35

до 34-ти Аз не бих

преди 10 месеца

нарекъл арестуването на Борисов "дребни търкания". И заканите за "изджегъртването на мафията", с която в крайна сметка се прегърнаха. Напъни за конституционни реформи, премахването на неудобен за тях главен прокурор и т.н. - все дреболии. Не звучиш сериозно.

34

Анонимен

преди 10 месеца

Това са долнопробните интриги на Злодей Райчев.

33

Анонимен

преди 10 месеца

До От хората, не е вярно, бяха силно разделени, но няколко събития промениха това! Първо ГЕРБ и ДПС успяха да вкарат троянския кон ИТН, с който провалиха всякакви опити за смяна на модела! Второ избухналата война в Украйна е достатъчно голяма опасност, която кара про-западните сили да забравят разни дребни търкания!

32

От хората

преди 10 месеца

Този се вживява.Тези никога не са били разделени,просто за пред народа ся плюха,чегъртаха и т.н.И нали българите все чакаме нещо ново,хукнахме след ПП без да се замислим,че те са новото кухо нищо.Народ.

31

Анонимен

преди 10 месеца

Руския агент Рундьо е достатъчно сериозен и опасен противник! Видяхме как хитро саботираше България по пътя за Шенген и Еврозоната, и как бламираше решение на парламента за изпращане на военна помощ за Украйна! Абсолютен предател и родоотстъпник!

30

моч

преди 10 месеца

Очевидно "новия противник" вече е в наличност , а той от своя страна има нужда от "социолози на повикване" . Е , очевидно ги е намерил щом първанчо ( андрейчо и кънчо ) са по медиите , запретнали ръкави с пот на чело и пяна на уста сеят манипулации и пропаганда в промишлени мащаби :)))

29

Анонимен

преди 10 месеца

Народа е противника им. Актуализират си заплатите четири пъти годишно, а за народа върнаха ДДС-то на тока и парното на старите му нива от 9% го направиха 20%, че иначе от къде пара за техният охолен живот

28

Анонимен

преди 10 месеца

Пропуснал е да добави и ДПС, нали заедно ще правят конституционна реформа, Зелински докараха Пеевски да се снима с него, внесоха и гласуваха за отрицателно кратък срок промяна в закона за горите отваряща вратата на безогледна сеч, министъра на МВР и на Екологията са пак на ДПС хора и още куп други. Тъжно ми е за гласоподавателите на уж десните ДБ и ПП, които живееха само с плюе е срещу ГЕРБ и ДПС, сега забравиха омразата си към тях и почнаха да хулят денонощно Радев. Не че и той е много стока..

27

Анонимен

преди 10 месеца

Вече всички разбрахме, че "противникът" им сме ние народът...

26

От... До...

преди 10 месеца

"Имате нужда и двете партиЙ..."; а ти имаш нужда от бОквариЙ. Учи го тоя бългаски език бе! Не е лошо!

25

Анонимен

преди 10 месеца

До ........Айде моля ти се не говори за рейтинги и избори, че като гледаме след всичко, което стана, *** пак го крепят трети на парламентарни избори, и бият Славчомун къде и той не знае на къде му го накланят - на ляво или на дясно, *** къде е най-големия провал в политиката и ДПС, които с най-голямата мутра в държавата на преден план все пак си дърпат 10%. И да влезе в политиката Руменчо ще смъкне още 2 процента пенсионери от БСП и 5 процента трапезни патреоте от Възраждане.

24

IQ 3.14

преди 10 месеца

тоо льольо явно ептен му умре коня, щом се хвана с фейковете

23

СОЛОМОН ПАСИ съм

преди 10 месеца

Никой не е имал за цел да прави Русия слаба. НАТО се разширява и те се плашат. Русия показа, че не е толкова силна, както беше изграден нейният образ. Русия показа едно от най-грозните лица на диктатурата - агресията.

22

Рендету

преди 10 месеца

Неправилна формолировка, не ПП и Герб, а ПП, Герб и ДПС!

21

Анонимен

преди 10 месеца

Добре че сте му отразяли козятa брада

20

........

преди 10 месеца

Умничките, които искат Импийчмънт на Радев, досещат ли се колко сериозно ще му излети рейтинга и как ще ги смаже на избори ? Май някои се сещат, други не.. Радев е окей за импийчмънт, направете му тази услуга.

19

Анонимен

преди 10 месеца

Не е нормално,в България,да се заменят Русофили с Американофили!! И къде тогава е Българщината в тази подмяна???-:((( Обичайте България ,и престанете с тези " подмени"!!! Аз Не съм " поклонник" на Чуждоземците!!!

18

Мда

преди 10 месеца

Мутрите се обединиха и сега търсят кой да мачкатПотърпевш пак ще е бьлгарският народ като през -90 те

17

х

преди 10 месеца

Лесен начин да се върнете един век назад във времето - просто заменете "русофили" с "евреи" в изказванията на русофобите и ще видите смайващата прилика с едни други русофоби от преди стотина години. Наздраве и внимавайте с жегите :)

16

Евроатлантик

преди 10 месеца

Всички Русофили трябва да се изчегъркат от Българската политика. Паднат ли Радев и Възраждане, България тръгва напред и нагоре по Европейския си път. Само БСП ще дърпат назад, но те са малко камъче, което може скоро само да изпадне от парламетарния живот.