80

Анонимен

преди 11 месеца

Има банани, има наркотици, има наркомани, има престъпници на свобода! Има демокрация, има посолствоТО ... 33 пропиляни години, мозъците ни станаха пластмасови!

79

Обективно

преди 11 месеца

Това дете е растяло БЕЗ МАЙКА. БЕЗ ЛЮБОВ. ЗАТЪВА СЕ ТАКА. НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ЖИВЕЕ БЕЗ ЛЮБОВ И РАЗБИРАНЕ.

78

Анонимен

преди 11 месеца

Ама има банани!

77

леля чичо

преди 11 месеца

имотната мафия са и скроили номер по същия начин като на денди, всичко е заради апетитен имот в центъра на София

76

АМИ

преди 11 месеца

Сатанизъм-омразата към човека,образ на Бога.Каин-АВЕЛ...Юда-Христос..Войните се водят против Човека..Против Създателя на видимо и невидемо..Пазете душите си..

75

Наркофашист

преди 11 месеца

Тая ще я измъкна от панделата и я зимам за жена, да си я пълня като шаран за Никулден хахаха !!!

74

Анонимен

преди 11 месеца

Не искам да обвинявам пострадалата по никакъв начин, но ВИНАГИ семействата на психично болни индивиди си затварят очите за състонието им, опрадават ги, измсилят си една камара странни причини само и само, за да не признаят очевадното и за да не ги пратят да се лекуват някъде. Тежка психоза + наркозависима = отишла да живее при баба, че се очаквало и да не я намушка?! Майка ми е психичноболна, би ме, псува ме, какво ли не прави, защото...я боляла главата. Има институции за такива, да ходят там.

73

Антифашист

преди 11 месеца

Доживотен затвор за наркофашистката!!!

72

Роза

преди 11 месеца

Надявам се да я осъдят на доживотен.Това ,че е шизофреничка,няма да и помогне.Ако се докаже,че е съзнавала какво върши и е можела да ръководи постъпките си,ще я осъдят.Жалко ,че в случая агресията и като *** е била насочена към друг човек,а не към самата нея.Много такива нещастници има,които по-добре да ги нямаше!

71

Всъщност

преди 11 месеца

...и други хора се дрогират, но само някои от тях стигат до убийство на човек. С това искам да кажа, че агресията си е била вътре в нея, а наркотиците са просто спусъка. Сега трябва да се запитаме дали тази вътрешна агресия не е отгледана от някого докато детето е растяло без майка. Дали не е изпитвала силна болка от това, но не се е оплаквало. Питам - някой знае ли въобще коя е майката на това дете????

70

още една "норма

преди 11 месеца

сигурно е писала евроатлантически коментари тук. колко е свободна.

69

ловец

преди 11 месеца

в сливенския за 50 години да и доде акъла!

68

ловец

преди 11 месеца

До Няколко дена предизащото на насилието се обръща внимание само ако е срещу жени. Ако е срещу мъже - праим се че нищо не е станало

67

Анонимен

преди 11 месеца

Тази внучка любима навярно е завършила школа по садизъм. Представям си как виолетка я е дундуркала в количката и и е казвала "сладкото ми баби"- Никога не знаеш какво чудовище ще израсне от количката и детската площадка.

66

Анонимен

преди 11 месеца

Според бг законите престъпниците имат права, а пък добросъвестните граждани са балъците, тоест са длъжни да търпят безропотно своеволията и гаврите на първите.

65

Боби

преди 11 месеца

Утре децата ви или внуците ви вас ще убият. Съвсем сериозно. Щом за 32 години имам 2 приятелства и нито една сериозна връзка, то нещата не отиват на добре за тази държава. Не знам за вас, но за мен са ясни нещата.

64

Боби

преди 11 месеца

Това поколение много се развали. Мъж на 32 години съм и досега нямам нито една връзка с жена, а приятелите дето имам през живота са точнон 2-***. Правете си сметка сами.

63

Тъпанар

преди 11 месеца

Мдаа. Зиг-зак, зик-зак, тик-так(ток), тик-так(ток). Кой разбрал - разбрал.

62

Анонимен

преди 11 месеца

Най-много условна присъда, с аргументи от типа на, първо убийство, жена е, била е в цикъл, имала е трудно детство, много съжалява, обещава да се поправи, ще си помисли дали да спре наркотиците и т.н. Бг законите и съдебната система винаги в услуга на престъпниците - това трябва да пише с големи букви на входа на всяка съдебна зала, за да няма разочаровани и сърдити после.

61

Анонимен

преди 11 месеца

Това е от наркотиците.Доказано е,че личността деградира от употребата им и стават като умствено увредени,които ще направят всичко за следващата доза.Бабата й е отказала пари и затова я е убили...да си купи доза.Неслучайно наркотиците са забранени.