103

Тити П.

преди 10 месеца

Китай и Индия са върли врагове, само САЩ успява да ги балансира. За къв брикс-мрикс ми говорите? Това е фейкова организация която има за цел да надъха чебypашките по света че има латернатива на автомобила и компютъра и това са каруцата и сметалото.

102

Малиййй

преди 10 месеца

Точно тези ли ще оправят световния ред? РЮА по скоро помолят британците да ги колонизират отнова, май това е единственият им шанс, за останалите няма какво да говорим, ако чалга, мизерия и комунизъм. Мерси. :)

101

Анонимен

преди 10 месеца

Какъв нов световен ред ви гони, дори и при успех което не е лесна задача , единственото което ще постигнат е да отнемат възможността на САЩ е да им блокира парите им.Което не е малко , така САЩ имат един минус в доминацията , но това не им е единствения инструмент с които разполагат САЩ.Така че реда няма да се промени изобщо , просто ще имат малко повече свобода от преди но пак ще са зависими.

100

Анонимен

преди 10 месеца

До Индия - Какво знаеш за Китай, ако не е тайна? Или още си мислиш, че ходят с нея заострени шапки, като на Рейдън от Mortal Kombat.

99

Анонимен

преди 10 месеца

БРИКС просто следва същия път, като на всякакви държави и империи преди него. Никой не вятваше, че Германия ще я бъде преди 140 годин. Нито преди 80. Нито малко след ВСВ. Никой не очакваше, че 13-те колонии ще станат незаивисими и 100 години по-късно, ще тръгнат с флота си из Пасифика, за да се броят за Филипните и да налагат на Япония ... Нещата с променят..

98

Индия

преди 10 месеца

Хора, които не са посещавали Китай, Русия, Индия да не правят свободни съчинения за социална, здравна, пенсионна система и технологии!

97

Анонимен

преди 10 месеца

"В САЩ загиват 50 -60 полицаи годишно при 340 милиона население." - А колко деца загиват седмично в престрелки в училищата?

96

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 125 - Има доста, които биха се приселили в Китай. То и след ВСВ нкой не искаше 15 години да ходи из Европа, ама се промениха от еидн път нещата.

95

Анонимен

преди 10 месеца

"Много ви се иска да сте като белите хора ама къде ви са университетите, къде ви са технологиите, къде ви е социалната система, къде ви е демокрацията. " - Първо - спри с това белите хора, расисте. Китай вече има досатъчно обучени хора, който вече са в университетите и технологично са на 5-6 години сам при полупроводниците, но скоро и това ще се реши. Говориш за соиална система, но не знам, дали си запознат с това, каква е социалната система в САЩ ...

94

До ИМА МАКСИМА

преди 10 месеца

Точно пък от 1944 до 1989. България е в разцвета си, по население, производтсво, качество на живота,образования, спорт и други дисциплини. След 1989 започна разрухата, която беше планирана и изпълнена от висшия ешалон на БКП!

93

Анонимен

преди 10 месеца

До само дето.. - ЕС работи? Последните 4 години носят противположни данни. Брекзит помниш иго? Уж сме свободни и демократични, ама леееко съсипахме Англия с отмъщение.

92

Анонимен

преди 10 месеца

До 135 - ЧЕ тоав не е ли всеки норамлен човек? Да го караш по течението не става, приятелче!

91

Анонимен

преди 10 месеца

Щом стигнахме индийци, бразилци и черни печки от Африка да ни оправят... За руснаците дума да не отварям.

90

Моше

преди 10 месеца

Дали БРИКС ще създаде нов световен ред ще се разбере в близките няколко години и въобще няма да зависи от коментарите на някакви си кибици от българска новинарска медия. Нормално е днешните "господари" на света и свързаните със тях слуги, лакеи и нископлатени роби които имат интерес стария ред да се запази да са недоволни и да полагат всякакви възможни усилия да попречат но, "Живота е това което става , докато ние си кроим разни планове" .Планове БРИКС да се случи... планове БРИКС да не успее...

89

Анонимен

преди 10 месеца

До само дето..Индия не се е отказала от валутата на БРИКС участва в проекта

88

само дето..

преди 10 месеца

Само дето Индия се отказа от валутата на БРИКС. И проекти като ЕС работят заради географската близост. БРИКС скоро няма да създаде световен ред.

87

Мужик

преди 10 месеца

"Видяла жабата че подковават вола и тя вдигнала крак ". Много ви се иска да сте като белите хора ама къде ви са университетите, къде ви са технологиите, къде ви е социалната система, къде ви е демокрацията. Свят на диктатори и олигарси, не мерси!

86

Анонимен

преди 10 месеца

БРИКС няма потенциал за нищо. За абсолютно нищо. Cage Dweller-ите, дето се самоубиват в заводите в Шендзен и на всеки завод има мрежи против самоубийци щели нов световен ред да правят. пфф... Основен консуматор на евтината робска ръка е богатият запад, арабският свят и САЩ. Тези държави са населени с роби. Толкоз по темата.

85

Анонимен

преди 10 месеца

Той и Путин мечтаеше за нов световен ред ,начело с Русия,па сега търси дърво да се беси.

84

Има максима

преди 10 месеца

Когато започнат да ти говорят за справедливост и за "нов справедлив световен ред", то значи става дума за много пари! Пари, които някой иска да текат САМО И ЕДИНСТВЕНО в неговите джобове.Да не говорим, че това със "справедливия ред" сме го играли и у нас от 1944 до 1989.резултата е видим и днес - изостанала, застаряла и беда България.Без реална икономика и без модерно селско стопанство.И корените на всичко това се крият в насилствено налагани модели привнесени отвън!