117

Анонимен

преди 1 година

До кога ще ни навират в очите измислени герои ? Вземай си Кирето и заминавайте някъде далеко и си харчете гепеното. Омръзна ни този петоразряден сериал с нескопосани актьори.

116

Анонимен

преди 1 година

Поне да можеше да пее, да танцува нещо. Нито е в политиката, нито ПП са избирани с реални гласове, ама много обичат да ги показват по ТикТок, кадрите от ДБто да им направят меме сериал

115

Промяната?Замяната!

преди 1 година

Лена Бориславова не е депутат , не е част от съвета на партия ПП ,а нарежда постове -министър председател в сянка ? Така ли 7 месеца тази управляваше държавата през двата пръта -Киро и Асен??? И СЕГА ПАК ЛИ ??? Госпожицата иска да е Ахмед Доган в пола ????? Каква е промяната ,това ли беше ?

114

Анонимен

преди 1 година

"Лена" звучи като име на фолк певица... както и е аксиома, доказваща абсолютно медийно журналястко скодоумие.

113

Анонимен

преди 1 година

Ленчето от кога взе да разбира от политика ...

112

ха-ха-хи...

преди 1 година

Лена картечарката на амбразурата а Про100 Киро кара скай сърф в Гърция....за какви подписи и споразумения и за какви 5 лева става дума??!!!!

111

Лена-гладна хиена

преди 1 година

Между двете сили няма доверие и то не може да се преодолее просто по този начин...няма да подпишем КОАЛИЦИОННО споразумение....но може да си сваля гащичките и който му е кеф да лющи ПАРАПЕТЪТ!!!

110

Анонимен

преди 1 година

ами като не може да има , на следващите избори още 5/10 % надолу. Тези на колко избори трябва да отидат за да разберат че трябва нещо да променят в начина по който се опитват да правят политика , на всеки следващи избори имат по малък резултат .Та сега общо с ДБ са с по-нисък резултат от ГЕРБ

109

Анонимен

преди 1 година

Това момиче е много зле. Не знам каква функция изпълнява във ПП, но най-добре да млъкне и да се скрие. Ако не се изкаже Слави, ще е Ленчето. Има доста смислени политици от ПП, но като че ли те не се показват. Незнам за какъв капацитет се има Бориславова, но за мен е кръгла нула. Не случайно, Бойко ги превърта на суплес и те незнаят къде се намират.

108

Анонимен

преди 1 година

Тая, като много знае, щом няма доверие, какво се моткат още из парламента и насам-натам, и само се обясняват? Да се махат и да отиваме на избори. Депутат да си в днешно време, работа никаква, заплатата бая някаква + още екстри. те затова и не ес отказват.

107

Красимир Петрофф!!

преди 1 година

Бойко и Пеефски наеваха с 300 кирчо, кокорчо, христо иванов и другитие леворезбари от козяк. Сега рейтинга им е като на Путин - стремглаво върви надолу! Дано падне и това правителство, че двете лелки - роторките не ми вдъхват доверие въобще /денков и гаргамел/ имам предвид. Абе, Мария Гебриел има двойно гражданство, как е министър ?!?

106

баба мара

преди 1 година

госпожата в какво качества се изказва не разбра ли че е позор каква е тазинаглост

105

Анонимен

преди 1 година

Тази изобщо упълномощена ли е да говори?? гледай си бремеността лелче..

104

Анонимен

преди 1 година

И тоя кучкотор се взе на сериозно.

103

Въпрос

преди 1 година

Лено, защо не си в Левкада? А, ти си бременна и не си за сърф. Правилно, пази си плода и по-малко политиканствай. Виж Кире. Следи вятъра и пали джапанките. Вие се печете тук у Софията.

102

Анонимен

преди 1 година

Ае ква е тая държанка, беше депутат подаде си оствката, сега каква се явява

101

Анонимен

преди 1 година

Тая като каква се изживява? Хайте полък!

100

Анонимен

преди 1 година

Че кво търсиш с тях тогава, като нямаш доверие. Или искаш само да ви подкрепят правителството, пък вие да си п равите каквото си искате. Е, не става така. Ако за две години не сте разбрали как се прави политика, знами нямате място там.

99

Анонимен

преди 1 година

ДО 102 Май нищо не разбра? Не ПП-ДБ търсят нещо от ГЕРБ, а ГЕРБ търсят нещо от ПП-ДБ.Нещо, за което няма шанс да го получат!

98

Анонимен

преди 1 година

Какво търсите от ГЕРБ, не са ви длъжни. Събаряйте се, тъкмо и слепите ще видят, че сте немощни, но много алчни!