91

Влади-Мир

преди 10 месеца

99% от пишещите тук не са ходили в казарма, давайте мобилизирайте и да се приключва!!!, нали това ви искат господарите, пушечно месо!!!

90

Румен Радев

преди 10 месеца

Трябва да пазим съветското си въоръжение и да го предоставим на Русия, когато агресора Украйна нахлуе до портите на Кремъл.

89

ВЪПРОС

преди 10 месеца

Вярно ли е че Зеленски е забранил на Тагарев да се показва по Медийте?Тагарев е на Заплата към ВСУ - не се шегувам , проверете в Нета - Като Агент 007 е за България .

88

Нажежава се

преди 10 месеца

Друг път. Мечтата на руснаците е всички да се страхуват от тяхното величие, е да само че фактите говорят, че никой не ги бръсне за слива. Даже самите украинци не ги бръснат за слива, дето бяха един народ преди 30 години.

87

Анонимен

преди 10 месеца

Е тоя наглия клоун чак път и списък си направил.Ами и ние ще направим един списък с изисквания,,за такива като тоя да си стоят в страната и да си водят войната,дето я искаха.

86

ХХХ

преди 10 месеца

Зеленски дал списък с това което му дължим ! Жени иска ли за харемите ? Територия за война ? Така с тия страхове от нахлуване в Украйна медиите предизвикаха съдбата ....сега да започваме всяването на намесата на България директно в конфликта .....после Русия пак ще е виновна , а ние ще викаме "Слава Зеленски, да живее САЩ" В такъв конфликт всеки трябва да е неутрален ...камо ли такива никакви като нас !

85

Анонимен

преди 10 месеца

Направо ни изхвърлете от ЕССР заради черни точни няма проблем, а евроатлантиците хващайте пътя към ЗЕ, ние сме недостойни за вас.

84

Влади-Мир

преди 10 месеца

Мобилизирайте и раздайте калашници!!! .....Да видим краварските подлогоги и политолози дали са готови да защитават американските индианци(интереси) с оръжие?!?

83

Анонимен

преди 10 месеца

В Европа да не са слепи и глухи за този цирк на Фигуранта при посещението на Зеленски...? Всичко това носи черни точки за имиджа на България и естествено ще даде отражение за абсолютно всичко ... Фигурантът отлично знае това и нарочно се държа като кр_тен за да злепостави държавата ни пред цивилизования свят...

82

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 89 Ние само коментираме, ама истински експерти като вас от атлатическия клуб, като крадлата Поптодорова ни върахте в първи клас.

81

Анонимен

преди 10 месеца

Ние сме им дали азбука и религия, нема да ни нападнат нас, но упорито се опитват да ни вкарат във война с тех англосаксонците :)))

80

Анонимен

преди 10 месеца

С толкова много "експерти" чудно как за 30г. се превърнахме в бананова република

79

Анонимен

преди 10 месеца

Има място за мир след като Русияпрегази евроатлантическите пинчери по дяволите дори САЩ и Германия не искат Укрия в НАТО.

78

Невероятни тъпаци

преди 10 месеца

Нещо да напишете за пленените от руснаците британски ракети, които ще бъдат разглобени и научени как да им се противодейства. Руснаците не дават подробности, но най-вероятно продажните укри са ги изтъргували и продали. Така ще стане и с нашето дарено оръжие. Иначе, ако дойде призовка, аз ще откажа категорично да си губя времето, здравето или живота за Зеления наркоман и бандата му от бандеро-нацисти. Магарев да праща децата си на фронта.

77

Анонимен

преди 10 месеца

Трябва да прочета конвенцията по правата на човека на ООН да не се окаже, че нашите подметки незаконно ни бат към война.

76

Анонимен

преди 10 месеца

Рашките нямаше да нападнат и Укрия. Ало имаме ли служби да приберете откачените евроатлантици и да ги пратитеизвън България да се зъбят на Русия, защото ние не искаме да сме във война. Ако не същите служби да служат за пушечно месо на краварите аз няма да съм.

75

Кравар Евроатлантик

преди 10 месеца

Кажете си го без да лицемирничете - "руския мир" е родоотстъпничество и прекланяне пред имперски амбиции. В Европа няма място за "руския мир", такива анахронистични северноазиатски идеологии си ги задръжте.

74

Анонимен

преди 10 месеца

Мъртън им правеше синки по коленцата. А те продаваха българските интереси за няколко долара повече. Жалка деберастка гледка!

73

Анонимен

преди 10 месеца

Рашките нема да ни нападнат, причините за българите са извесни, но янките упорито се опитват да ни вкарат във война :)))

72

Анонимен

преди 10 месеца

Ох, много са про сти краварските ***! ГаГаГа. Ама вие си мислите, че Русия много ни иска, ама не може да ни има? Сериозно?