59

Мдааа,

преди 11 месеца

Нинова и национален интерес... Оксиморон,Корни :)Що не построихте Белене, докато управлявахте? Що не разтурихте седянката с ППЛГДБТИ + и СлавчУ преди да изчезнат 9 млрд за седмица и да свалите ветото за Мънкидония? Що не подкрепихте референдума за българския лев директно в парламента? Що се прайш на ощипана за изнесеното оръжие за Украйна с твоя подпис?Що мълча като утка за зелените фашистикати? Що се продаде на Костоффф? А Техноимпекса?Що имаше ваши партийни на прайда? Изобщо що е това БСП?!?

58

бай Ламби

преди 11 месеца

Другарке Нинова, абе я да те питам ти като приватизира "Техноимпекс" за жълти стотинки това продаване на националния интерес ли е?И друго да те пита, как да построим АЕЦ с тия реактори като над Росатом има наложено ембарго от нашата страна като член на ЕС. И ти много добре го знаеш това че няма как да стане ама нали трябва да сме демагози и да облъчваме хората с лъжи.Типично за комунистите,ама то затова докарахте партията ви до това положение заедно с професора по фалитите другаря Гечев.

57

BG

преди 11 месеца

Добре чее Нинова че други маже в България не останаха

56

Анонимен

преди 11 месеца

Селокрушевски мурафети серия 400234

55

Нинова е руска

преди 11 месеца

Руска шпионка, като копейкин

54

стъкмистика

преди 11 месеца

Браво, Нинова! Всичко това, което казваш е истина. Железна си!"никой не постави грижата за българския народ и интересът на българския народ, настоя Нинова.". - Голи, като пушки сме и само се подмазваме и кланяме, на чужди интереси..!

53

СелоКрушевскиЕксперт

преди 11 месеца

27 пъти Продадоха националния интерес

52

Хурка

преди 11 месеца

Прекалява с пластичните операции. Уж се гневи, пък лицето и - неподвижна маска.

51

!

преди 11 месеца

Млък! Скрий се!

50

Анонимен

преди 11 месеца

Оххх. Тая няма ли да си ходи?! Дали щеше да говори по този начин, ако оглавяваше СДС, където беше преди няколко години? И само клоуни ли имат правото да получат право на мнение пред медиите? Защо изобщо я показвате тая неадекватна лелка?!

49

Анонимен

преди 11 месеца

Голям русофил си ако се за Путин. Ако си за Навални и Ала Пугачова които също са руснаци не си русофил. Изкривена българска русофилия.

48

Анонимен

преди 11 месеца

АКО НАПРАВИШ ИНФЛАЦИЯ 2318- НСИ КАЛКУЛАТОР ИНФЛАЦИЯ 1997Г- ТОВА Е РАЗРУШАВАНЕ НА ИКОНОМИКАТА НА ДЪРЖАВАТА.

47

Майора

преди 11 месеца

Корнелке единствените които предадохте интересите на страната сте вие и ващата партия , която като наследник на БКП искаше страната да е шестнадесета република на бившия СССР! Да не говорим че свободата от твх сме платили достатъчно! А да защитавате Русия и Путин , водещ война срещу народа на Украйна е цинизъм , който вие защитавате!

46

Мдааа

преди 11 месеца

Три пъти декларира преданост към кремъл корнито!!!

45

Анонимен

преди 11 месеца

Нинова: "Няма един патрон изнесен за Украйна." - Като управляваше заедно с ПП и ИТН се правеше на умряла лисица за да прибира кинтите.

44

Анонимен

преди 11 месеца

В следващия парламент 10на бесепри макс

43

Анонимен

преди 11 месеца

булю, булю, булю!

42

Анонимен

преди 11 месеца

До Германец Цялата ни ПРЕСА е на БКПБСП

41

Ром"с

преди 11 месеца

С идването на Зеленски у нас,показа откъде се управлява България.Ако някой не знаее ул Козяк в София,то може да погледне ..оттам се управлява България. И затова имаме правителство,и затова ГЕРБ се отгели с Бойко от "управлението" на България,а то по-право на тях им се полага...и затова се "обикнаха" ГЕРБ-сдс-ПП-дб и ДПС(Те са накъдето задуее вятъра и те натам..) за да се предаде на Украйна и оръжието и реакторите ..Това е голямо предателство спрямо България!(Ако някой не разбрал..проблема си е .

40

ох ли

преди 11 месеца

Жената с железни топки