48

komitata

преди 10 месеца

бориш с е като гласуваш с подмяната ,така е бизнеса е пари

47

До 48

преди 10 месеца

Тия опорки вече ги чухме... Няма договор с ЕС който да установява точната дата за приемането на еврото... Тогава къде виждаш нарушение ??? И къде в конституцията е записано че международните договори трябва да се спазват ???

46

Анонимен

преди 10 месеца

Какви са аргоментите за еврото ? Нали сме в борд . Когато падне еврото ще можем да напуснем а като влезем в еврозоната не можем . ЕЦБ ще може да печата и да изкупува чужд дълг обезценявайки нашите пари .Освен това държавата ще може да задлъжнее а на хората ще им вдигнат лихвите по кредитите двойно както е в еврозоната -7 - 8 % Който не верва да види че са двойни лихвите по ипотеките в еврозоната .Та къде са доводите за еврото ?Това че политиците ще вземат заеми а народа няма да може да си връща

45

Анонимен

преди 10 месеца

ЗАЩОТО е казано, че не може да се правят референдуми по въпроси решени с МЕЖДУНАРОДНИ договори, какъвто е нашият с ЕС. Анадъммо ръззки изтърсаци?

44

Тихомир

преди 10 месеца

Дотук всичкото плява дето се е изказало против референдумите, да вземе да се поразходи до Швейцария. Там правят референдуми по над 20 пъти в годината. Сигурно са много зле и хич не разбират демокрацията!?!!?

43

До 43

преди 10 месеца

драги ми умнико, защо тоя референдум е противоконституционен??? Един довод моля с препратка към конституцията.... не че очаквам смислен отговор от наркозависим.

42

В бг

преди 10 месеца

...ще бъде демокрация по американски. Скоро ще станем съвсем като тях - ще се друсаме, за да не виждаме реалността, ще се убиваме в училища, магазини, улици...защото това е демократично!!! 1984. Прав беше Оруел. Кога е имало референдум в сащ??? Точно Никога.

41

Анонимен

преди 10 месеца

Нямам нищо против референдумите, НО този е противоконституционен. Ако утре някой вземе, че събере 400к подписа за референдум с въпрос " Да избиеем ли всички руззки оттрепки в България?", това значи ли, че трябва да се проведе такъв?....айде за изпълнението му после, ясно, че сме ЗА :).

40

Анонимен

преди 10 месеца

за да се оправдава някой еурохатлантик че народа бил неграмотен -тогава защо не са въвели закон да се гласува с диплома за висше или средно- отиваш до урните,лична карта,диплома и тогава гласуваш ? обаче само за референдумите народа бил неграмотен нали?

39

Минаващ

преди 10 месеца

това бил смисълът на демокрацията - А какъв е смисъла на демокрацията ??? Избори на некакви си хорица 'народни представители' и след това тотална диктатура на тия хора над плебса. Това ли е демокрациата г-да и дами пропагандисти?

38

Сащ:

преди 10 месеца

Вие сте Никой. Какви референдуми, кви пет лева! Слушай и Изпълнявай!!! Иначе - бой! Туй е демокрация по американски. Прав е Слави тук.

37

ловец

преди 10 месеца

тая мумия провалена я видяхме колко може

36

Димитър

преди 10 месеца

Не знам за какво е Трифонов, но българите са категорично за това да няма постоянно предсрочни парламентарни избори, за това да има редовно правителство. Скрий се бе мишко такава.

35

Анонимен

преди 10 месеца

въведе ли се еврото дълговете на гърци и испанци стават и наши, въведе ли се еврото винаги могат да ни манипулират после с него

34

Анонимен

преди 10 месеца

До кога на глупавият българин няма да му овци тиквата, защо червената мафия на олигарсите не иска въвеждане на ? Въведе ли се еврото, банките и най- вече БНБ отиват под стриктният контрол на ЕЦБ и псевдо фалити, или по- точно казано разграбване на банки от нашата и руска мафия ще са невъзможни! Това ще е истинската гаранция за всеки българин, че хайдуците са до тук.Спомнете си как и кои окрадоаха КТБ.

33

Анонимен

преди 10 месеца

абсолютно е прав ,значи за гласуване на избори не е неграмотен народа обаче за референдум бил неграмотен а ,демократчета?

32

Анонимен

преди 10 месеца

Достатъчно си противен, чалгарино, дори без да си казваш вмирисаното мнение!

31

Анонимен

преди 10 месеца

Трифонов да си завре криворазбраното тълкуване на демокрацията в онова място от тялото, в което Слънцето не може да огрее!!!Адолф Хитлер също е провел референдум за Аншлуса на Австрия!!!

30

Анонимен

преди 10 месеца

демократите ги е страх от демокрация

29

Анонимен

преди 10 месеца

Този и копейкин са еталоните за айдиот в България! ГАзолизци номер 1 и 2!