струва толкова навсякъде. Доста хора, обаче недоглеждат, че цената е на 100гр. В случая щом и персонала ги е предупредил предварително, не знам защо се оплакват.

500

Анонимен

преди 10 месеца

Дъщеря ми преди 3 дни ми прати снимка от закуската им на гръцкото море- във вила край плажа наета от 5 човека, 2 маси отрупани с прясно приготвена закуска,каквото ти душа иска и всичко това....10 евро за 5те човека.ИЗБЕРЕТЕ БЪЛГАРСКОТО..........

499

da

преди 10 месеца

Не само по Черноморието ни,а цялата ни 1кочина1 е само схеми,лъжи и измами.Нека ни,ние си ги търпим и им се радваме,че и пари им даваме по Черноморието.

498

Мутрафон

преди 10 месеца

Ден година храни .... хайде, идвайте. Изберете българското .

497

Мухаха

преди 10 месеца

Не е зле да КОМБИНИРАТЕ тази новина с ония дето пуснахте преди седмица как било хубаво и приятно да се почива на родното ни Черноморие ... Все пак по една и съща тематика са .

496

боб

преди 10 месеца

за 56 лв. порцията . пръдваш и не мирише

495

бг

преди 10 месеца

Типичн случай на умишлено заблуждаване на клиента ако цената е за 10 грама /като в аптеката/клиента как да провери че грамажа е точен като не са му дали атекарска везна.в този случай да връщат парите на клиента и да плащат глоба в стократен размер на измамата 50 000 да видим ще си правят такива гаври повече.

494

какво се чудим

преди 10 месеца

Га ядохте пържоли не ривахте.Кой ви кара да поръчвате пържола от слон заради вас заколихме цял слон.

493

Анонимен

преди 10 месеца

задължете ги за цена на порция и няма да има проблем цена на порция 120лв.да видим..

492

независим

преди 10 месеца

Стига с тези вопли....1. Ако е обявена цена и изрично клиента е предупреден,че ще му струва много/ без това да е задължително по закон/ няма от какво да се оплаква.2. Малко е странно в бедна държгава , като България да се предлагат специални меса и специални цени, без да има специално заведение за това. Клиента се заблуждава, че в евтин бг ресторант ще има и евтина пържола. 3. За успехите на младите ни математици по света се пише един два реда, а за телешка пържола-това е новината!

491

;)

преди 10 месеца

Не разбирам защо се цензурира името на всеизвестен на всички ни герой на Алеко Константинов

490

;)

преди 10 месеца

Както казва Бай ***: имал си бол пАри, плАтил си.

489

Анонимен

преди 10 месеца

До 517 Анонимен Не мога да разбера това за претопленото агнешко. Очаквали сте прясно сготвено месо от чеверме ли? А агнешкото винаги се топли преди да се сервира, защото много бързо лоясва и не е вкусно. Дори агнешкото. . . . . . . . . . . . . . Като съм написал агнешко, означава агнешко, а не чеверме! И точно така беше точно в старта на залояването, но келнера ми обясни, че така се яде! Доматите с колците! Живея отдавна в чужбина, но знам все още много добре български! Следващия път само роднин

488

Анонимен

преди 10 месеца

До 504 Анонимен До долния Ти си селянин според изказа, обидите и неразбирането ти. Отвори сайта на BBC Good food, който е английски, ако не знаеш, и виж как се прави T-bone steak- взимаш стек 700 грама и продължавай по рецептата. Така ще се научиш като мен - от опит, а не от лаладжийство.. . . . . . . От кога англичаните могат да готвят нещо по различно от риба във вестник и картофи? Пробвай кухнята на Мадейра, Maдагаскар или Мавриций и забрави BBC в която няма име България!

487

Анонимен

преди 10 месеца

Не мога да разбера това за претопленото агнешко. Очаквали сте прясно сготвено месо от чеверме ли? А агнешкото винаги се топли преди да се сервира, защото много бързо лоясва и не е вкусно. Дори агнешкото.

486

Анонимен

преди 10 месеца

Мен и жена ми ни изработиха в Несебър в началото на май със 163 лева за претоплено агнешко (приготвено във всеки случай не веднага) и една риба с каничка вино (без оплаквания, но с френска цена) и една бира! Рибата беше прясно приготвена, но агнешкото струваше 75 лв, претоплено! Поне още десет години няма да им го простя на мутроморците и няма да стъпя там! Спомням си последното ми посещение на бетономорието беше 2011! Нямам против високи цени, срещу качество и услуги! Парите не са били проблем

485

Анонимен

преди 10 месеца

Че кой ви кара да ходите на мутроморието? Такива измами се вихрят вече 30 години, кой им се връзва още? За 6 дни ол инклузив на Фуерте Вентура платихме по 280 евро на човек, + трансфер от и до летището. Хотела беше 4 звезди, нямаше кой знае какъв лукс, но и ние не сме отишли там заради хотела. Храната беше 5+ по шестобалната, а плажа... НЯМАМ ДУМИ! Фантастично си изкарахме! Купихме през немски оператор.

484

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 508, виж ся, няма никакво значение как се казва заведението и къде се намира, щом е в Бг следва да спазва нормативната уредба на Бг, в случая ЗЗП, ЗТ и наредбата за категоризация, та в тая уредба ясно и точно е написано, ресторантите трябва да имат основно карт-меню, в които ясно и точно да е написана цената в лв. и теглото на предлаганото ястие в готов вид, ДЕМЕК, като си написал 100 гр. за порция и 35 лв. следва д а сервираш 100 гр. порция и да маркираш 1х35 лв. Кое не е ясно?