54

Анонимен

преди 11 месеца

Още много повече ще ги подкрепят, когато започнат да работят все по-гладко! Дерзайте!

53

жоржета

преди 11 месеца

Абе на Боки в червеното дупе

52

жорето

преди 11 месеца

Щом Боки го кажува е верно, он не мой лъже

51

gogo

преди 11 месеца

Кой е по-, по-,най-*** - тия 67% ли ....

50

Лаврентий Берия

преди 11 месеца

До до 38 - Човече, ще ти го кажа с цитат от любим филм: Let's agree to disagree! Българите винаги сме живяли сред други етноси и народи - арменци, турци, евреи. Малка нация като нашата няма корени и заложби в националистически идеи. Ние сме мултикултурна нация. Не мразим света и другите. Има една просройка хора живещи в миналото си - главно възрастни хора, раздаващи морални поучения, които обаче са уплашени ит новото и неразбиращи света днес. Има и маргинали мразещи битието си. Но, не са много.

49

Анонимен

преди 11 месеца

Искам Русия да спечели войната, за да видя как всичките тези евроатлантици ще се наредят на опашка пред руското посолство, за да молят Митрофанова за прошка. То ще случи, въпросът е кога, че нямам безгранично търпение да се насладя на гледката и неизбежната смяна на риториката по медиите. Само се опасявам тогава да не ни пуснат само руски телевизии. Понеже имаме природната нагласа да сме крайни и сервилни.

48

Муахаха

преди 11 месеца

Машините - Броихте ли ги?! те са Основните Гласуващи за Споменатите!

47

Анонимен

преди 11 месеца

76% т.е. 10к човека

46

Лъжа Поредна Лъжа

преди 11 месеца

Аз за Издигащите Децата и Внуците на Генерали от ДС - Повече Никога Няма да Гласувам!

45

Анонимен

преди 11 месеца

Какви страхове, това са измишльотини на медиите плюс мокрите сънища на разни копейки, *** и подобна сгганн. България отдавна е заявила европейско бъдеще и все още мнозинството от хората това искат.

44

Анонимен

преди 11 месеца

Социологическите *** перат образа на надупените към Посолството, срещу заплащане. Реалната цифра всъщност е 7, 6 %. Никой не е гламав да иска роднините му да ходят на война , да закриват въглищните ни централи, да източват природните ни богатства на безценица и т.н. благи работи, които получихме от евроатлантическите ни сутеньори.

43

Анонимен

преди 11 месеца

Нормално е Костадинов с хулиганските си прояви да има най-голямо неодобрение! Народа не харесва *** и хулигани, това че на неговите маргинали им харесва такова поведение, не значи че някой друг го одобрява! Даже имам чувството че го прави нарочно, за да не качва твърде много доверие, защото неговата партия не е предвидена да управлява (и той го знае), а да бъде креслива опозоиция

42

Спасиха Боко

преди 11 месеца

При следващи избори че гласувам за Хаджигенов. Боко трябва да влезе в затвора

41

Анонимен

преди 11 месеца

Евала на правителството Тръгнаха мощно в борбата срещу русофилите в парламента и радев. Министрите пипат професионално Показват и компетентност . ББ беше прав като държеше на ПП и ДБ и отново показа че неговия политически нюх е убийствен. Комунистите копейката и радев, не очакваха тази развръзка. За това са още в шок и не могат да се ориентират къде са какво става .

40

Анонимен

преди 11 месеца

Значи искат да кажат че Алфа Рисърч прави допитвания на свои разноски така ли? Какво значи със собствени средства? Кажете кой е поръчителя на проучването. Какво е това тайнство? Значи политиците искат да управляват бюджет за милиарди а ги е срам да се покажат кой поръчва едно проучване.

39

до 38

преди 11 месеца

До Лаврентий Берия,грешиш много,няма по-големи фашисти от българите,ккаво да очаквш от народ,който казва,само ние заслужаваме да живеем,и ако зависи от нас ще избием целия свят(добре,че не зависи),мразят всичко и всички

38

Напред с ЕС

преди 11 месеца

Това правителство къса с руската зависимост на България!

37

Анонимен

преди 11 месеца

До d В политиката участват всички граждани и всеки може да има мнение. В ядрената физика не участват всички и там е нормално да не се обажда някой който не разбира от материята.

36

Лаврентий Берия

преди 11 месеца

Кучетата /путинистките/ си лаят, кервана си върви! Истината е, че българина се отвращава от *** идеологии на Костадинов и ко! Българина никога не е обичал крайните националисти и крайните идеологии. Затова и българите спасяват българските евреи - не поради някакъв особен фетиш, но защото се отвращават от националсоциализма и присъщата му агресия и жестокост. Затова и каузата на Костадиновците няма бъдеще в България! Българина не иска кафява чума, който и да е носителя и!

35

Значи

преди 11 месеца

От 7% преди, сега 5% оже ги подкрепят!