142

Анонимен

преди 10 месеца

До 148:Видяхме ги твоите "православни"...затвориха църквите там и продадоха иконите.

141

Българин

преди 10 месеца

Браво на това украинско момче!Време беше някой да каже,че Обама е истински приятел на Путин!

140

Анонимен

преди 10 месеца

Между другото на укрите им е някаква мания това с тоалетните.Снимат тоалетните по морето и говорят,че това били тоалетни в натовска държава хаха.Не са доволни,че са от вън.

139

Костя

преди 10 месеца

Аз подкрепям азиатския башибозук и пандизчиите на Путин срещу украинските православни славяни!А ти?

138

Анонимен

преди 10 месеца

На укрите все Запада им бил виновен...те са се разделяли на измислени "рускоговорящи" и марсианци,а всички до един говорят руски и диалект на руския(мова).Разделяли са ги,за да ги крадат.Сега ни дойдоха тука и ни водят пропаганди за измислени "русофоби" и "русофили" като ни сочат все някакви,които приличат на руснаци и се бият по между си,за да крадат нас...милиарди заминаха в Укроленд и си накупиха яхти и имения.

137

Глупаци уж

преди 10 месеца

Като Меркел, Оланд, Макрон точно позволиха тази война да се случи евро либералчета на батко. Те трябваше да натиснат хохлите да си изпълнят Минските договореностти. Сега е късно, кАсно е както казват войводите

136

Дж

преди 10 месеца

Българските евро либералЧета заръкопляскаха на *** хохъл. И лигите им потекоха от задоволство

135

Анонимен

преди 10 месеца

СБУ в Сума - край! Днес сутринта три "Геранчета" го сринаха, излезе клип как се забиват като пирон в кисело мляко. Под развалините се вмирисват поне 20 нацита! Муахахахахахахахахах!!!

134

Глупаци като

преди 10 месеца

Обама, Тръмп, Меркел и Макрон с поведението си в изминалите 10 години дадоха самочувствие (без покритие) на кремълското, пpocто джyдже и затова се случи тази война през миналата година.... Абсолютно прав е Подоляк...

133

Давай Za

преди 10 месеца

На подоляка, явно са му сменили доставчика... Ем не може така мойто момче да си подритваш столчето дето те крепи да не се обесиш..

132

Анонимен

преди 10 месеца

Прилича на Милен Цветков. Вкараха ли в затвора убиеца му?

131

Осрама

преди 10 месеца

Момчета, ко става

130

Ехааа

преди 10 месеца

Кой умнокрасив ще напише първи, че Обама е русофил и рус ороб?

129

Анонимен

преди 10 месеца

Не знам някой да взима насериозно това доебно нацистче Подоляк.

128

Стига глупости

преди 10 месеца

До Фитьо: Фитьо, Фитьо. Вятър те вее на бял кон.

127

Фитьо

преди 10 месеца

Според агент ХХХЛ.Путин е закусил с американски маргарин и му е поникнала коса.Кой следи за санкциите?

126

Какво следва

преди 10 месеца

Остават още 7-8 дни до поредният съвет на НАТО. Ако дотогава украинскарта армия не покаже някакво реално контранастъпление (а е малко вероятно) не се знае какво ще последва. Зеленски има готово оправдание за неуспеха на "голямото контранастъпление" : Вие (т.н. НАТО) не ни дадохте самолети. Наесен ще им дадат и самолети и когато и тогава не успеят нищо на спечелят, тогава какво ще поиска Зеленски. Атомно оръжие?

125

Спас

преди 10 месеца

Всъщност е факт, че въоръжено нахлуване там нямаше. Крим и Севаростопол просто не им хареса "майдана", тези райони са проруски и като автономия, се отцепиха и избраха да се присъединят към Русия. Странно е как западът признава Косово, а отцепването на Крим - не. Но това си е двойният аршин.

124

Анонимен

преди 10 месеца

Вярно, че укрите не са много умни, ама все пак бива да се усещат. Скоро помошта за тях свършва и ще пият една студена водичка.

123

Анонимен

преди 10 месеца

Подолек означава По- долен!