270

яя

преди 10 месеца

По силата на кой договор сме съюзници с тия?

269

Анонимен

преди 10 месеца

Само нашите Продажници Просто Киро, Боко и Пеевски го посрещнаха като месия и му подаряват готова ядрена централа. Продажниците не искаат България да печели от продажба на електроенергия на Украйна от АЕЦ Белене. Реалните проекти и произведеното оборудване се заменят за десети път с фантазии, измислици за ново оборудване, което ще бъде двойно и тройно по-скъпо и ще закъснее за нас да бъдем скоро енергиен център на Балканите и да изпълним решенията на Зелената сделка за затваряне на тецовете.

268

Орнитолог

преди 10 месеца

Джуджака е пътник с два чемодана. Знаете ли колко генерали има още като Попов? Ако ВСУ успее да си върне бахмут, което има шанс да стане по-бързо отколкото вагинеровците успяха да го превземат, това може да доведе до истнински пуч в кремъл и този път лукашенков няма да може да помогне.

267

Анонимен

преди 10 месеца

Забавно е как центаджийчетата деликатно заобикалят казаното от Уолъс и си бичат общите опорки да заработят някой долар.

266

Анонимен

преди 10 месеца

Добро утро!Някоя сутрин докато спите на Даунинг стриит.......могати да ви опънат......за това, доставките закъсняват. Смехурковци.

265

До Анонимен

преди 10 месеца

Русия ще изчезне след Украйна, но това абсолютно не е сигурно.

264

Анонимен

преди 10 месеца

Как се познава, че една война вече е към края си? Когато започнат вътрешни преврати се разформироват най-успешните военни части на Русия и когато довчерашните съюзници започнат да сменят позицията си и да се дистанцират от Русия, а същевременно съюзниците на Украйна и оказват още по-голяма подкрепа. Няма съмнение на къде отива войната. Въпрос на време е това да се потвърди и от положението на фронта.

263

Анонимен

преди 10 месеца

Русия ще изчезне, това е абсолютно сигурно.

262

Анонимен

преди 10 месеца

"Казаното от Сунак бе опит в да смекчи думите по-рано от министъра на отбраната Бен Уолъс, че украинците трябва да бъдат по-благодарни за това, което се прави за тях."................Абсолютно вярно. Дошъл сульото тука да се репчи на президента сякаш целия свят трябва да му изпълнява исканията.

261

СЕТИЛА СЕ МАРА

преди 10 месеца

ЗАПАДА СКОРО ЩЕ ЗАХВЪРЛИ РОЗОВИТЕ ОЧИЛА

260

ЗЕЛЕНСКИ Е ПРАВ !!!

преди 10 месеца

Ако са им такива гаранците ,давайте да се махаме и от НАТО и от всякъде ще ни изпраскат тука 4-ри атомни бомби на онези им знаеме гаранците и БГ изчезва от картата !! Кой им върже на гаранците пишете го бегал !!! Ако не извадят Украйна със пълна победа и не я възтановят никой няма да им вярва съюза става фалшив ,това трябва да го знаят !!! Как да разчиташ на някой който винаги може да те предаде защото примерно не му се воювало със Русия -- ние не търсиме кой да ни пази от Борунди ,а от Русия !

259

Анонимен

преди 10 месеца

А от лондон се отнасят с укропия като с КАСАПНИЦА

258

Анонимен

преди 10 месеца

Да не забравиш да благодариш и за това, че превърнахте украинците в месо за черна, злокобна търговия на вътрешни органи, също и за това, че са ограбвани, убивани и използвани за пушечно месо, също и за анархията, бандитизма, нацизма, който ги превърна в зомбита и роби, да не забравят да "благодарят"! А да, и за разрушените домове на цивилното население!

257

ЗЕЛЕНСКИ Е ПРАВ !!!

преди 10 месеца

Що не кажат САЩ и А нглия колко танка дадоха на Украина - 100 -200 или по малко ,а колко хеликоптера и самолета им дадоха то така гол танк за колко време ще оцелее ,ами нямали танкове ,ами произведете бе ,война се води ГАРАНТИ СТЕ -все едно вие сте във воина Втората СВ Война започва заради съюза между Полша и Англия сега не е ли същото -- какво е това гаранти на териториалната цялост ? Какво им гарантираш ,какво ще им дадеш как ще им върнеш територията ,ами ако руснаците бяха превзели Киев ???

256

Анонимен

преди 10 месеца

Да, прави са англичаните, "дай ***, дай плюнка, също и малко бело за зеления"

255

ЗЕЛЕНСКИ Е ПРАВ !!!

преди 10 месеца

ТЕ ГО ПРИНУДИХА !!! И даваха гаранции само и само да си предадат ядрения арсенал на РУСИЯ сега укарайнците мрът всеки ден по стотици и воюват със огромна Русия ,а можеше Русия никога да не ги нападне, ако не бяха САЩ и ВЕЛИКОБРИТАНИЯ да притискат и обещават гаранци само и само да си предадат ядрения арсенал -- ТЕ ДАВАЛИ ОРЪЖИЕ, ами ако ви е много дайте си мъжете да ви ги избият малко руснаците за да си платите сметката със милиарди живот не се купува !!! Всички сметки трябва да плащат !!!

254

Анонимен

преди 10 месеца

Хахахаха Зеленски не поднесъл благодарности към Алианса! Ами той иска да ги поднесе, но охраната го пази.

253

Христо Христов

преди 10 месеца

Браво на Зеленски! Още дълго трябва да мачка европеидните про'с'таци!

252

Анонимен

преди 10 месеца

Зельооо, кажи баба тенкю!!!

251

Анонимен

преди 10 месеца

Нормално е да искат повече оръжие, защото са без такова, а без оеъжие няма как да се спрат нашественици!! А за благодарността? Ясно е ,че не могат да бъдат неблагодарни.