95

(-_-)

преди 1 година

То освен от оръжие има нужда и от хора, щото Украйна няма боеспособна армия вече..

94

Анонимен

преди 1 година

Русия удържа 500 дена сама срещу 50 държави,а Русия е цялата Менделеева таблица имат реувтаи правят оръжия,а НАТО, САЩ и ЕС си опразниха складовете,нямат капаците да бълват нови,и нови оръжия,а Русия се е готвила за този конфликт от 2014-та.Скоро ще се молят за мир,а зеления наркоман ще бъде обесен публично, украйна ще спре да съществува във вида в който е,жалко за хилядите невинни жертви който наркомана прати на заколение!Слава на Русия!

93

Едни

преди 1 година

Едни смятат печалби и пропуснати ползи, други броят черни забрадки и деца без млади бащи! Нищо ново под слънцето, ами да си опичаме акъла!

92

Анонимен

преди 1 година

Великото нато няма оръжие да спечели една прокси война.. какво остава за пряка..

91

Кравар Евроатлантик

преди 1 година

Ко стата с руската централна банка? Рублата много взе да пада, свърши ли им вече валутния резерв и златото?

90

Долния малоумник93

преди 1 година

Споко, може да опъва укрите и натото и без вазелин, както досега.

89

пуйката на Холмс

преди 1 година

Тези от Марс ли падат?Русия е военизирана държава от времето на Петър Велики,когато ат камбани са правили топове.Месомелачката предстои да вземе следващите три месеца повече животи от досегашните и едва тогава ще им дойде акъла да подпишат мир.Дотогава никой мислещ няма да се върне от странство ни в Киев,ни в Русия,въпреки,че възпитанието им поставя родината над личността, но при такъв избор веднага и мен дим да ме няма.То не е като миналото меч срещу меч.Днес отвсякъде могат да свитнат и Рамбо.

88

джо

преди 1 година

За Блумбърг само безмозъчни натегачи ли работят? Два километра дълга статия и нищо съществено не може да извлечеш като информация. Първо пишеха,че Русия ще фалира за три месеца,после че джавелините ще свършат работа. След това пък свършиха оръжията на руснаците, след това дойде ред на контранастъплението и така тия си пишат статиите , а укрите ядат пердаха. Ще им дойде акъла,но може би малко по - късно...

87

Анонимен

преди 1 година

Русия собственоръчно гаври цялото НАТО. По-голямо унижение съм виждал на снимката от НАТО сбирката днес, където Зеленски беше сниман зарязан от всички и с физиономия на дете, на което му е паднала бибата

86

Анонимен

преди 1 година

До 93:Е това НАТО що не ги прие укопитеците и да направи като в Ирак.Май не им стиска и за това си търсят шарани.Укопитека много си повярва и сега *** по сайтовете да се ръси смрадливата простотия.

85

Анонимен

преди 1 година

До 81И Русия е готова за голяма война, и като ресурси, и като военна промишленост, и като военни технологии, и като икономика...///Излишно ,трябва и само повечко вазелин,че НАТОВСКИЯТ е дебел и голем.

84

Анонимен

преди 1 година

Германия ще изпрати леопарди на Украйна. Назначена е инвентаризация във всички немски зоопаркове за преброяване на наличните. След като ги преброят, ще ги изпратят всичките.

83

Анонимен

преди 1 година

Те дали и автомат са виждали Тагарев

82

Анонимен

преди 1 година

Време е да напуснем цирка НАТО.Днес пратили военните да си купуват шапки от пазара в Ловеч е това армия за НАТО лие

81

Анонимен

преди 1 година

До МАГАРЕВимаме възможност !!!! но нямаме с какво да ги правим - джелязото не дърво а под земята и ние няма толкова джелязо бе МЮМЮН !!

80

Анонимен

преди 1 година

А не искате ли да подчиним цялото си съществуване на войната?

79

Анонимен

преди 1 година

СЕГА ПО- УМНИТЕ ЩЕ РАЗБЕРЪТ ЧЕ ИСТОРИЧЯТА Е ЛЪЖА !ЗАЩО РУСИЯ ИМА ОРЪЖИЕ ???ЗАЩОТО ИМАТ РУДА МЕТАЛ И ДОМЕННИ ПЕЩИ И затова не е имало и ЧИНГИЗХАН ! Защото за да язи кон трябва юздека клояьто се прави само от желези и нищо друго ! Метала не дрво и над земято - то е под !!!! или още и вярвате в римската империия - и от къде са взимали джелязо -кде им са биле рудите от метал -детски ясли !!!

78

Анонимен

преди 1 година

Последния път когато Русия беше втора, това и струваше 27 милиона живота и 4 години кошмар на нейната територия.

77

Анонимен

преди 1 година

САЩ - 700$ милиарда, ЕС 300 милиарда военен бюджет. Общо НАТО 1 милиард военен бюджет. Русия е с военен бюджет 70$ милиарда.

76

Анонимен

преди 1 година

Във въздуха се носи мирис на война, на голяма война! И Русия е готова за голяма война, и като ресурси, и като военна промишленост, и като военни технологии, и като икономика, и като самодостатъчност, и като поддръжка от населението, и като боен дyx. От друга страна това е първата война от 300 години насам, когато Русия няма числено превъзходство в жива сила - дори във ВСВ Русия имаше числен паритет. Русия е 160 милиона, НАТО 1 милиард. И въпросът е - как трябва да отговори днес Русия при това обстоятелство.