164

баба Пена

преди 10 месеца

На тоя актоьр взеха да не му минават номерата и се пука от яд, циркаджия

163

ББ

преди 10 месеца

Подкрепа г-н Президент,те лицемерно се правят,че не виждат,че след Украйна следват ...Полша...Германия...Литва...Латвия...Естония...имали ядрени? нима САЩ и Свободният нямат...нима искат Света ни под руско робство само защото имали...ядрени?богатите...парите ви няма да имат никаква стойност под руско!ще сте мър.ви!поведението ви е..смъртоносно за..децата ви!Слава на Украйна!Украйна в Нато и войски на Нато в защита жените и децата на Украйна..останалото е ..лицемерие..те идват и за вашите деца!

162

Анонимен

преди 10 месеца

тоя на снимката да сяда на масата на преговори и да подписва мирен договор с Русия.............ще отстъпва територии, няма как...........а Крим да го забрави...........ще даде още 20 % от територията на Украйна на Русия............иначе хората му ще ядат още много бой от руснаците!!!!

161

Zelenski

преди 10 месеца

Зеленият наркоман пак се надрусал...........да сяда на масата на преговорите и да подписва мир с руснаците................иначе още много невинни хора ще умрат, и руснаци и украинци!!!

160

Абе

преди 10 месеца

Кохейки, стига писахте глупусти тука, ходете затворете някое кино

159

Мишок

преди 10 месеца

От бункерчето- мене пък много ме е страх, за тва се гуша в бункерчето и лая в нета

158

СВОЙ

преди 10 месеца

Да Зеленски ,Бахмут ще остане в историята в месомелачката която направи.Вагнер заличиха 26 бригади.Всяка бригада е от 10-15хил човека.Просията за оръжие на Зеленски доведе до смърта на стотици хиляди Украинци.

157

Зеленски

преди 10 месеца

Е пример как се работи за отечеството. Руските мишоци не са доволни естествено, те са свикнали да им се подлагат кат ги "освобождават" . Неблагодарни тез Украинци бе, лоша работа

156

Анонимен

преди 10 месеца

Народен съд за всички, защитаващи военните престъпления в Украйна. До стената, и после чао. Още сега!

155

Анонимен

преди 10 месеца

Гледа много страшно!

154

Анонимен

преди 10 месеца

Момчета от "Възраждане", нали сте наясно, че въпреки че точно тук се чува само вашият глас, вие сте въшливи, диви, волни, селски чада? И в реалността на никого не му дреме за вас? И оправяте ли се с руската стипендия, стига ли ви за чист въздух и апартамент на ривиерата? Един ден ще има народен съд, наистина, но ще ви ритаме вас, ***!

153

Анонимен

преди 10 месеца

Доктор Фостър тръгнал за Глостър :)))

152

Страхотно

преди 10 месеца

Конструирано заглавие от журналистически гении. Да живее българския език браво ! Който е разбрал, моля да преведе! Една гаща плява

151

Анонимен

преди 10 месеца

зеленски реално го е страх защото сега като разбра че НАТО се изплъзва по терлици ще трябва да обясни на приятелчетата си фашисти от Киев "и Ко праим ся". Ако продължат да стават на кайма по полетата - пардон "герои" то световният лидер Зельо ще последва Кадафи - пребит и ръчкан отзад с нож от своите - доста грозен край.

150

Деди

преди 10 месеца

Тоя Зеленодрешко-наркоман си мисли, че ОТАН му е филмова сцена да играе ролята на клуон. Не разбра ли, че е една дрънкука-играчка в ръцете на евро-зелките, бай-Дън и Столти-"диригента" ?

149

Анонимен

преди 10 месеца

Това е един от бъдещите световни лидери. Може, в края на краищата, да се окаже и реалното въплъщение на Джон Конър от "Терминатор". Неземно свят човек и светъл образ, който липсваше твърде дълго в медиите. Но точно в тоя сайт няма как да получи подкрепа от никого, тук е пълно с някви елементарни селинджри, които се надпреварват за 5 стинки на коментар. Момчета, трябват ви еко-тоалетни, за да не акате в условия на нечовешка липса ни хигиена.

148

Анонимен

преди 10 месеца

" Гениалният" ход на Путанин: Русофили в Украйна вече няма и това ще е за 100 години напред .

147

Анонимен

преди 10 месеца

Будни българи, пазете България! Съсипете всеки нагъл уркопитек, който си мисли, че сте му длъжни

146

Анонимен

преди 10 месеца

Ето ви лицемерие от класа! Да ги видите колко са умнокрасиви!!! Не, че симпатизирам на укропитеците но наистина ги съжалих как им отрязаха квитанциите....Да *** там до последния мъж....а жените им ще влязат в НАТО!

145

Анонимен

преди 10 месеца

Ескалира ли конфликта (започнат ли загубите на Русия да стават неприемливи), в употреба влиза стратегическия ядрен арсенал на руснаците. Тези технологии и резерви от боеприпаси не са ги произвели, за да гледат без реакция, как някой ще ги разпарчадоса. Украйна(т.е. менторите й и доставчиците на въоражение) не може да нанесат неприемлив ущърб на Русия, без да предизвикат ядрен апокалипсис. В щатите също го разбират, ще бъде поддържан конфликта на ръба на конвенционалният му формат.