20

Енчо Капитански

преди 10 месеца

Туристите са там, където им е хубаво - на Слънчев бряг

19

Марчето

преди 10 месеца

30лв. сянка, 20лв. паркинг - минус 50лв. , а тва е за добро утро само.

18

Анонимен

преди 10 месеца

Преди две седмици бях свидетел на следната случка. плаж, море, спсителя вика тука са 200 чдъра, 20-30 да се отварят повече няма; зададаха се тъмни облаци , хората се разотиваха, собсственика на капанчето забърза да прибира маси и заблъска с думите "ше му.... ...ката! къде са туристите бе, къде са туристите, ей туй тука, туй то..."

17

Бъ

преди 10 месеца

В Гърция сервират на туристите храна поръсена обилно с отрова за мишки. По улиците е пълно с крадци и просяци и постоянно трябва да гледаш местните, които едвам прикриват омразата си към теб като чужденец.

16

Анонимен

преди 10 месеца

Вчера на плаж Кабакум водата беше странна и лепнеше след като излезеш от нея. Спасителите обясняваха на хората като се приберат да се изкъпят обилно с вода.....

15

Енчо Капитански

преди 10 месеца

Морето вчера беше перфектно в Слънчев бряг, днес също се очертава идеално време. Накъдето се обърнеш туристи. Цяла Чехия, Полша и Румъния са се пренесли в Слънчев бряг. Който има излишни пари и много време за летене със самолет може да ходи и в Катар на почивка, ако иска.

14

Анонимен

преди 10 месеца

Няма криза? За това ли дават сега по Нова един хотелиер, който убеждава, че е чиста водата и току що излезе с ЧУВАЛ с миди и взе да пие от морската вода. :D

13

Грък от Гърция

преди 10 месеца

В момента съм на С.Б., чувствам се перфектно и се чудя как може да има хора, които да се лъжат и да ходят на море в Гърция.

12

До ГОЛТАЦИТЕ

преди 10 месеца

Виж мойто момче, един от вашите така обясняваше преди един месец - имаме интерес от германски туристи, от английски туристи и т.н. Никъде не чух, че изобщо разчитате на български туристи или пък се опитвате да ги привлечете. Така че си чакайте чужденците, докато ние, "голтаците", си харчим парите в чужбина. Знам, че ще се сетите за нас чак наесен, като теглите чертата и пак ще ревнете "ама идвайте, помагайте на туризма".

11

Анонимен

преди 10 месеца

В момента съм на Несебър. Туристите са само поляци, румънци, тук таме някой заблуден англичанин и украинците, които са безплатно. Заведенията са с по няколко човека.А си пишете, каквото ви заповядат, все тая. То нашите новини са от години обратни на действителността.

10

Анонимен

преди 10 месеца

Как ще няма бе - вчера един ревеше по радиото как не можел да плаща по банков път на работниците, щото сезонът бил много зле.

9

Анонимен

преди 10 месеца

Първото с което те посрещат курортите е високо цена на паркингите и сянката на плажа.Те са филтъра.Това на много хора или им скъсява сезона или не им позволява да го започнат.

8

Анонимен

преди 10 месеца

КАК УСПЯВАТЕ ДА НАМЕРИТЕ ЛЪЖЕЦА И ДА ГОВОРИ СВОБОДНО ЛЪЖИТЕ СИ. НЕ ВЯЕВАМ В ПОРЪЧКОВИ СТАТИИ!!!!

7

Ммм

преди 10 месеца

Всички знаем че морето е чисто, забравих те се с цените а обслужване равно на нула.

6

Майора

преди 10 месеца

И за даома хора по морето нека да спрат да мислят че за 3 месеца ще оправят положението си , да слагат високи цени и да оскат поотделно такса за чадър и шезлонг! Да вземат пример пт Гърция където морето е по чисто и няма наблизо толкова хотели и за двете неща се дължи такса от 3,50!

5

Праведен

преди 10 месеца

Нещастнк жалък - за това ли всички са се насочили към Гърция и Турция, основно !

4

Зов за помощ

преди 10 месеца

Моля помогнете. Имам заведение в Сл.Бряг.Но съм капарирал един Мерцедес 2022 г. Ако не го платя до 25 този месец ще изгоря с капарото.

3

Анонимен

преди 10 месеца

Значи и "работна ръка" има ?

2

Анонимен

преди 10 месеца

Е щом са фалшиви новините да не се чува повече хотелиерски рев и писъци. Ососбено за финансиране от държавата. Забравяме ги.

1

Анонимен

преди 10 месеца

Няма криза, обирът продължава.