41

Анонимен

преди 1 година

Изкуственият интелект е нищо на фона на естествената глупост.

40

До 50

преди 1 година

Не играем компютърни игри. Или поне срещите ни не са за това. Коментираме основно хубави автомобили, хубави жени и опитваме качествено уиски или коняк. Въздържаме се от теми за политика и работа, до колкото е възможно. Но на сбирките, всяка последна събота от месеца сме все около 12-15 човека от всички, плащащи си членския внос. Докато в затворената ни телеграм група активността е много по-голяма. Което идва да покаже, че ние 12-15 човека сме вече олд-таймери. Бъдещето е на технологиите.

39

Анонимен

преди 1 година

Да, Наталия ще звъни през 2 минути за пратката

38

до 46

преди 1 година

Няма Значение ти какъв си - Има Значение какво е Мнозинството, щото ако обедняването продължава с текущият темп, няма да съм изненадан, ако скоро е като 1944 година и в тоя клуб ще станете 130 тела с отделен от тях Естествен Интелект от Народния Съд. нали знаеш, то и по време на Френската Революция така са процедирали - Отделяна на Интелектуалната Кутия от Тялото.

37

Анонимен

преди 1 година

Човечеството няма толкова енергиен потенциал да подържа дълго изкуствен интелект, защото ще трябва да се лиши от много други неща за да се подържа дълго такава система.А ресурсите, дори и да се пръсна електронен франкещайн, бързо ще приключи със съществуването си поради липсата, на достатъчно енергия.Енетгията е в основата на съвременния начин на живот. И дори да останат само милиард на планетата Земя поради липсата на достатъчно енергия ще загинат безславно след десетилетие съществуване.

36

до 44

преди 1 година

Зависи какъв си и в каква среда се движиш. През 2002-а влязох в клуба на любителите и собственици на Бентли в България. Бяхме 16 човека. Сега сме над 130. Та така...

35

Анонимен

преди 1 година

Само да ви подшушна, че старите вълци вече подозират ИИ в умение да манипулира хората.

34

до 43

преди 1 година

ами то и Правителството ни се Ориентира към Промени в Конституцията - на Принципа - на Гол Тумбак - Чифте Пищови, щото България е ударила дъното - всеки ден ставам свидетел как хората не могат да си платят най-елементарните хранителни стоки от първа необходимост и на касата си броят стотинките и кое да връщат за да сметката им излезе! така, че винаги е така - като нямаш идея какво правиш - преследваш безмислената и непостижима цел, за да се намираш, че нещо правиш и работиш...

33

до 40

преди 1 година

САЩ отдавна се ориентира към Марс и явно не е случайно.

32

Може

преди 1 година

Ама да оправи гугъл преводача първо!

31

Няма Страшно

преди 1 година

в ЕС - няма да го бъде, тука като Има Облаци и Тока ще спира и ще си губи паметта - гарантирено от Зелената Сделка!

30

до въпросче

преди 1 година

Толкова са летяли до Луната и те! Още преди години Rammstein ги направиха на маймуни в един свой клип, където показват как "кацането на Луната" се режисира в Холивудско студио! Нали се сещаш, че ако наистина бяха ходили на Луната, щяха да ги разкатаят от съдебни дела!

29

Анонимен

преди 1 година

Ха, ха, като му дръпна щепсъла и ще престане да съществува,защото без енергия е само нули, без единици. А цялата тази дандания е да ни подготви за следващата"пандемия"която няма да е вирусна а електронна и ще направи богатите много по богати и бедните още по бедни,отколкото пандемията мода.Ако човечеството излезе от тази криза, следващата ще е по жестока и безмилостна.Как се изрази един ***:-"Ще се мре, яко ще се мре"ама не ние а само вие.Та да му дръпнем щепсъла овреме дорде все още сме живи

28

Анонимен

преди 1 година

За да се унищожи България са необходими малко повече автомобили и политици и нищо друго!

27

Въпросче

преди 1 година

как през 60те, т.е. преди 60 години в САЩ Летяха до Луната и през 40те правеха по 100 изстребителя на седмица, а сега с Изкуствен Интелент и целият научно-технически прогрес за последните 60-80 години - нищо, ни до Луната, а нашите Ф-16 не могат да ги произведат дори - какво е обяснението?!

26

до 34

преди 1 година

Храните само диви и сурови ли ги ядеш? А вода само от реките ли пиеш?

25

Анонимен

преди 1 година

Автономните автомобили с изкуствен интелект от САЩ за сега няма да бъдат внасяни в България от съображения, че може да се върнат сами обратно в Америка.

24

Напълно НеВаксиниран

преди 1 година

Нищо Изкуствено, Синтетично, правено от Човек - не Употребявам!

23

Мнение

преди 1 година

Не знам дали ИИ ще затрие света, но липсата на интелект със сигурност.

22

Developer

преди 1 година

Хора, сега ви е паднало да стартирате нещо ваше настрани и да го развиете, така че вече да не робувате на работодатели. ИИ, визирам chatgpt ви дава неограничени възможности да създавате всякакво съдържание без нужда да наемате работници и да го диплойнете много бързо. Тествайте идеи постоянно. Една ако покаже резултат - развивайте. Спрете само да мрънкате и да се оплаквате. Правете пари, докато ги има. А като няма.... пак правете пари ;)