24

Soli Invictus

преди 1 година

На македонското знаме има истински лъч от слънчевата светлина. Самият македонски цар Херкулес е взел лъча от слънцето и го е сложил на знамето. Поклонете се на Непобедимото Македонско Слънце! Непобедимото Слънце е вашият Бог и Господар!

23

Някой до Христо

преди 1 година

Вярно е, че детето на фашиста си остава фашист. Обаче малките деца се обичат. При тях няма омразата на разваленото порастване. Мога много да пиша по темата, но ще кажа само, че плащат и ще плащат голяма цена-карма за заемане на страна по-различна от доброто на България. Факт.

22

Лазар Диманис

преди 1 година

До 22 - Не знам како каи вас пренесуваат но генералното мнение на народот (од сите релевантни анкети до сега ) во Македониа претпочита да не е член на ЕУ на сметка исполнуване на условите за тоа ...

21

Някой към Христо

преди 1 година

Ей няма да престанеш да мразиш толкова много. Аз имам милярд причини повече от тебе да мразя всички и всичко от стаж във вихъра. Обаче пък нашите политици може да са всякакви, но пък е и виш пилотаж да можеш да играеш на няколко фронта от който удрят. А ти не закачай децата. Каквото си могъл явно си дал и даваш. Така и не разбрахме тарифа имаш ли или от чисто сърце мразиш или искаш част от определено парче баница?

20

Лазар Диманис

преди 1 година

Христо , наречиги како сакаш условите , и со златни букви да е напишан францускиот предлог е мртво слово на хартиа . Историска комисиа , заеднички чествувана , промена на учебници е фактор што е смртоносен за било коиа политичка сила што сака да е власт во Македониа . Ете го Лупчо он е наиблиску до вашите ставови и затоа има реитинг нула.

19

Анонимен

преди 1 година

До Лазар ДиманисМожем да не ги зачитаме, защото вие искате да сте в ЕУ, а не ние, разбрали, сърбоман такъв. Ходи си в Белград да си ги почетуваш там!

18

Някой до 15

преди 1 година

Шолц скоро ще се скрие като Меркел успял да вземе каквото може по сметките за пенсия, нахилени и хич му не е. Да му мисли следващият и хората в Германия който скоро ще плачат и новите управници ще плачат като Макрон човека с предложенията. В Германия става от зле по зле с мигрантите. Не можеш да видиш бели хора вече. Наделява салама от всякакъв сорт. Да те е страх да си запишеш детето на градина и училище. Изчезнаха германски деца няма почти. От две години е трагедия

17

Лазар Диманис

преди 1 година

До тие што се повикуваат на договорот .... Вчера Пендаровски *** ви рече дека упис на малцинство ( и за тоа не е сигурно пошто нема 2/3 гласови ) и тоа ке биде ..... уште плус кажа дека не можете вие да се повикувате на почитуване на договори кога вие не почитувате пресуди на ЕСЧП Стразбург ... *** и Шолц и по него и други истото ке ви го кажат ....

16

Анонимен

преди 1 година

12 Носи се стоко, тук е български сайт, не сръбскомакедонски. Българи немогат да коментират в северномакедонски сайтове, но ти можеш да драскаш тук. Значи, РСМ не е демократична държава, а сръбскорускакочина, където славят още Тито. Какъв ЕС, какви 5 лв?

15

Анонимен

преди 1 година

Това е само за вътрешна консумация, шефовете казаха какво ще стане и нямайте никакви съмнение, че точно това ще стане.

14

Македонец

преди 1 година

До другия македонец тук. Очакванията ми са, че нордмакедоните няма да са част от ЕС, докато са проости и нахални селяни. Образование, възпитание, европейски ценности и след 20 години може да влезете.

13

Анонимен

преди 1 година

Шолц да спре антибългарската истерия в РСМ, палежи на български клубове, побоища на българи там, спиране на българи на границата и езика на омразата, който идва от най-високия връх в РСМ. Излиза, че не РСМ, а България кандидатства за членство в ЕС, а не РСМ. България изпълни всичките зисквания, когато кандидатстваше за такова членство, защо РСМ трябва да е изключение? РСМ лобира и си пазаруват европейски политици, праща фалшифицирани доклади в Европейския съд по правата. Това трябва да спре!

12

Анонимен

преди 1 година

В РСМ всички, освен българите там, сацигани, роми. Които още славят Тито. Ниски, черникосмати, крадат, бият, лъжат, палят...истинскацигания. С такива трудно се преговаря.

11

Анонимен

преди 1 година

Сръбскорускатакочина РСМ изглежда още не е разбрала, че й е направен голям компромис, от страна на България. Няма нови условия, РСМ да спази договора с България. От това, София няма да отстъпи.

10

коко

преди 1 година

македоците се натискат за ес ние за шенген и така

9

Петър Дънов

преди 1 година

Браво,но не забравяйте ,че в Скопие ще си останат винаги ' Нискоинтелигентни уруди'. Помните ли Спаска Митрова .......и много други

8

Един Българин

преди 1 година

Чудесно, МВнР, какво правите с историческата комисия? Нищо не се чува половин година

7

коко

преди 1 година

стига кво толкова е станало.

6

Славка

преди 1 година

От небето ясно,падна куче бясно и удари... по главата проста..Сещайте се вече на фона на многото умници в държавата.

5

Анонимен

преди 1 година

Заради Гърция си промениха името на държавата а нас не ни имат за хора,