37

Някой до 44

преди 1 година

Искаш да кажеш, че сме трупали стаж който те тепърва ще трупат. Във съвремието ще е още по-лошо. Някога психиката на хората е била друга. Сега съвсем друга.

36

Мда

преди 1 година

Като пусне бачо ердоган ордите през турция - французите ще са кьт

35

Ужас

преди 1 година

Смятай като влязат и талибаните масово в европа кво става с франция и германия

34

Анонимен

преди 1 година

Да разликата между нас и Франция е огромна. Докато едните са живяли баровски, ние по същото време сме пробивали комшулуци в къщите си да се крием като мишkи от турците които са ни били шефове.

33

Тамплиер

преди 1 година

Според мен франция ще падне както -ерусалим при втората обсада на сарацините

32

Някой продължение

преди 1 година

Бие се Путин в гърдите срещу всички, но със съвременни оръдия и договорки всякакви във света. Да види българската история. Крил ли се е някой наш цар и колко битки е водил във всички посоки, нападани от всякъде без този е в НАТО другият далече.... Битки и защита нон стоп хилядолетия. Сега също както можем. Берлинският договор е нещо като всяко зло за добро. Отделили са ни от лошото качество.

31

Някой

преди 1 година

Макрон се прави на някакъв изтънчен френски крал в Елисейския дворец. Пълно парвеню. Колонизатори. Вживяват от новата история на изтънчените първенюта, същите са и германците. Може би затова не ни обичат, защото са нови в занаята с историята, а ние имаме най-богатата от всички. Разликата между нас и тях е огромна. Това са превъзнесени хора който лошо са си повярвали, че всички сме в краката им. Нямат никакви управленски способности. Пълна пародия. Така са завършили и съвременните им крале.

30

Тамплиер

преди 1 година

Едгар кейс навремето е предсказал - че на територията на европа ще се води новата война между рицарите тамплиери и сарацинитеЗнаете от каде започва пьрвият кръстоносен поход -потеглил кьм светите земи

29

маркиз дьо саП

преди 1 година

Жена му е виновна. Същата му влияе лошо. Така лошо е влияла и на Луи 14-ти.

28

Демократ

преди 1 година

Недоволстворо тлееше още когато - шерли ебло се изгаври с корана и вьзмути френските граждани

27

Демократ

преди 1 година

Като идат и талибаните от афганистан като френски граждани не ми се мисли

26

РЕПТИЛА РОДШИЛД

преди 1 година

Плана беше такова предизвикано от Вагнер нещо да стане в Москва и да падне омразния ми и на всички жидо-рептили Путин ,а то к,во стана -Дойде на главата на нашето доверено момче Макрон.Ще дърпам ушите на Сорос дето не си върше работите както трябва.

25

Някой

преди 1 година

Да бяха питали нашите лекари колко бой са яли от Хасан и подобни и как ги е страх да отидат на повиквания, че ако изохках скачат цялата тумба до девето коляно барабар с на всички родата по разклонение до девето коляно. Тогава щяха да знаят. Сега по трудният начин ще разбират неща който знаем от векове.

24

френска пръдня

преди 1 година

Майкотрошач обичал да си хапва синьо сирене от малко под пъпа на жена си която му се пада баба.

23

Анонимен

преди 1 година

Хаха, колко познато! Защо да не отиде, те си живеят в друга реалност политиците по света. И те първи ще си бият камшика, ако стане някоя тракатурка в държавата.

22

Демократ

преди 1 година

Освободените от -режима на кадафи нови французи се борят за изграждане на още по демократична и добра францияМакрон разбира най добре техният стремеж за свобода и демокрация

21

Възмутен

преди 1 година

Абе отписвайте я Франция от европейската раса!После Белгия,Германия и т.н.!Напълниха ги с харабели,сами са си виновни,че и по зле ще става!

20

Анонимен

преди 1 година

Може да кара и кайт, иначе няма какво да се нервите, недоволството се изразява на изборите.

19

Пълна...

преди 1 година

...безпомощност но Макарона.

18

Анонимен

преди 1 година

Все едно той лично ще спре всеки един протестиращ...