48

ПилитоОтМонако

преди 11 месеца

Как е добре ли е искам да знам

47

Браво!

преди 11 месеца

Чудесно, година и половина и сте успяли да достигнете до цели 55 човека! Да попитам ли колко хора работят в тази организация или сте повече от консултираните? Смешна работа, чисто Българска!

46

Софиянецо

преди 11 месеца

Няма смисъл да се работи у Заддунайкята тука всичко е у газ о!

45

.

преди 11 месеца

През 1974 г.завърших МЕИ и по разпределение започнах работа в една фабрика, като енергетик,със 125 лв. заплата.Като ми удържат 12% данък,5 лв.ергенски данък,профсъюзен и комсомолски членски внос взимах 100 лв чисти.Добре,че имахме хубава къща построена от дядо ми през черното фашистко минало,та поне имах къде да живея,а родителите ме хранеха и изкарвах месеца. Сега възможностите са несравнимо повече, но трябва да се работи.Младите хора с добра квалификация и трудова мотивация имат големи шансове

44

Камила

преди 11 месеца

До АнонименНе, не. Проблемът е друг. Като видиш един млад, който нищо не може и не иска - ще си кажеш "нищо, ще се научи/ще му уври главата". Като видиш един 40годишен такъв - няма надежда...

43

Гошо

преди 11 месеца

До Анонимен-3---Такива винаги е имало и от единия тип и от другия Винаги е имало и работливи и мързеливи

42

морски

преди 11 месеца

Действително са в сивия сектор в Туризма, който е около 70%

41

1

преди 11 месеца

В България оперират малко чужди фирми и те по правило плащат добри заплати. Основно фирмите са си наши, български и каквото се случва е наша българска направа. Младите са наши българчета и са такива каквито сме ги създали и възпитали ние българите.Вече е съвсем явно разделението на бедни,средна класа и богати. И при младите е явно - има една елитна прослойка деца,има средна прослойка-те са от интелигентни и грижовни семейства и се справят добре.Останалите са пролетариат, както навсякъде по света

40

Анонимен

преди 11 месеца

Проблемът е много по-сериозен с по-възрастните. Масово хората над 40 са безработни, защото с предимство били младите. Никой не иска да ги наема на работа, ако намерят нещо - е основно в сивия сектор на мижави заплати.

39

Анонимен

преди 11 месеца

Ако до 25 нямаш поне S класа на не повече от 5 години .. КВО ПРАВИШ С ЖИВОТ СИ БЕ МОМЧЕЕЕЕЕЕЕ!

38

Анонимен

преди 11 месеца

Сменете мадамата от снимката бе улуци!

37

Pen

преди 11 месеца

То като имаше читави хора да работят , нашите чорбаджии ги изгониха. Ама нали сме в ЕС , да си внесат от някоя друга страна хахаха :))))

36

Анонимен

преди 11 месеца

Снимката е универсална, става за всякакви статии. Имате съгласието на момичето от тротинетката, нали?

35

Анонимен

преди 11 месеца

До 15. Май и ти не можеш да пишеш нормално, а?

34

Пена

преди 11 месеца

С такава смешна икономика е въпрос на време пенсионната и здравната системи да се сринат. Никой не мисли за хората. Мисли се как да се източва държавния бюджет от болници, строителни фирми и т.н. Болниците се разпадат но за сметка на това Борисов и Пеевски са милиардери от крадени пари.

33

Бай Илийчо

преди 11 месеца

До 31 Взе иаам вишу от сум Агроном..Язе сам си вадъ парите от земеделие и дживотновъдство.Доволен сум.Ама кът дживееш на селу и ти си селянин .Никой от младите не остана на селу всички бегаа кой в Софето ,кой в Филибето.Най калпавите и мързеливите станаа полицай или военни.

32

Мама Адвокат

преди 11 месеца

Докато не ликвидирате насраннните колектори ЧСИ-та и приофесията вечен длъжник з много ще има да чакате да изсветлявате и да мечтаете и една събрана стотинка наасраняци.

31

Джо

преди 11 месеца

Накратко: има основно лоши работни места без никаква стабилност в България. чак сега фирмите започват да получават това което заслужават: мързеливи, неграмотни, лабилни младежи. Те са продукт на колабиралото образование защото самите учители са събрани от кол и въже.

30

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен - Това е недопостими! Не вярвам, че тази жена би се справила!

29

Анонимен

преди 11 месеца

До Бай Илийчо - Трябва да изкараш 4-5 години висше, да стжуваш една година за без пари и после 2 да работиш на смешна заплата, че ЕДВАМ ТОГАВА да видиш повече от 2 лева в джоба. Условията са по-ужасни от преди да влезем в ЕС вече...