16

Анонимен

преди 11 месеца

Хаям звучи като име на някой от инженерите на Меркел.

15

Анонимен

преди 11 месеца

До AAAAAAAAA Прочети внимателно текста. Озверявал е след поредния епилептичен припадък. Казва се също, че "по силата на професията си умеел добре да борави с нож", но не ни съобщават каква е била професията му. Може да е бил касапин. Ако подхване жената така, че тя да си мисли, че предстои поредния сеанс с клиент, лесно може да я убие с един удар с ножа и чак после да я разфасова. Просяците може да ги е издебвал докато спят.

14

Предположение

преди 11 месеца

До Itso - Нали знаеш, че една от хипотезите набеждава член на тогавашното кралско семейство. Ще плащат и още как, за да лъсне истината. Пък дали ще я огласят или ще я скрият, това няма как да знаем.

13

До Отврат

преди 11 месеца

Същите като руснаците.

12

Анонимен

преди 11 месеца

Хаям ... Не ми звучи съвсем по ангийски. Или бъркам? Хаям Хайъмс - нагодено към английската ономастична система име "Хаям, син на Хаям". Имали са колонии къде ли не и оттам кой ли не се е довлякъл в Лондон още преди векове.

11

Диньо Халембака

преди 11 месеца

Наследниците на жертвите имат ли право на реципрочни действия спрямо наследниците на Джаки ?

10

Отврат

преди 11 месеца

Който е контактувал отблизо с англичани знае за какви хора става въпрос.....

9

Itso

преди 11 месеца

И за тия безсмислени занимания им се плаща? По-добре да се фокусират върху неразкритите престъпления от настоящето.

8

Шерлок Холмс

преди 11 месеца

Най-известният заподозрян е бил внука на кралицата, който обикалял публичните домове в района. Нещо подобно на принц Хари в момента ама те в кралското семейство всичките са чалнати от столетия.

7

Упс

преди 11 месеца

С ЕДНА парализирана ръка да свърши толкоз сериозна работа? Малко трудно ми изглежда. Второ - без ДНК - всичко е Хипотези. Той затова и наш ББ не ще да дава ДНК, щото това със сигурност ще обясни доооста нещица. Изтъргува се за подкрепа на ПП, спаси си кожата, на Не и държавата. Пълен Резил!!!

6

Анонимен

преди 11 месеца

еййй , време беше. Айде сега да го арестуват и осъдят. Отне им почти толкова време, колко му трябваше на Каскета за да разбере кой купи къщата в Баселона и коя е Мата Хари

5

Гошо...Тъпото

преди 11 месеца

Интересна...новина от Острова,ама дайте нещо за Меган и Хари. Изведнъж...обеднели,губели им се...някъде 20-сет милиона долара.

4

Анонимен

преди 11 месеца

Депресивен параноик с мания за непогрешимост и религиозен фанатизъм.

3

пенсионер

преди 11 месеца

Внука ми като види борисов по ТВ .взема си детският пистолет и започва да стреля по него !!

2

До1

преди 11 месеца

Бою

1

Дарвин

преди 11 месеца

Още през 19 век по времето на Джак изкормвача хората са имали здравни досиета а ние все още не сме достигнали това ниво на еволюцията!