64

До нашите емигранти

преди 11 месеца

До 69: господине/госпожо, нищо не разбирам какво се опитвате да кажете чрез коментарът си. Какви заводи, какъв Пазарджик, кой ви гони от къде? Моля, изразете се ясно!

63

179

преди 11 месеца

Манталитета ни е създал илюзията , че София е на ръба да се пръсне от народ номер 63. Истината е съвсем друга. България няма постоянно население , никой не може да каже колко хора са в чужбина ( водят се по документ още в България ) В столицата е пълно със празни имоти но все още положението се крепи заради чуждите фирми...

62

До 67

преди 11 месеца

Което само доказва написаното.

61

Някой до 65

преди 11 месеца

Аз друго чувам. Има заводи в Пловдивско и Пазарджик, но още преди войната докара украйнци да работят, работили много хора, но на смени пак интриги пак управление човек на човека или със симпатия и т.н. напускат хора и в доста магазини работят съмнителните от всеизвестни квартали и тръгват грозни слухове и никой не иска да работи по тези магини вече. Иначе имам къща която са строили дядо ми и баба ми за нас и ако искаш да ме гониш *** им кажи на едно специално място са

60

Анонимен

преди 11 месеца

До 65.Последните две години населението на БГ не намалява.Първо всяка година в Бг идват по 10 хиляди имигранти ,второ заради войната в Украйна са дошли и 50 хиляди украйнци .Трето има и много прибрали се от чужбина .

59

Анонимен

преди 11 месеца

До 63.Като не ти харесва в БГ махай се бе .Защо си дошъл да плюеш държавата си ,махай се сменяй си името откажи се от гражданството си вземай си децата.Прави ги и тях Германанци.

58

До нашите емигранти

преди 11 месеца

Дали съм изкукал или платен няма абсолптно никакво значение, защото фактите говорят! Истината е, че в България е закърпено положението точно заради постигането на баланс между работните места и работната ръка. Ако се върнат емигрантите ни ще се развали баланса, и ще започнем да чуваме пак как на портала чакат още 50 кандидати. Отделно за имотите споменах. За останалото алчните търговци ще си свършат работата. Затова, моля ви, за ваше и наше добро, НЕ СЕ ВРЪЩАЙТЕ!

57

Някой до 64

преди 11 месеца

Колко ти платиха или си изкукал по природа??? Вземи се хвани в ръце и ходи на полето да копаеш и излизат всички дяволи от тебе. Ще се храниш екологично без да ти пречи никой.

56

До нашите емигранти

преди 11 месеца

Не се връщайте! Повтарям, не се връщайте! Тук няма място за повече хора. София е на ръба да се пръсне от народ, а в провинцията няма какво да правите. Ако се върнете, имотите ще поскъпнат още повече, животът ще стане още по-труден и за никого няма да е по-добре. Вие вече сте направили избор в миналото, отстоявайте си го и НЕ СЕ ВРЪЩАЙТЕ!

55

ДО 58

преди 11 месеца

До До 56ГОЛЕМИ ГЛУПсти си написал ! отдавна апартасментите у НАС не са евтини а за кражбите на политизите и неадекватното здравеопазване има ли смисъл да говорим ?!?!!??

54

Някой до Христо

преди 11 месеца

Беше що годе добре не беше мед и масло, но все пак. Сега от две години с безбройните орди мигранти всичко става тотал щета и от дълго лошо управление на шефове на фирми и грешни решения на собственици и управители. ЕС се превърна в терористична организация заради войната да спонсорира убийства и вместо за Европа работи за мигранти.

53

До някой

преди 11 месеца

А тези българи, които са се прибрали от западните държави заради мигрантите какви са? Та нали и те са мигранти в западните държави. Ти май не си добре с главата като цяло.

52

Христо Христов

преди 11 месеца

Ми осъзнали са, че навънка е шит. Само неграмотният и некадърен про'с так, гласуващ за ЕС, че да му дадат "европейска МРЗ" не го вдява.

51

Някой

преди 11 месеца

Има някой на който мечтата е да си купят жилище в България и се прибират. Има хора цели семейства който бяха добре, но заради мигрантите и все по-лошо управление се пенсионираха на ниската пенсия и се прибраха. Като цяло се вижда, че западна Европа пропада и някой седят до като може да се издържи за спестявания или евтини жилища и всички ще се приберат близките години. Положението наистина е доста сериозно.

50

Анонимен

преди 11 месеца

Ама разбира се! Заповядайте, отглеждайте си детето тук! Тук, където един апартамент е половин милион евро, а заплатите на програмистите са колкото на касиерка в немски супермаркет! И места в детските градини от 20 години места няма! Заповядайте и отглеждайте!

49

Някой до 34

преди 11 месеца

Една африканка с бяла прозрачна рокля и без сутиен изразана от двете и страни на кръста. Пълен контраст и цирк. Детето вика мамо виж гащите и. Отиде при един от нейните то тук стана Африка две барнат от помощи опнал бели чорапки найк, блуза с яка и чехли за баня Адидас направо кърти, припадаш. От другата страна африканци мюсюлмани овързани отгоре до долу. Да се чуди къде попадна къде се събудих. И най новото момченца с подаръци колела, че им се полагат със разни странни рокльо панталони и шапки

48

Иван до 45

преди 11 месеца

Говориш за 70%, а даваш линк за 58%. Сега на теб ли да вярвам или на написаното. Колко процента от българите имат спестявания и живеят от заплата до заплата? Ти можеш ли да си позволиш да останеш 6 месеца без работа? Знаеш ли какво имат предвид от заплата до заплата? Ти не живееш ли? Ако ти забавят заплатата с 20 дни ще си платиш ли ипотеката, вноските по 2та автомобила, частната детска градина на децата ти? Просто питам.

47

Анонимен

преди 11 месеца

А бе да ви пи..ам и на пропагандите. Видяхме ги всички завърнали се "от любов" към Бългрия и дресирани в Ню Йорк и Лондон как хубаво ни нагласиха през последните 33г. Обучени e..ни.ча..ри готови да продадат рода си за долари. Едно време такива от Москва се завръщаха, че все едно нямаме училища и университети в България...Според мен трябва да се забрани на всеки живял повече от 10г. извън България да притежава наш паспорт.

46

Анонимен

преди 11 месеца

Начи като споменах за бездомниците в СанДиего, този 53г компютърен инженер си живял доволно и работливо, докато не получил бърнаут като вълците от Уолстрийт дето героинята от статията ги е лекувала, и сега човека спи седнал в колата и ходи в една пицария да взима останките за хората от паркинга. Радвам се, че поне с това им помагат.

45

Някой до 37

преди 11 месеца

Постоянно да се доказваш. Лудост. Значи си луд по природа. Майната им всички по възможност е моето мото което спазвам и затвърждаване, че е правилно. Да се докажат те колко държат на качество и добри хора. Не доказват, писва ми пращам ги в триста ада и продължавам. Така аз съм независим човек който не дължи нищо на никой, а напротив..... Докато се осъзнаят много хора и фирми как са постъпили с хора като нас проблема си е техен, че са пристигнали там където сме ги пратили.