20

?

преди 11 месеца

Бюджет за Гаврилова? Guess what voted here, allowed to be voted everywhere elsewhereТова в кой ад се случва? Нали е религиозно, обаче в адовете "господни", това дори не е за земя-земя, а само за ада, и то в най-долните адове, I even cant see that lower, sorry

19

Анонимен

преди 11 месеца

Глупавите скандинавци са изцяло на безкешово плащане, за това и стандарта им е висок. Както се казва, "кучето скача според тоягата".

18

Анонимен

преди 11 месеца

Стига с тия опорни, че банките чак толкова много ви скубят, за теглене през банкомат е 0.5-1лв., за плащане през пост терминал с карта, картодържателя не плаща нищо. Има такса на сметката, която е 2 лв. на месец, но ти е и застраховка в случай че ти изчезнат пари до 200к лева, банката е длъжна да ти ги възстанови. Предимствата на плащането с карти са: ще ти плащат пълната усигоровка, ще плащат данъци и всички е са щастливи без тарикатите експлоататори.

17

Анонимен

преди 11 месеца

Всички рушвети и те по банков път. Да ги видя тогава лапачите на държавна хранилка.

16

А ха

преди 11 месеца

Винаги може да се плати само част от заплатата по банков път, останалите - на ръка. Това , което въвеждат, Не е спасение, а Заробване към банките, които всъщност Не са български. Станахме колония.

15

Анонимен

преди 11 месеца

Това е лошо решение и никой няма право да казва по какъв път да се изплаща нещо.

14

Ха хаха

преди 11 месеца

Да се чете: Сащ ще фалира Световната банка.

13

Ха хаха

преди 11 месеца

А сащ кефали от Световната банка, която всъщност си е тяхна банка, и така няма да платят нито цент от 33 ТРИЛИОННИЯ си дълг!!! А вие стискайте за 3% дефицит. Толкова ли е дефицитът на сащ, питам? Но само те могат да си позволят трилионните и няма да погасят Нито Цент!!

12

Анонимен

преди 11 месеца

Аз съм твърдо за. Всичко да минава през банките та тия с откраднатите пари да не могат да си ги харчат.

11

Бачкатор

преди 11 месеца

То добре през банките но наистина е лобизъм за банките които реално ти ограбват заплатата!за 1200 лева като тегля всеки път по 400 лв колкото пуска банкомата си вземат такса,нали!Откъде накъде след като е невъзможно по друг начин да си вземам парите и без да ме питат!Щеш не щеш си длъжен да им плащаш!

10

Гьоринг казва:

преди 11 месеца

Няма никакво значение дали ще наречеш едно управление комунизъм, фашизъм или демокрация, важното е да държиш хората в СТРАХ, ЗА ДА ГИ УПРАВЛЯВАШ КАКТО ТИ Е УДОБНО. Тъй че - нищо ново под слънцето. Дръжте хората в страх от Русия, от Китай, и от какво ли още не...! 1984.

9

Анонимен

преди 11 месеца

Банките са мафия!!! Не стига че заплатите са символични, а и банките скубят на банкомата а и месечно си начисляват парички от останалите в банката. И това ако не е сива икономика и грабеж, здраше му кажи. Поне всички постъпления да отиваха в държавна банка та да се обогатява държавата а не мафията.

8

Анонимен

преди 11 месеца

После ще кажат, че трябва да имате само електронни пари и директно ще ви диктуват къде и за какво можете да ги харчите.

7

Анонимен

преди 11 месеца

Така непослушите по-лесно ще бъдат репресирани, отделно това е лобистки закон обслужващ интересите на банките, които дори не са български.

6

Анонимен

преди 11 месеца

Това не е добра идея . Хората не искат държавата да се меси в тия отношения . Държавата го прави в полза на работодателя щото самата държава е работодател а това убива икономиката . В икономиката кардтината е много обща не може да се разглежда на парче като в университета . Навиците от комунизма трудно ще се изкоренят .

5

Майора

преди 11 месеца

Съгласен съм плащанията да стават по банков път! Но господин Попдинчев вие изкарахте едва ли не че пенсионерите получават милиони и са най облагодетелствани ! А знаете ли колко са минималната пенсия и заплата в страните пт ЕС и тогава говорете? С да не говорим за фирми които фалират без да обявяват несъстоятелност и работещите в тях не могат да получат заработеното или не го дочакват!

4

Анонимен

преди 11 месеца

То се знае ,че тия ще работят против хората и ще изпълняват поръчки, а таксите на банките са безбожни по 8-9лв за теглене само.

3

Анонимен

преди 11 месеца

С други думи подготвят ни да станем изцяло зависими от банките. Демокрация, сър.

2

един

преди 11 месеца

Разбира се, банките трябва да захлебят още. И да продължават да вдигат таксите. И да трупат милиарди на гърба на работниците. Даже не е необходимо да правят каквото и да било. Държавно гарантиран доход

1

140млн.

преди 11 месеца

За ваксини за ковид! Благодарим Кокорчо!