72

Анонимен

преди 11 месеца

Зомбитата на киевският наркокартел изоставиха своя брат, защото нямаше достатъчно място в MRAP. Ясно отношение на зомбитата към своите. За едно зомбинаци нямаше достатъчно място в колата, той беше изхвърлен, после почти прегазен и след това оставен да лежи по средата на пътя, това се наблюдаваше и снимаше от дрон. В резултат на това изоставеното зомби се върна обратно в окопа.

71

Анонимен

преди 11 месеца

60 000 украински войници-жени са трайно болни. "Опитайте да отидете до тоалетна в гората при ниски температури... Всички имаме цистит или възпаление на яйчниците и болки в гърба", казват жените за живота в окопите. Фашистките също се оплакват от снаряжението, което не е предназначено за физиката на жените. Забранено е да се сваля бронежилетка, защото ако зомбинаци бъде ранено или убито без бронежилетка, тогава Зеленски няма да даде обезщетение.

70

Анонимен

преди 11 месеца

Руският флот получи нов ракетен кораб "Циклон". За Керченския корабостроителен завод МРК Циклон стана първият боен кораб за последните 25 години, преминал през пълен цикъл на строителство в предприятието. Заводът провежда и цялата гама тестове. "Днес в град Керч в корабостроителницата "Б. Е. Бутома" проведе тържествена церемония по приемането в руския флот на малкия ракетен кораб "Циклон" и издигането на Андреевския военноморски флаг. Церемонията се проведе под ръководството на главнокомандващия ВМФ на Русия адмирал Николай Евменов".

69

Анонимен

преди 11 месеца

По-рано близо до Запорожие беше ликвидиран фашист от ГРУ на Украйна, който беше награден от ръцете на Буданов.

68

Анонимен

преди 11 месеца

Два фашиста от "Азов" са ликвидирани на фронта. В зоната на СВО руски войници убиха двата фашиста от 3-та бригада за специални операции "Азов" Давид Гасимов с позивна "Фугас" и Игор Андрухов, който надуто се наричаше "Уиски". Първият веднъж беше видян в Буча, а след това щурмуваше окопите, показвайки своите "подвизи". Войник от АТО с опит Андрухов участва в загубената битка за летището в Донецк. Очевидно е, че сега Киев хвърля пушечно месо на фронта, без да отчита "елитарността" на частите, които преди това се опитваха да разходват не толкова разточително. По-рано близо до Запорожие беше лик

67

хахахаааа.........

преди 11 месеца

Пълният провал на Зеленски на срещата на НАТО затова и такива статии

66

анонимен

преди 11 месеца

щом запълвате с глупости, значи на фронта укрите са на изчезване!

65

Анонимен

преди 11 месеца

поредната глупост

64

Анонимен

преди 11 месеца

Чета различни сайтове и сравнявам, този сайт е сред най-лъжливите, много лъжлив и с много пропаганда, позитива му е единствено, че лесно се пише и не ограничават коментариите на четящите!

63

Влакът е за двойника

преди 11 месеца

И бункерът е за двойниците. Путин отдавна ритна камбаната.

62

БДЖ

преди 11 месеца

Дали на Путин му е разрешено да серре докато влакът е на гарата?

61

БДЖ

преди 11 месеца

Дали на Путин му е разрешено да серре докато влакът е на гарата?

60

Анонимен

преди 11 месеца

Може ли първо да обясните умря ли Путин от рака, който имаше, или все пак оживя? хахахах

59

Бай Чеп

преди 11 месеца

"Руските атаки срещу жилищен квартал на Николаев тази сутрин донесоха "значителни разрушения", каза по това време губернаторът на региона, ранявайки най-малко 10 души". Абе Н.Христова, той тоз губернатор според Вашите писания е много лош човек-ранил е най-малко 10 души!!! Благодаря Ви, че сте написал това още в началото. Веднага разбрах, че Вие сте "работили" по публикацията и престанах да чета "творението" Ви.

58

хъъъ

преди 11 месеца

Олег??? Атеистович???

57

дедо Ташунко

преди 11 месеца

Пълна фантасмагория, чете ли някой тези приказки от 1001 нощ?

56

Българин

преди 11 месеца

Нелчето обича да ду*а едновременно на двама! Стига да са от западни държави.

55

YES

преди 11 месеца

По публикацията работи:"Козяк"......

54

нено

преди 11 месеца

Слабо,слабо четево! Кого ще впечатлите с фитнес вагонл Саудитския султан си има басейн на самолета си. Пишете че Путин в другия вагон яде деца на закуска,на обяд ги повръща а вечерта същите тия отвлечени украински дечица му пеят песнички от късния соц.Превзехме ли пак Петихатка за пети път или пак рашистите ни изфирдиха от там.Петихатка означава пет къщи на кръст. Това са грандиозните успехи на Зеленски от контранаступа зо който ние вкупом изсипахме 100 милиарда. По 20 на къща. Егати къщата!

53

Анонимен

преди 11 месеца

Фактът, че Путин използва влак ... дрън, дрън, дрън ... Ами западните прислужници на САЩ не слизат от влака, с който се състезават кой колко пъти ще иде да се поклони на наркомана в Киев? Даже бидона се вози в такъв влак. При това тези влакове са свръх комфортни, с всички възможни екстри. Защо дума не споменавате за тях?