146

До 155 от Един

преди 10 месеца

Моето предположение е, че ще се въведе безусловен базов доход и дигитална валута. Реурсите ще са неограничени и без покритие, ще е както решат господарите.

145

Анонимен

преди 10 месеца

Има една каста,която наричаме малцинство,та тези същите съвсем умишлено се водят "самотни" за да точат социал. Те знаят всички методи и вратички в системата,а държавата се прави,че не знае. Много удобно толерира и финансово "подпомага" малцинство,толкова добре,че скоро то ще стане мнозинство. Само интересно като се стигне до този момент кой ще ги спонсорира щом ние ще бъдем малцинство,от къде ще тече като река социала?

144

Анонимен

преди 10 месеца

До ИТтата съсипаха БГ - и аз това викам, истинският ВРАГ номер 1 на България са т. нар. итита, абсолютни негодници и безполезници, които само смучат от държавата и не дават нищо в замяна, да не говорим че ИИ вече ги направи и напълно безполезни. Така че да живее ИИ - ИТ - дггд

143

Анонимен

преди 10 месеца

До toti 147. Ако си безработен или на минимална заплата (както са повечето работещи в България) и затова не създаваш семейство, справедливо ли е да те задължават да плащаш допълнителен данък?

142

до 149

преди 10 месеца

Програмист съм, нямам брак, но от 9 години живея с жена си, чакам второ дете и мисля да правя трето. Ти си халюцинирай, не ми пречиш.

141

една

преди 10 месеца

Що да не харесваме програмисти? Нали уж гледахме все парата?! Всъщност зависи що за човек е програмистът!

140

анонимен

преди 10 месеца

До кво ви пука - вината на жените е на последно място - не виждате ли, че се прибира де що пара има и едни все по-богати, а други все по-бедни? Това го казва ООН, а не аз. Вие ако искате да се тъпчете с пет човека в стая, защото повечето разполагаме с две стаи и кухня, аз - не. А я ми кажете, колко от нас могат да издържат жена и няколко деца, а, тук там някой!

139

ИТтата съсипаха БГ

преди 10 месеца

Програмистите масово не са женени защото жените не ги харесват. Обаче имат пари и са изкупили апартаментите и им вдигат цената. За нормален мъж е невъзможно да си вземе жилище и да се задоми. Истината е ,че трябва да се иземат имотите на програмистите в полза на държавата.

138

toti

преди 10 месеца

Да върнат ергенския данак за мъжете и жените над 25г ,като почна от 5 %и с 1% нагоре след 25г !!Така пари ще има в бюджета !!

137

Анонимен

преди 10 месеца

1 865 132 били семействата в България. На като прочетеш материала установяваш, че в тази цифра не са включени така наречените едночленни семейства - пълнолетен сам човек, който няма деца или пък има, но се е разделил с другия им родител, при когото са останали децата. Какъв ли е бройт на тези едночленни семейства? Не е малък, според мен. Нали гледам какво става наоколо.

136

25.6% отсемействата

преди 10 месеца

от типа "сам родител с дете" били такива,, при които БАЩАТА сам отглежда детето или децата си. Но защоне уточнят колко процента от тези героични бащи, получавайки родителските права, прехвърлят на собствените си майки задължението по отглеждането на децата им? В основата на битката за родителските права в повечето случаи е семейното жилище - на кой от двамата съпрузи да остане. В добавка, онзи родител, който надвие в тази битка, получава и детските надбавки, ама не стигат за цигари.

135

направихте живота

преди 10 месеца

невъзможен за доста голяма част от населението, а сега се изненадвате, че нямате ново поколение роби. Всичките милиарди на света да приберете и в гроба си да ги отнесете!

134

Анонимен

преди 10 месеца

Няма да си гледам живота ми ще се занимавам с деца вие луди ли сте :))))

133

адвокат Тенев

преди 10 месеца

Отражение и резултат от политическата и социална действителност...

132

кво ви пука

преди 10 месеца

европедерейци.Какво като не се раждат българчета?Нали има свобода на лесбийките и педергейтите,нали жените правят страхотна професионална кариера,нали жените са равнопоставени на мъжете,нали жените вече са политици,полицайки,войнички и пр.Нали напираме да сме ***.Сега много сериозно-скъпо ще си платим за обхваналото ни безумие.Лудостта не е само в привидно анормално поведение.Лудостта е, и да не можеш да разсъждаваш.На ви европейски морал.Само,че вече няма деца.За съжаление.

131

Амин

преди 10 месеца

Проучване за (верочтно планирания) разпад на България след 89г. и прехода към консуматорско общество от амеби. В главите на младите са им само компютърни игри, телефони и таблети. Спонсорирано съдържание.. поздрави от големия брат.

130

Сър Джон

преди 10 месеца

До това ни доведоха западните демокрация, култура, храни, ценности и морал..

129

Анонимен

преди 10 месеца

Ако е некаква истеричка с дете, дето на първата среща ми иска пари за лекарства, аз как да реагирам, какъв е смисъла изобщо да опознаваш човек, който вътрешно знаеш, че нема да стане работата

128

Христо Христов

преди 10 месеца

До Някой/122 "Има жени който искат да раждат, но нямат помощ от никъде" - но има и такива за които да родят е единственият смисъл в живота. Защото за друго не стават.

127

Христо Христов

преди 10 месеца

Кат нямат пари да хранят свои, ще хранят африканчета. По-добре е и за еволюцията.