37

Някой до 44

преди 11 месеца

Искаш да кажеш, че сме трупали стаж който те тепърва ще трупат. Във съвремието ще е още по-лошо. Някога психиката на хората е била друга. Сега съвсем друга.

36

Мда

преди 11 месеца

Като пусне бачо ердоган ордите през турция - французите ще са кьт

35

Ужас

преди 11 месеца

Смятай като влязат и талибаните масово в европа кво става с франция и германия

34

Анонимен

преди 11 месеца

Да разликата между нас и Франция е огромна. Докато едните са живяли баровски, ние по същото време сме пробивали комшулуци в къщите си да се крием като мишkи от турците които са ни били шефове.

33

Тамплиер

преди 11 месеца

Според мен франция ще падне както -ерусалим при втората обсада на сарацините

32

Някой продължение

преди 11 месеца

Бие се Путин в гърдите срещу всички, но със съвременни оръдия и договорки всякакви във света. Да види българската история. Крил ли се е някой наш цар и колко битки е водил във всички посоки, нападани от всякъде без този е в НАТО другият далече.... Битки и защита нон стоп хилядолетия. Сега също както можем. Берлинският договор е нещо като всяко зло за добро. Отделили са ни от лошото качество.

31

Някой

преди 11 месеца

Макрон се прави на някакъв изтънчен френски крал в Елисейския дворец. Пълно парвеню. Колонизатори. Вживяват от новата история на изтънчените първенюта, същите са и германците. Може би затова не ни обичат, защото са нови в занаята с историята, а ние имаме най-богатата от всички. Разликата между нас и тях е огромна. Това са превъзнесени хора който лошо са си повярвали, че всички сме в краката им. Нямат никакви управленски способности. Пълна пародия. Така са завършили и съвременните им крале.

30

Тамплиер

преди 11 месеца

Едгар кейс навремето е предсказал - че на територията на европа ще се води новата война между рицарите тамплиери и сарацинитеЗнаете от каде започва пьрвият кръстоносен поход -потеглил кьм светите земи

29

маркиз дьо саП

преди 11 месеца

Жена му е виновна. Същата му влияе лошо. Така лошо е влияла и на Луи 14-ти.

28

Демократ

преди 11 месеца

Недоволстворо тлееше още когато - шерли ебло се изгаври с корана и вьзмути френските граждани

27

Демократ

преди 11 месеца

Като идат и талибаните от афганистан като френски граждани не ми се мисли

26

РЕПТИЛА РОДШИЛД

преди 11 месеца

Плана беше такова предизвикано от Вагнер нещо да стане в Москва и да падне омразния ми и на всички жидо-рептили Путин ,а то к,во стана -Дойде на главата на нашето доверено момче Макрон.Ще дърпам ушите на Сорос дето не си върше работите както трябва.

25

Някой

преди 11 месеца

Да бяха питали нашите лекари колко бой са яли от Хасан и подобни и как ги е страх да отидат на повиквания, че ако изохках скачат цялата тумба до девето коляно барабар с на всички родата по разклонение до девето коляно. Тогава щяха да знаят. Сега по трудният начин ще разбират неща който знаем от векове.

24

френска пръдня

преди 11 месеца

Майкотрошач обичал да си хапва синьо сирене от малко под пъпа на жена си която му се пада баба.

23

Анонимен

преди 11 месеца

Хаха, колко познато! Защо да не отиде, те си живеят в друга реалност политиците по света. И те първи ще си бият камшика, ако стане някоя тракатурка в държавата.

22

Демократ

преди 11 месеца

Освободените от -режима на кадафи нови французи се борят за изграждане на още по демократична и добра францияМакрон разбира най добре техният стремеж за свобода и демокрация

21

Възмутен

преди 11 месеца

Абе отписвайте я Франция от европейската раса!После Белгия,Германия и т.н.!Напълниха ги с харабели,сами са си виновни,че и по зле ще става!

20

Анонимен

преди 11 месеца

Може да кара и кайт, иначе няма какво да се нервите, недоволството се изразява на изборите.

19

Пълна...

преди 11 месеца

...безпомощност но Макарона.

18

Анонимен

преди 11 месеца

Все едно той лично ще спре всеки един протестиращ...