55

Анонимен

преди 10 месеца

След като държавата е най-богатия член на семейството от роби , които са бедни и ежедневно ловени за нарушения на бизнес програмата -"Конституцията".Робството на водещото мнозинство от алчни *** и най-вече глупачки е правилното перифразиране.Ако всеки българин имаше правото на 20 лв.на ден безвъзмездно от държавата за храна под формата на ваучер получавани до 24 часа след молба те просто нямаше да имат хора ,които да правят това ,което на някой му се искало в момента.

54

Анонимен

преди 10 месеца

До До 50И като се окаже така, глупаците хващат лопатите и отиват директно при "най-умните бизнесмени" да си наберат кой каквото може. Кръговрат.

53

Ххх

преди 10 месеца

Веднага да се даде на Украйна

52

СССР КОЛКО ОТКРАДНА?

преди 10 месеца

НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ...?? ОЩЕ ОТ 1878.....ПОСЛЕ 1944.......БЪЛГАРСКОТО ЗЛАТО Е В РУСИЯ.... И АРХИВИТЕ НА БЪЛГАРИЯ СЪЩО....

51

Споко

преди 10 месеца

Ще отпътуват по пътя на КТБ, ако все още ги има.

50

Анонимен

преди 10 месеца

Китай на кое място е? Или китайското е менте?

49

До 50

преди 10 месеца

Проблемът е че ако се направи така системата парите да имат 100% златно покритие тогава няма как да работи социалната система и държавата ще фалира. Ако парите в обръщение не се обезценяват и не се увеличават тогава става обратното. Парите на глупаците постепенно се преливат в сметките на най умните бизнесмени. И в един момент се оказва че няма повече пари за глупаците и за масата.

48

Нямаме нищо

преди 10 месеца

От 30+ години в България няма златен резерв. Не се намира на наша територия и затова трябва да сме много внимателни как си играем, за да не остане завинаги там, където е в момента. Да, на хартия се водят 40 тона, но на практика няма дори и 1 кг.

47

Анонимен

преди 10 месеца

не можа да се докопа до него заврение зет, иначе и него го би го стопил, като икономиката ни. Но все пак облагодетелства една фирма за добив на злато.

46

Истукан

преди 10 месеца

Ако трябва да сме честни, колкото злато има като резерв, толкова пари трябва да се пускат в обръщение и така няма да има инфлация. Това е златен фонд. Валутният борд е една измама, а еврото е още по-голяма измама. Изобщо книжните пари са една машинация. И сребърен фонд да се направи, пак ще си струва, ама няма кой да го направи, защото сме демокрация.

45

Реалист

преди 10 месеца

А ако прибавим и откраднатото от канадците, откакто го добиват, не ми се мисли, ама ние им го подаряваме, за жалост!

44

Край

преди 10 месеца

До 47 аба аланколу, от къде направена на голата поляна 3 та българска даржава ще има 21 тона злато да ги даде на Русия за освобождението. Интересна ми е технологията, по която се правят плитките русофоби. Не ше да е като при нормалните хора.

43

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 26 - Много приказки, ама един от вас не е отишал там и само митове и легенди ...

42

Истукан

преди 10 месеца

Махнаха златния фонд и си печаттат колкото си искат пари. Затова цените все нагоре, а заплатите не мърдат. Лъжат хората само.

41

Анонимен

преди 10 месеца

По важно е колкото злато имаме на човек от населението По този показател сме наравно с Русия (5.6 грама), Япония(6 грама) и Англия (5.1 грама). САЩ имат 26 грама на човек. А най много има Швейцария 136 грама на човек.

40

Анонимен

преди 10 месеца

Гешев, къде са конфискуваните биткойна?

39

Анонимен

преди 10 месеца

40 тона , това злато е останало от лошия социализъм

38

L.

преди 10 месеца

И като приемем еврото това златце ще отиде къде?...

37

АЗ

преди 10 месеца

А , златото , заграбено от Русия - къде е ??!

36

Бойко Чекмеджето

преди 10 месеца

Имаме много повече злато ние, ама го съхраняваме по чекмеджетата :)