137

Анонимен

преди 10 месеца

Много е рано да се съди колко е стабилно еврото . И гулдена и Паунда са били стабилни мноооого по дълго време от еврото . Всичко е времено на този свят . Еврото също . Поемаме напълно излишен риск с еврозоната защото сме в борд . Какъв е смисъла от този ангъжимент ? Да връщаме чужди дългове чрез печатане вместо сами да си печатаме както правят другите . И щом е толкоз хубу кога Швейцария ще влезе в еврозоната ? Швейцарците по прости ли са от нас ?

136

До137

преди 10 месеца

Ами два пъти я прочетох,освен плагиатстване на тема AI и нескопосан лобизъм към банковото лоби и едрият капитал,на тема прием на еврото,аз друго не прочетох!

135

Анонимен

преди 10 месеца

Погледне графиката лев към евро и ще видите, колко лъжлив, или *** е тоя тип.

134

Анонимен

преди 10 месеца

Препоръчвам преди да коментирате, да прочетете статията. Заглавието не обхваща смисъла на целият текст. Опира до въпроса дали имаме умението четене с разбиране. От заглавието и моята първична реакция беше друга.

133

Анонимен

преди 10 месеца

Псевдо професори,псевдо икономисти и накрая резултатът е видим-псевдо държава!

132

Анонимен

преди 10 месеца

Ако тоя все още преподава нещо,съветът ми към неговите студенти Е-младежи бягайте от лекциите на тоя индивид,като дявол от тамян!

131

До130

преди 10 месеца

Бъди сигурен,и можем да се обзаложим,че когато аз съм чел homo deus на Харири,тоя е нямал хал-хабер от това,но това не му пречи да го раздава"спец"в неща от които няма и базови познания!

130

IT

преди 10 месеца

май, май и по двете теми не си много компетентен...

129

Анонимен

преди 10 месеца

Подобно нещо но леко по завоалирано ти казва Ювал Харари. Ако не вярваш на професора провери кои е споменатия от мен. Сигурен съм ,че професора се позовава на неговите прогнози.

128

До126

преди 10 месеца

Защо трябва да ми го казва тоя лобист,имащ себе си и за светило в сфера от която едва ли има и базови познания?

127

Анонимен

преди 10 месеца

Ей бавни ми нали роботът или така нареченият изкуствен бахур утре и в вашите задни дворове ще влезне и ще изфръкнете на улицата като парцали или това не ви минава през бавните ви мозъци???

126

Анонимен

преди 10 месеца

За едно е право професорчето,Al ще направи от повечето "икономисти" Чобани,надявам се ти да си един от тях Чобанов!

125

Анонимен

преди 10 месеца

Кои съм аз няма значение. Важното е какво ти казва професора.Не смяташ ли?

124

До124

преди 10 месеца

Маааашалла,че беше ти да ни светнеш,всъщност кой беше ти?

123

Анонимен

преди 10 месеца

Когато ви ги пишех тия неща за изкуствения интелект и минималния базов доход ми биехте минуси.Сега ви ги казва експерт.А тия алабазми за новите творчески професии ги забравете.Реално ви очаква бъдеще в което ще сте в нещо като гета на помощи. Да живее "прогреса" скъпи сънародници!

122

Пффф,

преди 10 месеца

само вижте потната мазна изкуфялата физиоМозия на снимката... Гнус! Поредната празна говоряща глава,заработваща грантове към пенсията.

121

Анонимен

преди 10 месеца

*професоре*Добре са те кръстили твоите родители ЧОБАНов,та не е лошо да си вземеш едно стадо овци и да почнеш да го чуваш а не да дрънкаш врели-некипели лобирайки в полза на банките и едрият капитал!

120

Анонимен

преди 10 месеца

Чудя се, глупостите на тоя "икономист" дело на изкуствен интелект ли са или на естествена тъпотия?!

119

Анонимен

преди 10 месеца

Еврото не се обезценява!!! И тоя ми бил икономист! Щом до такива чобани опряха опоркаджийте, всичко е ясно.

118

ПроСоТо

преди 10 месеца

НЕНОРМАЛНИЦИкато тоя ме вбесяват !!!!...НЯМА валута,която да не се обезценява !!...НЯМА !...Единствено златото държи твърд курс,но то не е валута !..За по-скромномислещите:..-Напр...:-Преди 100 години,автомобил "Форд Т" е струвал 500 долара ..Автомобил...Е,СЕГА колко струват фордовете?..Защо са сто пъти по-скъпи?..При условие,че всичко е автоматизирано,дори не работят бачкатори в изработването им и се използват СЪЩИТЕ тенекии и медни жици?..Отговор:-Защото доларът се е ОБЕЗЦЕНИЛ за тия години !