57

ГЕРБ

преди 11 месеца

Бойко Борисов е каймака на българската политика. Точно за това управляващите от ДПС избраха него, а не ПП за свой основен партньор и национален говерньор.

56

Кокаинови кризи

преди 11 месеца

Мутрите в Русия ползват много двойници, за да не умрaт главатарите. Параноята е на световно ниво,

55

О! Простете...

преди 11 месеца

До Цончо гея - ааааа, добре. Не знаех, че вие от Възраждане имате толкова високи цели. Извинявайте, няма да ви пречим.

54

Цончо гея

преди 11 месеца

Не се занимавайте с велики люде, от ранга на Пригожин, които в момента най-вероятно мачкат на Путин пишкавала. Това е моя мечта, за която съм готов да запаля дори гражданска война. Слава Росии

53

Силви Ганев

преди 11 месеца

Само Политичекса Партия Възраждане и баща ми Цончо, може да ни изкарат от евроатлантическото блато, в което се намираме и пак да си бъда скришен гей, както татко, по бай тошово време е бил. ВРЕМЕ Е ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ!

52

Томи Думчията

преди 11 месеца

ТОМИСЛАВ ДОНЧЕВ ГО НЯМАШЕ НА СРЕЩИТЕ СЪС ЗЕЛЕНСКИ.

51

TOMISLAV DONCHEV

преди 11 месеца

Изчезнах от полезрението, след като се коалирахме с ПП. Аз съм путинофил, даже не бях на срещата със Зеленски. Защото обичам Путин и искам неговите войници да продължат да убиват и изнасилват жени и деца в Украйна. Това съм си аз... Томислав Дончев, неосвидетелстван.

50

Чемеделеца

преди 11 месеца

Време е да изчистим свята майкa България от руския бурен.

49

Единствения Въпрос е

преди 11 месеца

Кога трябва да се бият русофилите. Преди да придобият твърде голяма власт или след това. Историята обаче е категорична, че трябва да се прeбиват, периодично. Това е като бурена. Оставиш ли бурена да ти превземе градината, ще ядеш бурени, демек нищо. Ако обаче ОТСТРАНИШ бурена, ще отгледаш здрава реколта и ще изкараш стабилно зимата. Много е просто. Въпроса е дали ни мързи, да ПРЕМАХНЕМ бурените.

48

БОЙКО БОРИСОВ

преди 11 месеца

"ТОМИСЛАВЕ, РУСОФИЛА ТРЯБВА ДА СЕ ТРОВИ... ДА МУ СЕ EБAВА MAЙКАТА, РАЗБЕРИ МЕ БЕ ЧОВЕК, ЗА ТОВА МАЧКАМЕ РУСОФИЛИТЕ" - генерал Бойко Методиев Борисов

47

Русия

преди 11 месеца

Не е хубаво да генерализираме, че цяла Русия е лоша. Имам приятели руснаци, които не подкрепят войната в Украйна, но нямат друг избор, освен да си мълчат. И ги разбирам, защото когато тук имаше протести срещо ТОЛУПА, полицаите биеха протестиращи и не се чу нищо в медиите, а представете си какво е в Русия сега, дето всяко едно комунистическо ченге на Путин може да дойде буквално в къщата и да ти бръкне във всички дупки, защото имало информация, че не си путинофил. ЕТО ТОВА Е БИЧ И СТРАХОТИЯ

46

един аршин

преди 11 месеца

Путинофилите са проблем, а не русофилите. Русофилите не са лоши хора, напротив. Но Възраждане и подобните им Путинофили ги принизяват. Не обиждайте всички руснаци на тази основа. Путинофилите това искат. Защото са много малко. Аз имам приятели руснаци, които са против Путин, просто са с вързани ръце. Безсилни са. Трябва да се мерят всички с равен аршин. Не всичко от Русия е лошо. Напротив. Но Путинофилията и комунизма са болест.

45

Руснаци терористи

преди 11 месеца

Кражба на деца? Руснаци крадат украински деца. Гей сцени? Руски войничета си правят свиpки. Семейни ценности? Руснаци крадат и тероризират цяла Източна Европа. Мъжество? *** фабрики, подмолни тактики, педерасткa подривна дейност на всички фронтове от руснаците. Нарушаване на закони? Руснаците имат адвокати. Рушене на демокрацията? Руската Възраждане в НС,прави зулуми. ДАЙТЕ ДА ОБОБЩИМ СЕГА... РУСНАЦИТЕ ОБВИНЯВАТ ДРУГИТЕ ЗА СВОИТЕ ГРЕХОВЕ. ИМА НОРМАЛНИ ХОРА, КОИТО ВИЖДАТ ВСИЧКО ТОВА. ХАГА ЗА ВАС

44

Малко е

преди 11 месеца

Това да псуваме русофилите е много малко. Трябва да ги затворим в Белене, да им изнасилим жените и децата, както руснаците правят в Украйна... и да кажат дали искат мир после.

43

СВОБОДА или СМЪРТ

преди 11 месеца

ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ, НЕЗАВИСИМА ОТ РУСИЯ! Който даде минус ще го окичим на бесилото, като национален предател, както е било едно време.

42

О бъркали сте заглав

преди 11 месеца

Вместо да напишете "Пригожин ползува войници за секс" сте написали "Пригожин ползва двойници" оправете си грешката. Лек ден

41

Анонимен

преди 11 месеца

Еее, измислете нещо друго вече... едни и същи щуротии всеки ден - двойници и измишльотини

40

СЛАВА на РУСИЯ

преди 11 месеца

Байдън ползва тройници ,по ненормални медии никога не е имало ,даже във вестник Чук Чук имаше по малко порно от сайта ФАКТИ.

39

Анонимен

преди 11 месеца

Поредната статия за плиткомозъчните хахаха едно време дори жълтоте вестници нямаха толкова шит

38

Хубав пасквил!

преди 11 месеца

Каква буйна фантазия,какво болно въображение... Колко парчета от пицата на КирчУ с изяли фантазьорите-списвачи?!?