28

Анонимен

преди 10 месеца

IT - проденият термин, опростачен по времето на Тиквата. В информационните технологии имаше над 600 различни професии. Човек може да работи в тази сфера само ако има абстрактно мислене. ИТ-то не става за кмет, на София не и трябва абстрактно мислене. Трябва й истински мениджър и човек, уверен в способностите си.

27

СТРАНДЖАТА

преди 10 месеца

ЗА КОИ МЛАДИ СТАВА ДУМА? ЕДНА ШЕПА БИТКОЙНАДЖИИ И ДИГИТАЛНИ ШАРЛАТАНИ

26

Анонимен

преди 10 месеца

МЛАДИТЕ НЯМА ДА ГЛАСУВАТ ЗА ВАСИЛ ТЕРЗИЕВ

25

Анонимен

преди 10 месеца

''Това са IT, по-младите, живеещите в южните квартали на София. Факт е, че те ще си го припознаят. Няма да го припознаят антикомунистите' -- за айтитата знаем че са пидеерасти, но за всички останали млади що мислите че са леви, а не десни или по точно крайно десни и не са гласували за Възраждане и не искат да видят всички *** най вече Нелчето Христова увиснала от накой стълб?

24

ПОЗНАВАЧ

преди 10 месеца

"дойдоха деца на такъв тип родители."-а твоята майка, беше шеф в БАН и ти я наследи.Хайде кажи как преди 1989 г.от сегашното УНСС се премести в СУ,психология.Тази същата беше кандидат за евродепутат от партията на Яне Янев.Е такива ли ще ми коментират и дават акъл.

23

Шефрет

преди 10 месеца

Една от най противните перекендета къде лази като бълха по студията

22

Анонимен

преди 10 месеца

До фтф 17. аз съм ИТ и вече съм го припознал като предния мошенник! Дали всеки с малко повече мозък от средния за страната няма да седне и да се запознае с кой какъв е и какво иска да постигне! само онези бедните които не се развиват, каквото научили научили и смятат че знаят всичко и си чешат езиците завиждат, но не виждат реалността!

21

Истина

преди 10 месеца

поредното поставено лице, внуче на ДС, от там връзките за да направи фирмата и милионите! Който види човек с малко пари и веднага се присламчва за да изкара и той.... Спаси София много се провалиха тука!

20

Оракул

преди 10 месеца

Тази по какво е експерт? Поредните празни приказки на някакъв празен човек. Не знам откъде ги ровят. По-добре е екстрасенси, ясновидци, прочие. Те поне имат общо с темата.

19

Анонимен

преди 10 месеца

Тежи живеят в някакъв си техен свят. София не е само IT-та с по 10-15 000 заплата. София е и работника в склад в Дружба, чистачката от Красна поляна, деттската учителка от Младост, полицая от Горубляне, дилъра от Люлин... Това, че тези с парите се събират в скъпи заведения и се убеждават един друг колко добре си живеят не промяна факта, че те са около 5% от населението на града! Един приятел такъв преди 2-3 месеца ме убеждаваше, че 5-6000 лева е кажи речи средна заплата в София. Слезте на земята

18

Анонимен

преди 10 месеца

Младите не ходят да гласуват.

17

Гошо

преди 10 месеца

До Анонимен10В същност градски леваци ,а не левица

16

фтф

преди 10 месеца

"Ще го припознаят IT..." Вече хората се делят на стари, млади и IT... Хубаво, че има 300хил IT в София сега ще спечели!

15

Анонимен

преди 10 месеца

По-добре викнете някой който хвърля на боб и ще има по-голям успех в гаданията.

14

и пак дедо ви 2

преди 10 месеца

не се заблуждавайте че децата и внуците на бкп дс нямат общо с родата си . те са възпитавани както са възпитавани родителите и дядовците им - да са верни на партията . разликата е че те ше са комунисти капиталисти а не само комунисти . не очаквайте че те са бялата лястовица , те са по опасни и от това от което са се пръкнали .

13

Анонимен

преди 10 месеца

Ха ха ха, цялата му рода ит ДС, дядовци, баща му, дърти номенклатури!

12

Млад

преди 10 месеца

Не го припознавам. Зависи за кои млади говори госпожата. Ако е за зомбираните, вярващи във феи и как този от нищото станал милионер, защото е мъдър ръководител, може. Те така повярваха и на кирчо и кокорчо. Аз обаче, знам как дядо ми и баща ми са гонени от мракобесната власт на дядото на този и как 5 десетилетия тези са пили кръвта на този народ. Е, оттам са и парите му. Не го припознавам и не вярвам както и да ми го украсят сега. Като модерен капиталист, Тед презентър или иноватор. Смея се.

11

ВСЕКИ КМЕТ У НАС...

преди 10 месеца

...ПОСЛЕ СТАВА -"МУЛТИМИЛИОНЕР".....ЩО ТАКА ,БЕЕЕЕЕЕ.......АКЪЛА ЛИ ИМ Е МНОГО , ИЛИ ДЪРЖАВНИТЕ ПАРИ..????!...АЙДЕ ПОЗНАЙТЕ.....ХА,ХА,ХААААА

10

Терзиев

преди 10 месеца

Е алчно парвенюта, кото издигналите го от пп дб, а така наречената му " академия за млади програмисти Телерик " е печатница на пари. Жалко нищожество ,но най жалкото е, че не осъзнава колко е не съществен и не значим за софиянци.

9

Анонимен

преди 10 месеца

Чакай да видим кои са антикомунисти тук. ПП - откровено лява социалистическа партия, само че по-модерна, либерастка... Демократична България - откровено лява партия, също евролиберална... Зеленото движение - откровено лява партия. Единствените десни са малцината останали костовисти, дето си имат негова икона в домовете си и му се кланят. Това са антикомунистите в тази формация. Интересно защо се зоват градска десница, като по-вярно е нова градска левица!