32

До Деду

преди 11 месеца

Преди 13г. за сефте бях на моноспектакъл на Камен Донев....... Миналото лято ми изпадна един билет пак за Донев в летния театър в Бургас... Еми то не може да се опише брат!!!!неслучайно билетите за Донев се купуват месеци напред в ивентим. Да сравняваш Донев и тая куца медуза Ристо е безсмислено. Все едно мерцедес и трабантче. Разлика оттук до небето.

31

Яааа

преди 11 месеца

Абе,ти нещо почна да включваш в реалността!

30

Деду

преди 11 месеца

Хм, някой да е чул Теди Москов или Камен Донев да реват, и просят, и настояват, и изискват пари?Щото ние не сме....Който го може го може, който не може - реве и иска, като един ромбовиден етнос!!!

29

Анонимен

преди 11 месеца

И за актьор не става и за гербаджия не става..... По хуу да си трае, че само излага Банкянската партия. Вместо PR прави анти реклама.....

28

Анонимен

преди 11 месеца

Нали си герберас сега ще седиш и мълчиш и каквото ти поднесът това ще е

27

Анонимен

преди 11 месеца

Какви хора сте?Злобни ,*** и безмозъчни! Каква е тая злоба у вас? Защо така против актьорите ? И те заслужават увеличение при тая инфлация и скъпотия са най ощетени! Без култура не може!

26

Анонимен

преди 11 месеца

Герберасткото пиянде като какъв се изказва?

25

Анонимен

преди 11 месеца

Тоя е като мазното киче на Саччева - риччи аллибегов..... Ходи по телевизиите и прости пари за Нищо вършене...... Христо - ако бяхте свестни театрите щяха да са пълни!!!!Издишате бе!!! Като не ставате за актьори изкарарайте една D категория...тираджий се търсят, а и им плащат добре!!!! Ама трЕбе да въртиш геврека, а не е като да пиеш водка от сабалем в кафето на народния театър!!!!!

24

Анонимен

преди 11 месеца

Трите пиянки на Сълза и Смях!!!! Ласкин, Чоччо и Христо..... Първия ще го помним с единствения му филм Васко Да Гама и че гепи сърчаджиева от Мъйнов, Чочо ще го помним, че заряза арменската за да си хване еврейката Буюклллиева дето го пропи и заряза,а Христо ще го помним с опита за БГ сериал Клиника на третия етаж. Паляччччо!!!!

23

Анонимен

преди 11 месеца

Тоя случайно да не е изтрезнял? Като беше съветник в министерството на културата какво направи? Изпи цистерна ракия? Посредствен актьор и отличен алкохолик. Да му купят там една туба шльокавица, стек цигари и ще млъкне.

22

Анонимен

преди 11 месеца

Ристоооо........ Ай отивай в Банкя да поливаш магнолиите и да целуваш ръката на Баце, че ако не беше той да ти праща хеликоптер да те спасява пияницццо долна досега щеше да си иззгнил. Просто се скрий Христо!!!! Не се показвай на - Противен си!!!

21

Totenkopf

преди 11 месеца

Тоя алкохолик и наркоман, защо ни го пробутвате, какво разбира от финанси и държавни бюджети?

20

Анонимен

преди 11 месеца

Този озлобен образ откакто го излъгаха от ГЕРБ не може да понася целия свят.

19

Анонимен

преди 11 месеца

Абе вие представятели си този недоносеник повече от 10 години е Председател на съюза на артистите. Известен е с една единствена роля,тази на Ачо Римлянина от Дунав мост.Леелееее....

18

бойкоумре

преди 11 месеца

То един хеликоптер, какво ли неправи!

17

Анонимен

преди 11 месеца

намерете на Кокорчо булка, за да има дете, сега му е все едно от кой краде

16

Ракиено време

преди 11 месеца

Как да отпуснат повече пари за "култура" ... като така спонсорират само кръчмите и баровете . На 80% от Ентелегенцията няма да им се разбира какво фъфлят от пиене и цигари ако им увеличат заплатите . Особено на това аклохолно петно на снимката от статията.

15

toti

преди 11 месеца

КОй разбира т КУЛТУРА НИЩО НЕ РАЗБИРА ОТ ФИНАНСИ !!! По добре си утете текстовете и не сричайте като четете АКЮТО !!! ТАКА И БАБА МОЖЕ !!!

14

Анонимен

преди 11 месеца

Като казах по долу те и тецовете предлагат скъпа услуга,ама не ги фалират,даже напротив,изливат се едни пари там,вливат скъпият ток в микса ,и го отнасяме.Знам ,че ще кажете че не същото,но като ще пазарна икономика,да е за всичко,или не ви изнася?!

13

POMNIM

преди 11 месеца

Да ви напомня че Културата в България се изчерпва с ЛГБТ - там отива Бюджета за Прайда - Парите се осигуряват от Данъци на Хетеро за Гей .