71

Тапициран скелет

преди 11 месеца

Зеленски иска всичко, но ние ще обсъдим дали не може да му дадем и нещо друго.

70

Анонимен

преди 11 месеца

Заглавието е подвеждащо, четете цялото изречение долу в текста.

69

Българин

преди 11 месеца

Ти , фльорцо брюкселска , тикакво имаш , какво си произвела, купила, направила , че ще го даваш ?????????????? Що за наглост е една *** като тая да "дава" български ценности, производство, оръжие, стоки ... на когото и да било ???? Докога разни дръгливи индивиди ще търгуват родината ????????????

68

баща ти

преди 11 месеца

Българи , ... не ви ли беше гадно да гледате как Зеления върви из София като гургур башия дава списъци , произнася обиди към всички които не мислят като него , а първите ни мъже и жени се надпреварват , кой с какво да му угоди ! На мен ми беше много гадно , и още ми е гадно ! Дори руснаци и американци не съм виждал да постъпват така !

67

Анонимен

преди 11 месеца

Имаме доста неща в Военно историческия музей..

66

Елементарно Уотсън

преди 11 месеца

Русофилите да си държат ладите и москвичите и да си ги карат и да дишат прахта на S класите пред тях.

65

Анонимен

преди 11 месеца

След две седмици брикс обявяват новата си обща валута брикс голд -- подкрепена със злато.

64

Зелен трол

преди 11 месеца

Марийче Ами защо не кажеш че имаме много . И ако дадем каквото имаме никак няма да е символично а и сума лично.

63

Анонимен

преди 11 месеца

А НАТО защо не приеме Украйна, за да спре Русия да я напада, Украйна толкова жадува да влезе в НАТО, дай земеме да се сабереме държавите от НАТО на некой самит и да решиме да приемеме Украйна за да спре Русия да я напада, а?

62

Анонимен

преди 11 месеца

Белият дом: Украйна няма да се присъедини към НАТО на срещата във Вилнюс.

61

Споко

преди 11 месеца

Споко, Байдън каза, че докато тече войната Украйна не може да влезе в НАТО, значи след като Украйна победи, ще влезе в НАТО и тогава Русия ще спре да я напада.

60

Анонимен

преди 11 месеца

Джо Байдън пред CNN: Не мисля, че Украйна е готова да се присъедини към НАТО. В НАТО няма единодушие за приемането на Украйна в момента, докато тече войната. Защото ако го направим, тогава... и не се шегувам... ще трябва да защитаваме всеки сантиметър от територията на НАТО. Това е наш общ ангажимент, какъвто и да е той. И ако означава война, значи война. И в този случай това ще бъде война с Русия.

59

мак

преди 11 месеца

Аз пък получавам сигнали, че така наречените бг медии дават само 1 гледна точка - в полза на ук.ри. Почти не дават трибуна на тези, които са против вечната помощ за украйна, за неутралитет, против това зеления да ни прави на майм.уни и да дърпа конците. Всички се нахвърлиха върху Радев, а от зеления сътвориха политик от световна величина. А габриелова затова я пратиха тук - отвътре да работи за укр. и против интересите на България.

58

Анонимен

преди 11 месеца

Байден заявил, что не видит единства в НАТО по вопросу приема Украины в альянс прямо сейчас.

57

боби

преди 11 месеца

Ееее , Марийче , едно умно нещо да кажеш и ти ? Ама пита ли Урсулката ? ... Да не ти опъва ушите после ?

56

Анонимен

преди 11 месеца

До тоя долу. Искат да са в нато за да спре Русия да ги напада. Иначе няма край. Русия ще ги напада постоянно сридващите 100 години

55

Анонимен

преди 11 месеца

А защо Украйна трябва да влиза в НАТО. По-изгодно е Украйна да се използва срещу Русия извън НАТО. Нека си е извън НАТО, а ние ще я товарим с оръжия да се бие с Русия.

54

Анонимен

преди 11 месеца

Американската военна индустрия не е в състояние да достави достатъчно ефективни оръжия за воюване в Украйна. Боеприпаси няма, танкова няма, (от 9 години САЩ не произвеждат танкове). Англия също не произвежда танкове, Англия в момента има само 42 танка. В Гремания останаха само 34 танка на нивото на Т90-. Във Франция има около 100 Льеклерк. И това е.

53

Снаряди - смях

преди 11 месеца

Вече не остана по света никакво чудо оръжие което да може да спре руската армия когато започне офанзивата в Украйна. Не останаха и украинци да се бият.

52

Панелен павиан

преди 11 месеца

Тая постна скумрия без да иска казва истината, най-нагло и безочливо;Ще дадем ВСИЧКО, дами и господа!Положението е "сваляй ***!"По нареждане на Посолството...