105

Анонимен

преди 11 месеца

И този не е в час....този филм го гледах 2002 год в Испания...и там цените бяха в песети и евро...Щом испанците....с цялото ми уважение към тях...успяваха да се справят...българите няма да имат никакви проблеми...Гратиснивт период беше една година..

104

До 80-ти, мърша така

преди 11 месеца

Мдааа! поредната копейкин си ти! след като НЕ можеш да отговориш на един ЕЛЕМНТАРЕН като тебе въпрос! А при всеки зададен ти ЕЛМЕНТАРН въпрос ми бълваш вазражденски ГЛУПОСТИ! ся отказвам се а ти пиша повече ясно е, че си копейка! и бълваш копейкински пропаганди! ИДЕЯ си нямаш ни за ток ни за проценти ни за нищо! Като се вземе предвид, че доказа, че не можеш да четеш с РАЗБИРАНЕ! То ... моя съвет е да земеш да се научи първо на последното!

103

Анонимен

преди 11 месеца

Румъния даже в ЕРМ2 не иска да чуе но бай Гуньо знае по-добре. :-)

102

SuCkMyD1Ck

преди 11 месеца

Повечето българи вече сме се разплащали повече с евро, отколкото с лева последните 10 години. А за бедняшката русофилската и3мет цент не ни дреме. Да мр1т в ла1на. :))))

101

Абе аз...

преди 11 месеца

...викам да плащаме само в щатски долари. Кой'т не го кефи, не мога да го мисля. И без тва посолството казва, 'ко играеме на дребно с някви си евроцентове?

100

Анонимен

преди 11 месеца

По-богаи от нас държави като Полша и Чехия нещат еврото и това си е явно бай Гуньо е по-умен от тях. Също така Полша и Чехия са в ЕС три години преди нас.

99

Упс

преди 11 месеца

Проблем ще има само ако падне бордът и курсът се измени.

98

Анонимен

преди 11 месеца

при бай тошево време на вратата на корекомите се мъдреше надпис - пазаруване само с долари!

97

До 101

преди 11 месеца

Ами левът и сега е вързан за еврото. Каква ще е разликата???

96

Анонимен

преди 11 месеца

Тоя Радев, управителя на БНБ, ми вдъхваше доверие но с това изказване се срина до земята. Просто некомпетентно изказване

95

Анонимен

преди 11 месеца

Мисля си, ако се въведе паралелно разплащане с Лева и Евро това би било бенефит. По този начин би се избегнала тази част от инфлацията - поскъпване от рязкото закръглане на центовете нагоре от търговците - както се случи в Гърция и Хърватска. Дефакот лева е част от еврото. Лева е във валутен борд с германската марка и БНБ няма право да печата пари и управлява финансовата флуидност на българската валута. Разплащане в евро правим и в мномента, само на монетата ни от 1 Евро пише 2 Лева.

94

Анонимен

преди 11 месеца

Навремето плащахме в долари, марки и левове, никой не се объркваше..

93

АЗ

преди 11 месеца

май за споделеният дълг никой не чувал,колко дължи ЕУ

92

Не

преди 11 месеца

Не виждам нищо объркващо. И без това месец поне след въвеждане на еврото - на етикетите ще има цена и в лева, и в евро. Има си и фиксиран курс. ПРОБЛЕМЪТ ЩЕ Е АКО КУРСЪТ СЕ СМЕНИ.

91

Анонимен

преди 11 месеца

1 евро = 2 лева е супер удобна математика за дребни търговски сметки. Сега ако си купувате апартамент си смятате курса до знаковете след запетайката, но тези сделки не са толкова често.

90

Анонимен

преди 11 месеца

Ще обърка само копейките защото упорките им ще паднат

89

Ййдкд

преди 11 месеца

Когато приемем еврото и ако не сме съгласни с някоя политика на ЕС, ЕЦБ ще ни спре парите защото те контролират еврото а не БНБ.Без да може да водиш независима валутна политика сме за никъде и винаги ще бъдем колония...

88

Защо да обърка?

преди 11 месеца

В Wizzair плащам така. 1 Евро или 2 Лева. Целия полет така. Никой не изглежда объркан.

87

до 94

преди 11 месеца

Ами да и излизат с номера ми като са ни приели в ЕС сме се сагласили, ами питали ли са хората имало ли е референдум дали да влезем в ЕС единственната държава без референдум по този въпрос, значи пак едни хора сами са решили тогава и сега пак...

86

Лариса

преди 11 месеца

Време е и ние да въведем единната европейска валута и да покажем Мадарският конник на целият свят чрез евро-монетите ни. Нито Литва, нито Португалия или Хърватска ни превъзхождат с нещо - въпросът е ние самите да не се подценяваме.