109

Анонимен

преди 11 месеца

И къде ги тия танкове, в някой музей ли са ?

108

Ми ся

преди 11 месеца

Га бяха с по-малко отне 2 години, ся ко ши прайм

107

Блажени са вярващите

преди 11 месеца

Статистика от вида.... "попитахме десет човека".... Но най-важното е да обслужва целите на пропагандата. Защото според западната пропаганда и прилежащите и лакеи Украйна убедително печели и вече освобождава Сибир без да даде дори и един човек загуба ..... а Москва лъже дори и за загубите си. ДОКАТО при Източната пропаганда и неините чибурашки... Украйна отдавна не съществува а по смелите салдати няма дори драскотина... ВСЕКИ САМ СИ ИЗБИРА НА КАКВО ДА ВЯРВА....

106

По същество

преди 11 месеца

Цялата статия е чиста доза пропаганда и пожелателно мислене. Няма нужда да я четете.

105

пуйката на Холмс

преди 11 месеца

Е,според бюлетин на НАТО отпреди 5 години Русия има над 20 000 танка,от които две трети на склад.След като може да произвежда според този институт само 200 на година,тякой и ги е дал.КОЙ,КОЙ Е мръстникът бееееееееееееееее?

104

Еврейн (Да де, ама..

преди 11 месеца

да де, ама загубите на укровермахта само в танкове и др. подобна техника досега е 10 на степен 4. А иначе, тоа Институт в Кил може да актуализира колкото си ще некви данни, които пък да аналлизира онуй другото такова "Ukraine Support Tracker" ...пак колкото и както му се ще...Нема лошо

103

Зеленски

преди 11 месеца

иска системи за ПВО..........................с тях пазим Козлодуй и други стратегически обекти........................ще му ги дадат ли БГ-политици???

102

Бенатова

преди 11 месеца

СПЕШНО! Питайте веднага президента Румен Радев Волжка България чия е?!?

101

Анонимен

преди 11 месеца

До 121. Скоростта на контранастъплението от самото му начало е нула километра в час и досега не е мръднала.

100

Анонимен

преди 11 месеца

Войната в Украйна е огромна грешка на световния елит и е доказателство за това, че светът не бива да се ръководи от един център, защото като сбърка въпросният, се проваля целият свят. Абсолютно излишно кръвопускане на бялата раса, моята така и така изчезва стремглаво. Смесената раса ДОКАЗА, че не притежава "силата на хибрида" и е по-зле от чистите линии преди смесването.

99

Анонимен

преди 11 месеца

Бавно, но неумолимо и методично Украйна унищожава живата сила и техника на руските фашисти. Единствено минните полета създават проблем за скоростта на контранастъплението.

98

Анонимен

преди 11 месеца

Ти русофобе наливаш в трошения ти стар катраник бензин от руски нефт. Ти русофобе спонсорираш Путинския режим. Купи си магаре и талига, не бъди спонсор на Русия!

97

Анонимен

преди 11 месеца

Банкерите евреи си мислят, че могат да комтролират с кредити икономиката в света-нещо като глобален тоталитаризъм. Банкерите и търговците обаче нямат необходимите качества на предприемачи-производители и ще объркат икономиката на целия свят. Като прибавим факта, че младото поколение набляга на виртуалната реалност, не знам как ще се случват нещата с производството на храна и всичко останало.

96

Анонимен

преди 11 месеца

Немското издание Билд пише: В град Хановер се предвижда откриването на "стаи за сексуални игри" в детските градини. Управниците считат, че децaта са заинтересовани от изучаване на телата си и телата на връсниците си. Вие изобщо можете ли да проумеете, че ние се намираме в съюз с крайно извратени хора?

95

Анонимен

преди 11 месеца

Лукашенко: "Цетровете за приемане на решенията им ги знаем по координати до последния милиметър". Кой ще гори първи, а? )))

94

Анонимен

преди 11 месеца

Българските жени са мързеливи, а и в леглото са с оценка от кръгла нула до горе-долу. Общо взето за нищо не стават. Лашкал съм и украинки и полякини. Язък, че са толкова хвалени, но са си пълен брак. Жена ми е рускиня и съм много доволен. Живея си като цар.

93

Анонимен

преди 11 месеца

Западът не е единен. Има едно англосаксонско-еврейско ядро, което мъти водата. Франция, Италия, Испания и Германия също са на прицел. Банковият елит е на власт и се опитва да отнеме окончателно властта на предприемачите като плебсът изобщо няма думата.

92

Анонимен

преди 11 месеца

ДИСИ Комикс да направятсупер герой посветен на Зеленски, който пердаши руснаци наред, само така може да обеди Украйна.

91

Анонимен

преди 11 месеца

Какво стана с укронацисткия батальон Кракен, който удариха в "пицария" в Харков? Опитаха от специалитета на заведението - Искандер

90

Анонимен

преди 11 месеца

От всички помощи за Украйна накрая става един бъркоч от въоръжение, което идва на порции и не може да се постигне ефект на надмощие. Зеленски пък поискал всичко без летателни апарати.