30

Анонимен

преди 11 месеца

Никой не се интаресува от българското правителство. Македонският министър каза вече, че България не решава. Всичко е решено вече и Шолц огласи решението, каква България, какви пет лева.

29

Йурогей

преди 11 месеца

Кога ще има гей-парад?

28

Анонимен

преди 11 месеца

ЙОТОВА ТИ И ДРУГАРЯ РАДЕВ МАКЕДОНСКИЯТ ВЪПРОС НЯМА ДА ГО РЕШИТЕ,КАКТО НИКОЙ ПРЕДИ ТОВА НЕ МОЖА ДА ГО РЕШИ...ПО-ДОБРЕ СЕ ФОКУСИРАЙТЕ ВЪРХУ ИЗТОЧНИЯ ВЪПРОС,А ИМЕННО ПРЕТЕНЦИИТЕ НА ТУРЦИЯ КЪМ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ И Е ВЪПРОС НА ВРЕМЕ КОГА ЩЕ ГО ПОВДИГНЕ НА МЕЖДУНАРОДНО НИВО И ТОГАВА НЕ МИ СЕ МИСЛИ КАКВО НИ ЧАКА...

27

aa1820

преди 11 месеца

Ако Ванче Михайлов бе жив, депутатите гласували преди година вдигането на ветото за РСМ начело с К. Петков Б. Борисов и Хр. Иванов както и въздържалите се БСП - около 150 човека - нямаше да ги има вече. Който иска да го нарича терорист, който иска българин.

26

Анонимен

преди 11 месеца

Е, ще се огъне. Като му скръцнат със зъби от посолството и ела скивай.

25

Анонимен

преди 11 месеца

ПО ОТНОШЕНИЯ НА НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ В РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЯ СМЕ БЕЗПОЩАДНИ И НЯМА ДА ОТСТЪПИМ,ЗАЩОТО ОЧЕВИДНО СЪСЕДКАТА НИ Е МАЛКА И МОЖЕМ ДА Я УНИЖАВАМЕ КОЛКОТО СИ ИСКАМЕ...ВИЖ ПО ОТНОШЕНИЕ НА ТУРЦИЯ ТУК СМЕ ПО-НИСКИ ОТ ТРЕВАТА...А НЕЩИЧКО ДА КАЖЕ ЗА ТУРСКИТЕ ТЕРИТОРИАЛНИ ПРЕТЕНЦИИ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ И МЕЧТИТЕ НА ЕРДОГАН ЗА СЕВРНОТРАКИЙСКА ТУРСКА РЕПУБЛИКА ПО ПОДОБИЕ НА СЕВЕРЕН КИПЪР С ПЛОВДИВ,БУРГАС ДОРИ ВАРНА В РАМКИТЕ НА ТАЗИ РЕПУБЛИКА!!!

24

Анонимен

преди 11 месеца

Весела Чернева и Кирил Петков, трябва да бъдат осъдени за национална измяна и шпионаж, в полза на чужда държава.

23

aa1820

преди 11 месеца

Абе лельоо, откакто подписахте това толкова сполучливо френско споразумение затвориха няколко български клуба, след като ги палиха и чупеха, осъдени няма, побоища над българи затова няколко, наказани също няма, а за история дори и не се говори вече. Пътища, гранични пунктове, самолетни линии, бизнес проекти - всичко това остана само на хартия. Срам сте и ти и президента и всички правителства и партии. Свалиха ни гащ...те и ни го натаковаха мнооооого яко по македонския въпрос европейските другари

22

Анонимен

преди 11 месеца

РСМ плаща яко и си пазарува европейски депутати. Което означава, че в ЕП, ЕК има корупция. С европейски пари, при това, вместо да ги ползва по предназначение. От друга страна Брюксел жестоко лъже България и не изпълнява договореното от френското споразумение за РСМ. Отряза не за Шенген и еврото. Така се появиха ултранационалистите от Възраждане. Защо България трябва да изпълнява всяко искане на Брюксилил, дори и тези, по които сме поели ангажименти, както постъпва в Брюксел с България.

21

Анонимен

преди 11 месеца

ЕФБЕТ ПАРЛАМЕНТ С ПРЕМИЕР КЪЦИ ВАПЦАРОВ ! БОНУСИТЕ СА ВАЖНИ ! КОЙТО ВЪРТИ РОТАТИВКАТА ПЕЧЕЛИ, КОЙТО НЕ ВЪРТИ НЕ ПЕЧЕЛИ !

20

Маке

преди 11 месеца

Оваа кутра женица како се уште да живее во 19 век. За неа сите, освен Радев и неа се предатели и врагове.

19

Анонимен

преди 11 месеца

....а се огъне.....а в канала....Всички партии трябва да бъдат единни по казуса РСМ......и да не се дава някой да ни дава акъл.....като Шолц....

18

пак ли тия макета?

преди 11 месеца

Минат 1-2 седмици и пак с тая държавица със съкращение като на препарат за пране ни занимават. Това е географско понятие. Като Северна Добруджа. Все едно някакви умници в Румъния да се отделят в отделна държава и да мрънкат как в Добрич и Шабла им крадат историята?!? Дворецът в Балчик е дело на Мария Екатеринбургска, която е британска принцеса и съпруга на румънския крал Фердинанд 1-ви, който пък е немец... Ама не съм чул немци, англичани и румънци да мрънкат за лошите българи в Балчик.

17

Анонимен

преди 11 месеца

Ще се огъне.защото не стоят мирно пред българщината,а пред Брюксел.

16

"БОЛГАРИЯ"

преди 11 месеца

...В БЕСАРАБИЯ /МОЛДОВА/----ТУК ВСИЧКИ СМЕ МАКЕДОНЦИ И ТРАКИЙЦИ!!!

15

МАКЕДОНСКИЯТ ЕЗИК...

преди 11 месеца

...Е ЧИСТО НАШ , ЗАЩОТО ТУК СМЕ САМО МАКЕДОНЦИ И ТРАКИЙЦИ----В СЕВЕРНА ГЪРЦИЯ Е СЪЩОТО....!!!!!!!!!!!!!!!

14

Анонимен

преди 11 месеца

Илхан Кючюк много го лансират напоследък. Уж наш евродепутат пък Хонорис кауза в Скопие?

13

ПРОБЛЕМИТЕ НА РСМ...

преди 11 месеца

...НЕ СА НАШИ ПРОБЛЕМИ -----ТУК У НАС ВСИЧКИ СМЕ ТРАКИЙЦИ И МАКЕДОНЦИ!!

12

Анонимен

преди 11 месеца

Ако Иляна Иванова е приятелка на Йотова ето кой може да подскаже на Урсула да махне македонския език и нация. За какво ги пращат в ЕС като нищо не прават.

11

Анонимен

преди 11 месеца

Кога ше престане тая глупост с Македония .Разберете се тези хора не се идентифицират като българи дори да има исторически и научни доказателства че са такива.Единствения печеливш от продължаващият антагонизъм са ВМРО ,който иска да имат 1% на изборите че да вземат държавна субсидия и измислената партия на чалгаря която се храни от скандали и се мъчи да прави абонати за кабеларката му.