62

Ужас

преди 10 месеца

Пак взимаме пример от Краваристан. Близо 75000 смъртни случая за 2022 се приписват на тая отрова, която е 1000 пъти по-силна от хероина. Честито да ни е чуждопоклонничеството.

61

До Шишо

преди 10 месеца

В България са най строгите закони относно наркотиците.Отделен е въпросът ,че не се спазва.А народът се накоманизира яко.Децата на 80те и 90те са дъното ,а сега идват и нови поколения ,още по зле.Всички са наркомани и п.раси и не правят деца.За това сме на този хал

60

Урсула

преди 10 месеца

Заглавие с ? , означава , че не знаете какво пишете драги журналистутки

59

Шишо

преди 10 месеца

Наркоманията е вид смъртна присъда, която е отложена във времето, съпроводена с много страдание за зависимия и неговите близки. Наркодилърите нямат интерес клиентите им да умират бързо, защото няма да има кой да купува стоката им. Борба с наркоразпространението дефакто няма. Дилърите си продават необезпокоявани посред бял ден, а когато хванат някой за отчитане на дейност следва смешно лека присъда.

58

Оби

преди 10 месеца

Фентанил, хероин, опиум са ДЕПРЕСАНТИ за централната нервна система - потискат дишането!!! Друг е въпросът, че приличат на ендорфини и носят удоволствие, отпускане и щастие за 2 часа при правилно дозиране, ако не ви уббият, де.

57

Анонимен

преди 10 месеца

Дано повече да си купят от нея. Единствено дилърите ще са на загуба.

56

А ха

преди 10 месеца

Ползват го за бягство от реалността, която уббива всичките им мечти. Липсата на справедливост, честност и любов, доброта, разбиране в ранната им възраст, ги кара да посегнат. Не желаят да живеят в такова общество. Ние да му мислим, дето оставаме!

55

Анонимен

преди 10 месеца

Дайте статия за тъъъъпата руска ***, която се беше къпала в едно от рилските езеро. Няма по-смотан народ от руския!!!

54

Анонимен

преди 10 месеца

Всичко лошо тръгва от Варна. Копейката, дрогата... Ама Копейката е най-лош.

53

Анонимен

преди 10 месеца

Бивш наркоман няма, същото е с хазарта - не се самозаблуждавайте, че гроздето е кисело.

52

Анонимен

преди 10 месеца

Народ в тая жалка Беларусоподобна Заддунайска губерния под 5 милиона сме официално!И комуноидният нещ астик разправя фентанил а кел да изчисти наркоманите представям си го как се хили като аутист! България е държавата на позора!Сега от правителството искам да видя засилен полицейски натиск по гнусното *** пълно с шиб Ани комунистически мутри и успешни нарко акций всеки ден иначе да ги уволняват тия кавали!!!

51

КурбеМ1ршоКомунярска

преди 10 месеца

64 Невиждам защо се радваш следкато и ти си наркозависим!Не е хубаво така да се говори защото и най близките ти хора могат да станат наркозависими и тогава ще се радваш ли комуноиден нещастнико нищо ж е с тво усмърдяло!

50

Хахахаха

преди 10 месеца

Отдавна съм казал НО ще повторя - АКО сте фен на шмърканнето НЕ пазарувайте от черноморието, а си носете от София!!! Не че амфетките на Люлинци от София Запад струват ама са цвете спрямо боклуццците на митьо очите.Бургаските химици забъркват такива синтетични наркококтейли че и слон ще припадне. На морето консумирайте само бирра и канабисс ОТИ иначе на твърди шмъркотици може и да се споминете!!!!!

49

Анонимен

преди 10 месеца

Чета коментарите и ми става тъжно. Ами ако наркозависимост е твоето дете? Нерядко и деца от добри семейства, с добро възпитание посягат към дрогата. От любопитство или под въздействие на алкохол. И какво, заради една грешка да заплатят с живота си ли?

48

На път

преди 10 месеца

Тоя фентанил ще изчисти нарко-зависимите за нула време.

47

Патриот

преди 10 месеца

Не разбирам, фентанилът е лекарство тип аналгетик, седатив, болкоуспокояващо, което се отпуска само с рецепта от лекар, не може да се купи без рецепта или от не-медицински лица.

46

Анонимен

преди 10 месеца

Махнете кръвния данък защото лекуват нарко а ние не може да се лекуваме. Държавата точи НОИ за да плаща за нарко лечения и чужденци.

45

Ха-ха

преди 10 месеца

Докъде води качеството на образованието ни. Дилърите да си изтровят клиентите ...

44

Анонимен

преди 10 месеца

Дарвин харесва това

43

Позволено е

преди 10 месеца

В името на националната ни сигурност да се прибягва до терор над *** а до ии ски те дилъри Докъто не издадат цялата организация чак до този най отгоре на из рудите които са отровили 10 българи с фентанил!!!