288

Joe

преди 10 месеца

Тоалетна си е нашето море и това е неоспорим факт. Тук ходим само по принуда. Заради ковид ограниченията през последните две-три години. От тази година отново сме в Италия,Гърция,Турция.

287

Анонимен

преди 10 месеца

По нашето море докато са на принципа ден година храни хората ще са в Гърция и Турция. Поздрави от Лефкада.

286

Анонимен

преди 10 месеца

Единствения плюс на българското Черноморие тази година е, че няма руснаци. Иначе съм бил 10тина пъти и мисля повече да не се занимавам. Препоръката ми към нашите хотелиери е да си заделят някой лев и да идат в чужбина, да видят как се прави. Балъците ще свършат в един момент.

285

До глупавото маке

преди 10 месеца

Гроздето е кисело,нали?Няма по-хубаво от Черно море!Плажове от най-фин пясък вместо камъни. Водата не е отвратително солена.Няма хищни акули, морски таралежи и медузи, които могат да те вкарат в болница.Истинско море с вълни за любителите на различните видове сърф, а не езеро. Уникално слънчево и прохладно през цялото лято.Имаме лош мениджмънт и въпреки това със само с 330 км брегова ивица ние се съревноваваме на световните пазари с Гърция и Турция. А вие имате едно блато, което за нищо не става

284

Az

преди 10 месеца

Грехота е да си даваш парите за почивка на Черно море. За малко повече можеш да отидеш където си поискаш с вода от която не получаваш разстройство и храна която става за ядене.

283

Анонимен

преди 10 месеца

В Гърция може да си наемеш бунгало за 1000 евро за 1 година. Когато ти е кеф отиваш за дни. Може да пратиш приятели като се обадиш на собственика. На далавера си е. Чисто, приятно, на метри от плажа. Айде да ви видя с 2 бона колко дни ще изкарате с децата по българските плажове!

282

Make

преди 10 месеца

Nema poodvratno od bugarskoto more. Ama na bugarite i Maldivi da im gi dades, za dve godini ke bidat bez turisti.

281

Петрич

преди 10 месеца

Никога на Черно море !!

280

В гърция

преди 10 месеца

Няма курорти като Албена, златните, слънчака....но пък има селища като нашите Царево,Лозенец...и т.н....нека всеки сам решава къде да ходи.....винаги предпочитам българското...

279

До 287

преди 10 месеца

Слънчака не 3 за бедни...

278

В ГЪРЦИЯ И ТУРЦИЯ

преди 10 месеца

Ходят бедняците.....затова има опашки по границите

277

Анонимен

преди 10 месеца

Два пластмасови шезлонга и чадър на Слънчака-47 лв. Бира Амстел поднесена с чипс и право да се ползват два текстилни шезлонга и чадър за цял ден в Гърция -10 евро. После защо нямало туристи у нас.

276

Благоевград

преди 10 месеца

Белоти море ни е у дворо.Що ке ми е Черно море на 500 км.

275

You

преди 10 месеца

Айде и аз да напиша коментар. 03. 07.23 Китен ври и кипи. И двата плажа пълни и чисти. Водата също е добре. В хотела където сме има приличен басейн, детски кът, спортни съоръжения. Заведенията също не би трябвало да се оплакват от липса на клиенти така като гледам. Но като цяло има мнооого какво да желае като курорт.

274

ХА ХА ХА

преди 10 месеца

Слънчака е празен, защото на братушкие-алкохолици им е забранено да летят

273

Анонимен

преди 10 месеца

Там е по-евтино, затова бедняците ходят там и чакат като бежанци по границата

272

от 281

преди 10 месеца

Аз на море почнах да ходя зимата, когато са най-големите студове. Имам предвид море в чужбина, в България зимата не става за море. А лятото ходя по на хладно из Европа.

271

Анонимен

преди 10 месеца

Аз на море почнах да ходя зимата, когато са най-големите студове. А лятото ходя по на хладно из Европа.

270

Роко

преди 10 месеца

Айде сега те са ни виновни! Аз няма един лев да изхарча по нашето Черноморие ,ще мъкна сандвичи и вода от града. Не ми е приятно да ме имат за глупав и да ми дават двойни цени ,а качество на храна и сервис е меко казано потресаващо !

269

Българин

преди 10 месеца

Малко им е. Още трябва да страдат, да започнат за затварят и фалират. За да предадат постепенно бранша в ръцете на хора, които имат желание, знания и времето да се занимават професионално и на високо ниво с туризъм - хотелиерство и ресторантьорство.