150

тъй де....

преди 11 месеца

Чудесно, ток и парно и без това поскъпват!

149

Сарказъм Радомирски

преди 11 месеца

Всяка точка е точка на невъзврата. Няма как да се върнеш 5 минути назад.

148

Квартална друсалка

преди 11 месеца

Какво да качем за периода Креда, когато температурите са били 15 по-високи?

147

Анонимен

преди 11 месеца

вече колко пъти минахме през "точки без връщане назад" мамооооо

146

Анонимен

преди 11 месеца

Конспираторите пак казаха истината: след Кромид 2019 ще дойде терора на Климатичните промени

145

Случаен минувач

преди 11 месеца

До В. Узунов 185Узунов, недей да гориш гуми, че ще те дяволите вземат. Знаеш ли колко черен пушек и отровни съединения се отделят при горене на гуми? Няма да мърсиш въздуха! Ама изглежда ти си от мypгавите граждани и не ти пука особено...

144

шмatka

преди 11 месеца

До Планетарен вампир Ами кога не ти стига акъла верваш на всекакви простотии краварски и британоварварски! Така се баламосва и заробва ,ограбва и плячкосва света!хай,наздравичката!

143

Планетарен вампир

преди 11 месеца

От ледения период насам земята се затопля със или без хората и техните действия! Защо? Отговора ще ви даде причината! Не е човека, а слънчевата волатилност! Понеже човешките масите са прости и нямат понятие от планетарна (гео)физика може с теории за глобалното затопляне да ги будалкат! 1,5 10^18 kWh е енергията падаща от слънцето в/у земята, а едва 1,4 10^14 kWh e световната енергийна употреба (данни 2010 г.)! Десет хиляди пъти по малко от слъчевата енергия т.е. по малко от 0,1 промила!

142

Хаха

преди 11 месеца

Днес бг пътува към дъното на смeтището без връщане назад. Глобално затопляне, че няма се знае много добре, ама да се опитваш да убеждаваш хората, че им е топло при положение, че им е студено е виша форма на шизофрения.

141

Случаен минувач

преди 11 месеца

Какво глобално затопляне бе, аз такава студена пролет не помня да е имало... До края на април беше като зима... Чак сега цъфтят липите, а трябваше да цъфнат още около 24 май... А юни колко дъжд се изля... Направо беше потоп.

140

минаващ

преди 11 месеца

Някой правил ли е сметка колко топлинна енергия бива освободена за едно изстрелване на ракета в орбита? Мазни милиардери ходят на екскурзия с частни совалки, мен ме карат да спра да ям боб щото много съм бил пЪрдял и им затоплят атмосферата...

139

В.Узунов

преди 11 месеца

Мен па си ме кефи топлото. За тва и зимата се отоплявам със горене на гуми от един приятел гумаджия.Кой му е жега да спи в хладилника. Ай сектир

138

Анонимен

преди 11 месеца

никий не вярвана лъжливите медии вече

137

Леля чичо

преди 11 месеца

За озоновата дупка се пишеше всеки ден във вестници и по телевизиите имаше поне минимум по 1 новина на ден свързана с озоновата дупка, показваха се хора с рак на кожата, показваха животни, паниката беше голяма и всички щяхме да умираме тогава пак , от тогава колко вода се изля , и помня че тази лъжа я бяха раздули до невероятни размери

136

Леля чичо

преди 11 месеца

..ааа збравих озоновата дупка , беше хит 90те и тогава щяхме пак да мрем защото без озоновия слой слънцето щеше да ни изгаря , минаха 30 години и озоновия слой си е там ,ааааа журналюги д...о...л...н...и.

135

Леля чичо

преди 11 месеца

Страхуват ни нон стоп 24/7 чиляка трябва да е свит под одеялото и да чака края на света , той вече идваше не знам колко пъти, 2000 година дойде края на света, после 2012 , свински грипове, пилешки, луди крави, денга, зенга, менга , на м...а..й..к..а. в..и... пенгата , смърт за журналягите !!!

134

До 174

преди 11 месеца

Къде го видя това най-студено лято в Европа бе ***?!?! Това че те е валяло често дъжд у Враца последните 3-4 седмици, не значи, че у целия свят е така!!! В западна Европа не са виждали такава суша и жега до сега!!! *** се разходи по Германия и Австрия да видиш вечно зелените им поляни как се жълти!! В яжна България кладенците масово пресъхват, хората копаят сонди на по 80-100м да има вода да поливат градините!! На него студено му било...

133

Анонимен

преди 11 месеца

И на кой му пука? Нищо няма да приключи, просто ще започне отново. Може да е за добро. Нас няма да ни има, но без нас няма да приключи света.

132

Танев

преди 11 месеца

Защо най-после не видите итинската причина за затоплянето на Земята, а сетуткате около Човешката дейност. Жалко за "ученоста ви" Източните щати скоро ще усетят заблудата си, н ще е твърде късно. Нютон е дал отговора много отдавна. Въпросът е в тълкуването на неговата формула. Нарастването ще продължи до Земната геологическа катастрофа.

131

Муахаха

преди 11 месеца

и Това го Пишат по Време на Най-Студеното Лято в Европа от как се води статистика за Температурата - Смешна и Жалко, но Паричките са Добре - Брюксел е Източил 7 Трилиона Евро до Момента от Ба лъ ците - Поданиците на ЕС за Борба с Въображаем Проблем!!