105

Анонимен

преди 1 година

"Един фотоволтаик не се използва само за зареждане на автомобили. Мерси. Термопомпи, градинско осветление, готварски уреди и т.н.." - В най-смелите си мечти, сигоро понякога говориш с и момичета, нали?

104

Анонимен

преди 1 година

До до 75 - Знайко съм определено. 2 дипломи, 18 години в разработката на софтуерни продукти и съм изчел над 4000 книги. Твърдението ти , по начина на поднасяне, е глупаво и подвеждащо, защото ти твърдиш, че спестяваш близо 1000 лева на месец. После твърдиш, че си полвал и други източници. Глуповати ти твърдения, бневерни данни и прочеи, само с цел, да имш 2 секудни слава в интернет.

103

Асен

преди 1 година

До 84 "На думите "електричеството не може да се складира" спрях рЕзко да чета поредната плява на нашенско инженерче с има-няма 2лв. в джоба" - Абе мже, ама е толкова малък и незначителен капацитета ни на складиране, че даже не е смешно ...

102

Анонимен

преди 1 година

Ако цените вече са отрицателни, за къф *** са ни още панели манели и прочие?

101

102-ри надявам се

преди 1 година

да се шегуваш. Всичко поскъпва, тока, водата, храната, инфлацията расте, лихвите по кредитите също. Горивото е единственото нещо, чиято цена върви напред-назад, но това и преди беше така. Както и да е, когато горивото поскъпва и хляба поскъпва, а когато горивото поевтинява, хляба пак поскъпва. Няма назад! Погледни и сайта за цените на храните. След големия скок в добрия случай имаме 2-3% спад на цените, което пак ги прави доста по-скъпи от преди да решим да "санкционираме агресора".

100

Анонимен

преди 1 година

Товаришч Путин, колко отрицателни рубли струва една кофа руски газ?

99

Анонимен

преди 1 година

До На мен ли само ми се....не е само на теб. Всички го виждат и усещат за ужас за изружжденци. Затова и ще ти/ни нацвъкат минуси от *** фабриката на мутрафоннова.

98

Анонимен

преди 1 година

Много просто бе ..простьо. Отрицателни цени има, когато нещо го има в огромно количество, търсенето му в момента е доста по-ниско, а НЕ МОЖЕШ просто да го хвърлиш през прозореца на балкона....както правите в *** с ***.

97

На мен ли само ми се

преди 1 година

струва или наистина откак скъсахме с Русия и цените за горива и енергия паднаха толкова ниско колкото никога не са били

96

аа

преди 1 година

Шутин да пусне бомба някъде, че пада морала в огромная гладная ширина.

95

Сатир

преди 1 година

В идеалния случай, когато енергията от възобновяеми източници е в изобилие, а цените са ниски, домакинствата и предприятията биха могли да увеличат потреблението си, за да ограничат разходите на мрежовите оператори за поддържане на баланса на системата и да използват възможно най-много зелена енергия. - Що само???? Да задължим промишленоста, търговията, обслужването и тнт да работят само докато има соларки!!!

94

Анонимен

преди 1 година

Супер, пускам боткойн майнърите.

93

Анонимен

преди 1 година

Каква е тази ЕС икономика където постигат отрицателни цени. Хилядолетна човешка практика на пазара беше изхвърлена на *** с измислени ЕС регулации и директиви. Дори по времето на соца такива административни аномалии не бяха възможни. Да не говорим за търговия на емисии ...

92

asd

преди 1 година

*** разчиташе, че ще ни умори с енергиен шантаж, а то какво стана? Зимата мина и не я усетихме. Сега имаме ток в излишък даже.

91

Анонимен

преди 1 година

Значи трбва да ни плащат, задето им ползваме тока :)

90

IQ 3.14

преди 1 година

До Анонимен93 питай р.овч и ал бънди що ше те пропусне намалението

89

Евразин Алахакбаров

преди 1 година

тая новина не касае инж. балкански, що мутрофанова и р.овч като скръцнат, и ще почне да строи пет аеца с руски пари назаем. прочие, кво стана с оня мустакат патриот дето затръка втб, извинете, ктб

88

Анонимен

преди 1 година

Тези пазарни цени ще важат ли и за Бантустана?? Да чакаме ли нулеви сметки за ток??

87

до 71

преди 1 година

До бас мечо,не сте включени в намалението,защото когато имаше повишение в Европа също не бяхте включени,уникални сте да сте винаги на меда,но на жилото никога ви няма,наглост българска,да не броим,че тока си го крадете и колкото и евтин да е направо ви излиза без пари,на бедните европейци завидя,засрами се,наглец

86

Анонимен

преди 1 година

Хубаво е че има соларни панели, но трябва да се мисли и за съхранение на енергията. Пък акто гледам не са се засилили да строят много ПАВЕЦ които доказано са най добрият начин за съхранение. Нашия най голям Павец (Чаира) даже го счупиха от некадърност и сега не работи.