33

АЗ

преди 10 месеца

Толкова ли на могат да сложат камера на слънчеви батерии !!?

32

Анонимен

преди 10 месеца

Булгерианс, добре е че сте почнали да се къпете! Може и да ви вземем в ЕС

31

Анонимен

преди 10 месеца

Анархия, самотек, ние да им вършим работата... То така е и по пътищата, всеки хвърчи с 260 и пукната патрулка няма... Ние да сме ги докладвали... Анархия...

30

РуZZkий мир

преди 10 месеца

Ами вчера Рускини са се къпали там ,че и пък да се поразголили доста,е нищо те насред Москва ходят пулоголи,вижте видео филми ,а почему нет и В Болгария ,те Без това я смятат зад Дунайская колония,вижте как си накупиха жилища край морето На Поморие му викат Малката Масква,,пък и да не ги канят някъде се появяват после техните танкове,

29

vapros4e

преди 10 месеца

i ako si mie samo gazo ili krastavicata...ko da pravim? Ako se obadim nagrada ima li?

28

Анонимен

преди 10 месеца

Къде са патриотите от Рожден да тропнат отново по едно хорце в езерата и да станат за резил и смях на цял свят?

27

акитата развалят ли

преди 10 месеца

-- екосистемата като са органични и пикото ? И на байрчето да си свърша работата пак ще иде до екосистемата на езерцето . Да направят хубави тоалетни по байрите и да сложат по една лелка вътре да ги почиства пък ще ги качват горе, че е трудно пеша със хеликоптери ! Много туристи станаха и не искат да стискат по 2-3 дена ами си ходят някой и по 2-3 голяма нужда и по 5-6 пъти малка а пък за онези със простатите оле оле...

26

Анонимен

преди 10 месеца

До 26 : Звънял съм на 112. Имаше мъртъв кон насред шосето. И като ми теглиха един разпит, кой съм, какъв съм, къде живея - и накрая ме питаха за точен адрес къде е коня! Викам, абе хора, аз шофирам, минавам оттук само, отде да знам кой е адреса? Друг случай - посред нощ се обадих за камион без светлини, който кара по магистрала тракия. И пак ме питаха за точен адрес. Безполезни бюрократи.

25

Хм

преди 10 месеца

От чисто любопитство - защо това не е забранено в Швейцария, Франция или Италия - алпийски държави със стотици езера и екосистеми ? Не се заяждам , наистина не съм наясно какво му е толкова специалното на това езеро.Не става дума да се превръща в басейн с шезлонги и скара-бира на брега , а просто да се потопиш за малко във водата предполагам е и доста студена за да издържиш повече.

24

Мнение

преди 10 месеца

И да се обадиш на 112 какво ще стане?Едно нищо!Тилифоня ще почне да те разпитва кой си,що си,адрес,ЕГН,семейно положение,чичовци лели и стринки,и така половин час...после очаквай от милицията призовки за разпити защо си звънял на 112..може и глоба или в затвора да те вкарат даже!

23

Анонимен

преди 10 месеца

Зелените сектанти искат да оградят Рила с бодлива тел, да сложат вишки с картечници и патрули и да се стреля на месо. Така ще запазат планината само за себе си!

22

Гражданин

преди 10 месеца

За къпането, само веган шампоан ли е разрешен? :)

21

Анонимен

преди 10 месеца

Поредна мега глупост с която ни занимават разни болни полирани екоталибански мозъци. Някой си се бил изкъпал, голяма трагедия стана и света свърши.

20

Анонимен

преди 10 месеца

Сигнал ще подават. Снимат качват в социалните мрежи и пишат коментари колко са възмутени и спорят, а човека се изкъпал и чака на границата да се прибира.

19

Анонимен

преди 10 месеца

Пил съм глътка студена вода от тези езера.Те са толкова студени, че направо ще и замръзнат някои органи. Щом не си е извадила и кисията, да си изтърка кирта в тях пак добре...!?

18

Анонимен

преди 10 месеца

А табелки "Къпането забранено" има ли? Аз поне не съм виждал такива

17

faa

преди 10 месеца

май е украинка или рускиня

16

VladTepes

преди 10 месеца

Сигнал на arhiepiscopie***armeana.ro.

15

Анонимен

преди 10 месеца

Едва ли са толко ентусиястите да се къпят 20 минути във вода с Т по-малко от +5 градуса! Най-много някой да гребне с шепи вода да си наплиска лицето - забранено ли е?!

14

Анонимен

преди 10 месеца

Пари за камери нямат ли или не им се занимава да работят?