19

Анонимен

преди 10 месеца

Важно е, че обръщат внимание на думите на руския външен министър Сергей Лавров, че съюзниците на Русия в Африка не бива да се притесняват, че хилядите бойци от групата "Вагнер", разположени на континента, ще бъдат изтеглени след бунта на техния откачил командир Евгений Пригожин през уикенда.

18

Българин

преди 10 месеца

Мелеза от Британия и Америка никога не може да ми бъде пример .Това е същество с ГМО генерали баща сестра братовчедка с братовчед доказано в света

17

безмозъчен лай -

преди 10 месеца

по медиите - това е отговора на въпроса: "Бунтът на "Вагнер" приключи. Какво сега?"

16

Запада не разбира

преди 10 месеца

Запада не разбира нас славяните и това си е! Пригожин е като Левски - ако спчели - печелят всички руснаци, ако изгуби губи само себе си! НО дори и привидно за западните живодери Пригожин да е загибил - той всъщност е спечелил по-ясната позиция на властта и по-дръзките и действия!! Пригожин е спечелил във всички случаи, не разбирате ли бе западни маргинални нещастници!

15

Анонимен

преди 10 месеца

Женята ви го каза Ние стреляхме и убивахме мирно население в Донбас от 2014 до 2022 година.

14

Анонимен

преди 10 месеца

В понеделник западните политици един след друг побързаха да заявят публично, че нямат нищо общо със случващото се в Русия, но им беше невъзможно да скрият своето разочарование от мирния изход на въоръжения метеж.

13

пуйката на Холмс

преди 10 месеца

Имаме си поговорка за простия,властта и сеира.

12

Анонимен

преди 10 месеца

dnes.UA, объркахте наратива. До вчера разправяхте как Пригожин победил, отслабил Путин. Днес обърнахте палачинката и Пригожин загубил. И вие не знаете спечелил или загубил е.

11

Анонимен

преди 10 месеца

Третотролов, ти си един голям третополов минус

10

Анонимен

преди 10 месеца

Как днес-а губи читатели - с постоянни статии за Русия Украйна и ППДБЛГБТ+

9

Анонимен

преди 10 месеца

Така ще завърши и специалната военна операция - както никой не е очаквал. Ще има да се кумим и чешем по глЪвите и в двата "лагера".

8

Вагнер

преди 10 месеца

Концертите ми ще са вече от Беларус. Имам нови мелодии

7

Архангел Псувнаил

преди 10 месеца

Я по-добре туземните сороссняя и либерален умнокрасивитет да забиват поглед в собствената паничка, че Русия е твърде голяма хапка за полираните им наномозъчета. Съсредоточете се върху размера на краставиците, прашките и флагчетата от прайда.

6

Анонимен

преди 10 месеца

Сетихте се, че в такава аргументация няма нищо разумно. Кажете си направо, че Генчо Гарсона просто изфиряса.

5

Анонимен

преди 10 месеца

Пичуе русофили, не знам за какви надежди говорите, че някой искал бунта на Пригожин да успее?! Това е големия страх - ако наистина успее, то ядрените оръжия не се знае в какви ръце ще попаднат и какво ще се случи с тях. То и без това русия се клати застрашително, остана и разни групировки да поемат котрол над части от нея. А ако вагнер беше успяла, тогава и другите щяха да се пробват.

4

Анонимен

преди 10 месеца

В случай че всичко това не е дългосрочен планиран театър, в най добрия/лош случай Пригожин се окъка и сега ще трябват много заслуги преди родината да го приеме обратно. Ще е като по филмите - изгнаник който не може да се завърне докато не възстанови честта си. Но все пак постановка ми се струва по вероятно, просто не се знае кога ще си признаят, защото ако е постановка има много различно възможни сюжета.

3

Анонимен

преди 10 месеца

ПрезКураМиЕ кво става в рускатаКочина !

2

Анонимен

преди 10 месеца

Въоръженият метеж на Генчо Гарсона продължава да заема преобладаващо място в западния печат, защото не могат да му простят за изгубените надежди. Светът се фрагментира, а глобализацията се оказа неолиберален блян.

1

Анонимен

преди 10 месеца

Е нали Путин беше отслабен и загубил ореол.Вие съвсем вече се оплетохте.