156

Лаврент Берентий

преди 10 месеца

Акъл ав набива на умен човек, Томиславчо. На пpocт русофил - к.у.р. се набива! Като се тpoви, като му се e6aва мaйката. На пpocтия русофил мое да му набиеш само един к.у.р.

155

Анонимен

преди 10 месеца

Поредният руски патриот излезе от сянката си. Преразказваш неща дето сме ги чели другарю! А ако Турция беше приета в ЕС как щеше да го играе Ердоган...а? И както се вижда той е лоялен към НАТО!!! Тъй че, влизай обратно в землянката и не разсъждавай...не ти се получава!!!

154

Анонимен

преди 10 месеца

Докато постоянно пишат за Украйна вчера по терлици само ден след внасянето му в НС, по най-бързата възможна писта и с невиждана бързина, на първо четене бе приет нов Закон за горите на коалиционния партньор ДПС, с който се предвижда тройно увеличение на сечите в българските гори, както и на беззаконието и купуването на гласове за местните избори от феодални кметове.

153

Късно е,

преди 10 месеца

Каракачамбо! Забрави ли как подписа за хартиените Ф-ки,дето ги договори за една торбичка Била с подаръчета от посолството...Не се хаби,шкембевоеводо!

152

Анонимен

преди 10 месеца

Колкото повече даваме на тези укрофашисти, толкова по-сигурно отиваме към световна война. Преждевременна смърт чака всички. Ако на някои им се мре, могат да се самоубият, тяхна си воля, но ние няма да им позволим. Цяла Европа, хората, обедняха заради тези нагли фашисти. Стига!

151

Анонимен

преди 10 месеца

Като са ти примери отивай в Турция.

150

аноним

преди 10 месеца

Агент на ДС = изпълнява си задачата.

149

Georgos Parapanos

преди 10 месеца

Гръция Влах Каракацанов, добре и умно говори сега когато не е около Баницата и на Софрата !!!...А ти дебеллако, защо когато беше министер--правеше обратното на което говориш сега---и даде на вражеския САЩ--5 МИЛЛИАРДА ЛЕВАС за 8 (осем) ''Невидими Самалета'' ! :))) , :))))))))))))) Муахахахааха...

148

ТОШО КУКАТА

преди 10 месеца

Работата с ''БЕЛЯНЕ'' Е ЕЛЕМЕНТАРНА И Е САМО ЕДНА И Е ЯСНА ОТ 13 ГОДИНИ !!.. == КУПУВАМЕ ЗА 10 МИЛЛИАРДА ДОЛЛАРЯС = 2 РЕАКТОРА ОТ БРАТСКИ САЩ - ВЕСТИНХАУЗ !!......ТОВА Е СХЕМАТА И ВРЪТКАТА ОТ 2010-2012 ГОД.......НО ПЪРВО ДА МАХНЕМ ЗДРАВИТЕ РУСКИ ДВА РЕАКТОРА..

147

Кво съ чудити

преди 10 месеца

Дадоха рубли и ся лаем

146

Black River

преди 10 месеца

Браво на Каракачанов!!!

145

Анонимен

преди 10 месеца

И този, също като Копейкин и зеления чорап Радефффф, получава заповедите директно от руското посолство. Каквото му подсвирнат от там това говори....

144

Анонимен

преди 10 месеца

Ще подаряваме и хоро ще играем. Достатъчно е да ни свирнат от посолството.

143

Анонимен

преди 10 месеца

все едно да си купиш кола и да я прибереш в гаража докато вземеш книжка и мъжът ти да каже "ще я подарим ,защото е остаряла ,а ние ще купим нова на лизинг на двойна цена"

142

Анонимен

преди 10 месеца

на нас кой прави подаръци,американците ще кажат плащай за новите оръжия авансово на 100% като самолетите.и пускайте Белене.ще ви и......а в продажниците долни.

141

Ивица Дачич

преди 10 месеца

НА ВАС БЪЛГАРИТЕ, КОЙ ЛУД ВИ КАЗА, ЧЕ ПЪРВО 1. УКРАЙНА ЩЕ ВЗЕМЕ ВАШИТЕ АМОРТИЗИРАНИ БОКЛУЦЦИ - БТР-И С ДВИГАТЕЛИ НА ГАЗКА ОТ 1960 ГОДИНА, ХАРЧЕЩИ 100 ЛИТРА НАФТА на 100 км ??? МММ ???..2..А ГЛУПАЦЦИТТЕ САЩ - ЩЕЛИ ДА ВИ КОМПЕНСИРАТ С ТЕХНИ БРАДЛИТА ???..АБЕ ВИЕ НЕЩО ГОЛЕМИ ТАРИКАТИ И СТРАШНИ БИЗНЕСМЕНИ СТЕ ББИЛИ,,ЧЕ И МАЙСТОРИ В ЗДЕЛКИТЕ ???..........ЕЙ СЕЛСКИ НЕВМЕНЯЕМИ БАЙ.ГАННЕВЦЦИ----1.САЩ НИКОГА ЯНАМ ДА ВИ ДАДАТ БРАДЛИТТА....2.А УКРАЙНА НИКОГА НЯМА ДА ВЗЕМЕ ВАШИТЕ ОТПАДЪЦЦИ .

140

😀&#1

преди 10 месеца

Отново паднаха маските и пак се оказа, че сме били "управлявани"/крадени от руски агенти.

139

Прав е!

преди 10 месеца

Ние за кой ли път отново сме роби на господаря си .

138

Анонимен

преди 10 месеца

A ти,шабане мой ,за кво ставаш.Да ти теглипатка моят шофер и аз да снимам.Пет по сто по уния.

137

Чобан Шабан

преди 10 месеца

Шкембе войвода става единствено за менажер на кварталната бакалия да тегли кашкавала и маслините