201

моралът ли морталът

преди 11 месеца

тва бионче подхвана боковите анти комуниски, кому високи песни дете заючерина ги подпръдваше до Чикаго и назад.А про по, майнъ Филибето, Бъш у Чикаго доаиенът на БГ емиграцията му зададе въпроса: Ти кът се комунистическо чедо и внуче как ще се бориш с комунистите.На което Първата КофПомпа каза- а не мен другио ми деда е бил фъсисче!А тиъ дето ги погнаха от ЕУйския Парламент за корупция или синът на Бъдън дато ако татко му ако загуби така както гол го кинонизират из ютубата тетака у зандано чеиде

200

Анонимен

преди 11 месеца

дръж баклавата за поничката и лашкай парапето в косматката да зачистиш ембрионо, казал Игнатий и се прекръстил.

199

Анонимен

преди 11 месеца

Киро и другите от ДС под новото име Добрите сили пишат доноси срещу България. Те са къртици, които ровят България да не влезе в Шенген. Колко трябва да си кукy, за да пращаш доноси срещу родината си?

198

И

преди 11 месеца

този *** ще виси на някой софийски стълб скоро...

197

Рюте

преди 11 месеца

И после същият този про100 Кирчо ще ни казва че трябва да пуснем България в Шенген....

196

Кирчо в Русия

преди 11 месеца

Пристигането си във Воронеж Кирчо разказва като кадър от филм от 80-те години, познати най-много на киноманите с гангстерските подиуми още от самолета бил вкаран в черна Волга , с която влезнал в града като на парад. Поканата е получил от неговият гуру Тери Бърт.УНИКАЛНО ВИДЕО разкрива обвързаностите на Кирил Петков с Русия - посрещнали го като руски гангстер с 9 черни волги. Сега се прави на ни лук ял, ни лук мирисал. Кирчо е руски агент. Будалкат ви ежедневно.

195

<><>

преди 11 месеца

Не съм чувал в България да има руски военни бази , руски фирми да копаят златото ни ....или руски хипермаркети които рушат малкия бизнес и продават в пъти по скъпо тук от колкото в чужбина ....Руски лекарства ? *** зависимостта от Русия сме имали и нищо общо със запада !

194

Анонимен

преди 11 месеца

По-големи агенти и рускопоклонници от бащата и чичото/дядото е покойник/ на Васил Терзиев има, ли? Те са агенти от ДС и в момента, в който Путин им поиска нещо, веднага ще го направят. "Верни досмърт" е девизът на комуниста от мракобесните ДС. Няма бивш комунист, особено от ДС.

193

Анонимен

преди 11 месеца

Ще прочистим всички американски агенти. Киро и компания, скоро!

192

Анонимен

преди 11 месеца

Кирчо , ти си Бате , единственият най-''СВЕСТЕН'' ...

191

Анонимен

преди 11 месеца

209 ПП,ДБ разчитат на Мария Габриел, да им пооправи имиджа в ЕК, за Шенген.

190

КуКлус

преди 11 месеца

Забравих че такива като Сорос ....благодарение на тях същевствура България ! Сорос дава мило и драго за България и такива мижетурки като нас ...Правителството да не чака ами да смени името България с "Американска нова България" ! За някой друг милион и това ще направят ! Те милиарди ни взеха ей така без нищо ....Златото ни задигат ей така без нищо ....Благодарни сме им !

189

В.

преди 11 месеца

Но как да ги установят? И защо само тях?

188

Анонимен

преди 11 месеца

Тоя , като се изхвърли , като чЕк-киа на песък !Абе Кирчо , и в другите държаи е иМАло комунисти , не виждаш ли ТЕ къдЯ сЪ , а ние къде НЕ СМЕ . Комунистите ви не са виновни , коя държава от Изтока в ЕС си е изгонила комунистите , които наброяват повече от населението им , в % -ти ???Виновните сте вие , ПРИМИТИВНИ ТЕ , КОРУМПИРАНИТЕ , КРАДЛИВИ ПОЛИТИЦИ , НЕ ОБВИНЯВАЙТЕ НАРОДА , КОЙТО ВСЕ ИЗКРВАТЕ ЗА ВИНОВЕН , ЗА КАКВОТО И ДА Е ,... САМО И САМО ДА НЕ СТЕ ВИЕ ---ВИНОВНИТЕ !

187

Зевзек

преди 11 месеца

Кирчо ще ни вкара в Шенген и Еврозоната като разправя на целия свят колко сме корумпирани,службите са пробити,полицаите некадърни и митничарите продажни.

186

Хелоу

преди 11 месеца

До 206 - И с кого ще я правиш тази България бе ***? Над 75 % имат сентименти към Русия? Всички ще ги изтрепеш или екстрадираш ли? И за какво, за да служим на Американски интереси ли?

185

ХХХ

преди 11 месеца

Тези думи могат да се кажат само от човек на когото му е заповядано да ги каже ! България не трябва да има каквито и агенти...руски , краварски , турски......ама май заповедта е друга ! Парите играят ! България отдавна е продадена !

184

Анонимен

преди 11 месеца

203 Тук е България, не Русия и става дума за евентуално, предателство към България, каквото извършва всеки руски агент у нас. Ако не ти харесва, върви в Русия.

183

Ханко Брат

преди 11 месеца

Еваларка Кире чукни пет

182

Анонимен

преди 11 месеца

Всеки русофил днес, е потенциален руски агент. Всеки руснак живеещ у нас, жена, или мъж. Никога няма да откаже на руснаците, ако поискат нещо от него, дори и да е срещу България, както предимно, е.