134

Анонимен

преди 10 месеца

Русофили, вие ако имахте мозък в кратуната си първото за което трябваше да се сетите, че Запада никога не инвестира напразно.... Тези милиарди помощ за Украйна означават, че фашистка Русия няма никакви шансове за успех в тази война... защото никой не влага толкова много пари за да ги губи напразно.........

133

Президент Зеленски

преди 10 месеца

ВСУ е нарът да дислоцира руzките сфине от Бахмут!

132

Анонимен

преди 10 месеца

В Краснолиманското направление тече активно настъпление на ВС на РФ - навлязоха в Торское. Действат руска авиация и безпилотни самолети-камикадзе, унищожени са няколко пункта на дислокация на зомбитата на киевската хунта, два склада с боеприпаси и артилерийски установки. Най-вероятно зомбинацитата ще прехвърлят нови резерви тук и ще се опитат да контраатакуват в близко бъдеще.

131

Анонимен

преди 10 месеца

В направление Артемовск не става по-спокойно за руските части. От терена се съобщава, че зомбинацитата настъпват едновременно от няколко посоки. Части на ВС на РФ близо до Клешчеевка държат отбраната в покрайнините на селото, но зомбираната по натовски стандалт биомаса успя да заеме позиции от северозапад. ВС на РФ преминаха в контраатака южно от Клещеевка, използвайки резерви.

130

Анонимен

преди 10 месеца

В направление Авдиевка зомбинацитата се опитват да атакуват локално близо до Водяни, Опитно и Красногоровка, отклонявайки ВС на РФ от Орловка, където руските войски се опитват да контролират пътя за доставки.

129

Манипулации

преди 10 месеца

И отвличане на вниманието ни с чужди проблеми! Корупция, провалена здравна система, българите умират пред болниците....

128

Анонимен

преди 10 месеца

В южно-донецкото направление ВС на РФ отблъснаха атаките на зомбитата на киевската хунта към Приютное и западно от Старомайорски, настъплението беше спряно, но боевете продължават. Зомбинацитата са прехвърлили резерви на север от Приютное, малко на юг от Грушева балка - те се окопават в горски пояс, руската артилерия ги удря. Зомбитата на киевският наркокартел са натрупали значителни сили в този район и може да нанесат нов удар в тази посока.

127

Анонимен

преди 10 месеца

В запорожското направление атаките на зомбинацитата станаха по-сериозни от тези, които се водят през последните седмици. На линията Работино-Новоданиловка Леопард и Брадли отново участваха в опит да пробият фронта на Запорожие. Боевете не спират, руската артилерия работи плътно. Руснаците не просто задържат позиции, те контраатакуват и зомбираната по натовски стандарти биомаса при отстъпление попада в минни полета под огъня на руската артилерия и авиация.

126

Анонимен

преди 10 месеца

Зомбитата на киевският наркокартел изоставиха своя брат, защото нямаше достатъчно място в MRAP. Ясно отношение на зомбитата към своите. За едно зомбинаци нямаше достатъчно място в колата, той беше изхвърлен, после почти прегазен и след това оставен да лежи по средата на пътя, това се наблюдаваше и снимаше от дрон. В резултат на това изоставеното зомби се върна обратно в окопа.

125

Анонимен

преди 10 месеца

Уолъс отговори на възмущението на Зеленски: Ние не сме Amazon и като цяло - трябва да бъдете благодарни. "Украйна трябва да е благодарна на своите съюзници, въпреки разочарованието от резултата от срещата на върха на НАТО", каза британският министър на отбраната. Според Уолъс подобно настояване може да доведе до оттегляне на някои съюзници. "Знаете ли, ние не сме Amazon", казах им миналата година, след като пътувах 11 часа, за да получа списъка, каза той.

124

Анонимен

преди 10 месеца

60 000 украински войници-жени са трайно болни. "Опитайте да отидете до тоалетна в гората при ниски температури... Всички имаме цистит или възпаление на яйчниците и болки в гърба", казват жените за живота в окопите. Фашистките също се оплакват от снаряжението, което не е предназначено за физиката на жените. Забранено е да се сваля бронежилетка, защото ако зомбинаци бъде ранено или убито без бронежилетка, тогава Зеленски няма да даде обезщетение.

123

Анонимен

преди 10 месеца

Руският флот получи нов ракетен кораб "Циклон". За Керченския корабостроителен завод МРК Циклон стана първият боен кораб за последните 25 години, преминал през пълен цикъл на строителство в предприятието. Заводът провежда и цялата гама тестове. "Днес в град Керч в корабостроителницата "Б. Е. Бутома" проведе тържествена церемония по приемането в руския флот на малкия ракетен кораб "Циклон" и издигането на Андреевския военноморски флаг. Церемонията се проведе под ръководството на главнокомандващия ВМФ на Русия адмирал Николай Евменов".

122

Анонимен

преди 10 месеца

По-рано близо до Запорожие беше ликвидиран фашист от ГРУ на Украйна, който беше награден от ръцете на Буданов.

121

Анонимен

преди 10 месеца

Браво на В.Путин! Истински държавник!

120

Анонимен

преди 10 месеца

на ден цивилните жертви в украйна са до два-три човека в Ирак са избити 750 000 от които цивилните са повечето. нещо да коментирате от пропагандата за центове?

119

ало ало

преди 10 месеца

леопардите се окотиха всички....чакат се други видове от котешкия прайд!

118

пришълецът

преди 10 месеца

Руският рептил се разпада наедно с английския му приятел:))) мракобесието е ценост..:)))

117

Анонимен

преди 10 месеца

Един чичко убиец и престъпник иска да смени другият чичко убиец и престъпник от КГБ. Така стават нещата в Русия.

116

Анонимен

преди 10 месеца

СЛАВА РОССИИ!

115

Баро Свинаро

преди 10 месеца

Кой не аресва Путин да ми еде майсилите и дрътите мъда