9

Беновска пипа

преди 10 месеца

Странен министър. Ще постигаме по-висок успех на матурите, не чрез по-добро образование, а чрез промяна в изпитния формат. Ако изпитът е още по-обективен, то резултатите ще са още по-ниски.

8

Анонимен

преди 10 месеца

Дайте им приказка за преразказване.....това което ние правихме преди 50 години в 4 клас. Не ви е срам...докарахте образованието до кота "0".

7

Анонимен

преди 10 месеца

Ще се минава с двойка. На преминалите с двойки ще се дават препоръки за депутати.

6

Анонимен

преди 10 месеца

Ами да, ако резултатите са слаби, значи трябва да коригираме матурите да са по-лесни. Да вържем заплатите на учителите с оценките, така че да имат интерес да подсказват и да позволяват преписването. Предлагам вместо това като учениците изкарват двойки и очевидно години наред са им писали оценки "по милост," директорите да бъдат освобождавани от длъжност. Тази милост за никого не е милост.

5

Анонимен

преди 10 месеца

Казват отговорите накрая и те си поправат.

4

Анонимен

преди 10 месеца

Вече дори не им казват имената на краварските еднодневки

3

Анонимен

преди 10 месеца

Денко трябва да им дава по-лесни задачи и отговори с потсказване. Сегашните са много трудни.

2

Анонимен

преди 10 месеца

Ще занижат изискванията и по този начин ще се повишат резултатите. Тест учениците в най-добрия случай ще си останат на същото ниво, но ще ни замазват очите с по-добри резултати.

1

Мнение

преди 10 месеца

Ами при вече 70% неграмотни асанчовци незнаещи български,камо ли да четат и пишат трябва актуализация на системата изразяваща се в минимални критерии и изисквания!Иначе ще лъсне тоталната неграмотност в тоз индийски щат и даже гаргите по клоните ще ги напушва на неистов смях от трагикомедията?