24

Анонимен

преди 10 месеца

Укроландия е най-корумпираната страна в света. Ама ЕССР колко милиарда й даде?

23

Анонимен

преди 10 месеца

Иначе за еврозоната да им плащаме масфара не са пречка наркоманите.

22

Мда

преди 10 месеца

Според мен пречка представлява нашествието на марокански скакалец в зимбабвеПосле ще е урагана - карина

21

НИКАКЪВ ШЕНГЕН

преди 10 месеца

ЗА БОЛШЕВИШКА БЪЛГАРИЯ ! С ТОЛКОВА ЧЕРВЕНИ ГЛЛУППАЦИ САМО СИБИР ЗА ВАС ! ШЕНГЕН ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН ! ЦИВИЛИЗАЦИЯТА НЕ ИСКА ПЕЩЕРНЯЦИ !

20

българина

преди 10 месеца

шенген, без визи за сащ и безплатни 10 самолета срещу помощ за украйна, иначе ставаме като Унгария. това е българската сделка, но предателите ни предадоха и продадоха

19

Какъв ШЕНГЕН

преди 10 месеца

искате бе, та вие първо не сте свободни, я каква цензура властва тук, за Шенген замислили ? И този коментар на истината ще изтрият след малко !

18

Анонимен

преди 10 месеца

Явно кИфтетата и пържолите в европарламента са по-големи от нашите, понеже тоя екземпляр бая е надул гушата

17

За 14 анонимен

преди 10 месеца

Една и съща държава НЕ НИ СЕ ПОДИГРАВА, а ни показва на какво високо ниво ни е корупцията и на какво ниско ниво ни е жизнения стандарт, но такива глууппаци като теб винаги търсят "под вола теле" или виновни там където ги няма !

16

Инж+

преди 10 месеца

Нидерландия е "пречка", а не нашите проблеми и недъзи????

15

Анонимен

преди 10 месеца

не ни щат щото не сме джендри и нема да се дадем, а те вчера си избраха за мис Холандия траскексуална

14

Анонимен

преди 10 месеца

Емил Радев да обясни, защо либералните пробрюкселски партии спират България за Шенген, вместо да прави свободни съчинения за евентуални действия на други партии. Медиен ойкот на подобни евромошеници,!

13

ИСТИНА Е

преди 10 месеца

Какъв Шенген ,какви 5 лв. Та тук цари беззаконие и властва мафията . Та и един политик на високо ниво не е в затвора ,а се видя ,че милиарди са оркадени пари от ЕС. !

12

Анонимен

преди 10 месеца

Една и съща държава ни се подиграва 11 години и не се намери един политик на място да повдигне въпроса пред ЕС. Макетата вижте как с наглост накараха цяла Европа да им се моли.

11

Кокорчо на конци

преди 10 месеца

Бях на морето. Купих си кукла. Ококорена. аи на конци. Дърпах и конците и играеше много танци. Но конците и бяха тънки, скъсаха се. Чух че в Козяк продавали по-дебели. Дали няма да могат да ни уредят и Шенген?

10

Емигрант

преди 10 месеца

На българинът винаги някой му е пречка за нещо,но изобщо не се замисля, че с тази корупция която съществува и само се имитира борба с нея няма да влезе България в Шенген, Нидерландия и Австрия са прави и няма да вдигнат ембаргото си,все едно ние да разрешим на РСМ за ЕС ! В България се забравиха чекмедежетата,кюлчетата,кражбите от магистралите, но Нидерландия и Австрия няма да забравят колко сме корумпирани и нямаме место сред цивилизованите държави, за чудене е как ни търпят да сме член на ЕС ?

9

aZ-ът

преди 10 месеца

Ако няма Шенген - не ви ще е еврото. Аре у лево

8

Анонимен

преди 10 месеца

Абе целия ЕС знае ,че холандските мишки ни блокират поради икономически причини свързани с пристанищата. За това започнете да блокирате всички неща на ЕС докато, не накарат холандия да се съвземе. Правете същото като тях на всичко.

7

aZ -ът

преди 10 месеца

Абе либераслъка, нали Гешев беше проблема за Шенген?

6

aZ-ът

преди 10 месеца

Либерастията за пореден път се н..***. Тогава за към ми е тоя ЕС? Колко години вече? Лягане им за всичко, а те ни правят на маймуни.

5

Анонимен

преди 10 месеца

Ами тя ХОЛАНДИЯ, Германия,Франция и Белгия,са на Един " акъл" всичките! Западна ЛЕЖ!