144

Анонимен

преди 11 месеца

До 144Никой от генералите не изрази подкрепа за авантюриста Пригожин. Нямаше и най-малкия намек, че военните могат да го подкрепят.///Защото на тях им е известно ,че Пригожин е човек на Путин и метежът е театрална постановка на Кремъл.И точно затова и никоя военна част не стреля срещу вагнеровци и се предаваха.Обратното не важеше, 5 хеликоптера и 1 транспортен самолет бяха свалени от вагнеровци,,защото летели на колоните им"

143

До 146

преди 11 месеца

Братчет, има ли лекар в твоето село? По точно психиатър?

142

*-*

преди 11 месеца

Още една Специална Военна Осерация

141

Красимир Петрофф!!

преди 11 месеца

Първия, който нападна са нацистите с подкрепата на сащ, още в далечната 2012-2013г. После пробутаха клоуна, щото се лъже лесно, и така...стана каквато стана. Сега въпросът е, как да се излезе от това положение - може би Тръмп ?!? ще реши пъзела, като спре кинтите за шмъркалото, резнат част от украйнините и премахне плановете за украйнините като част от НАТО!

140

Анонимен

преди 11 месеца

Щом Вагнер е аут, значи че украинците са ги били в Бахмут! И то е така, с тази модерна техника те ще ги пребият от бой!

139

Анонимен

преди 11 месеца

Никой от генералите не изрази подкрепа за авантюриста Пригожин. Нямаше и най-малкия намек, че военните могат да го подкрепят. Това което трябва сега Кремъл да провери, проанализира и да предприеме съответните мерки, е кой от тях запази мълчание в създалата се ситуация, когато трябваше да говори.

138

Анонимен

преди 11 месеца

Путин е на Хадж!

137

Споко

преди 11 месеца

Споко, контрата не е блицкиг, сега ще попрегрупират малко защото след месец два ще се разкаля почвата, и напролет като изсъхне отново почвата контрата си продължава методично и по план да разгромява руските окупатори, Русия няма никакъв шанс.

136

Анонимен

преди 11 месеца

Не харесвам нито руснаци , нито украинци...един дол дренки са! Те са други хора, не са сърби или румънци дето приличат на нас! Но виновен е който напада, още повече че вреди и на целия свят!

135

Анонимен

преди 11 месеца

Global Times: "Подавление мятежа за такой короткий промежуток времени фактически укрепило авторитет администрации Путина. Сам же президент РФ в очередной подтвердил свою приверженность интересам России в Украине, назвав специальную военную операцию своим приоритетом"

134

Трезвен

преди 11 месеца

Много скучна работа. За два дни подви опашка и айде. Дайте малко екшън. Мен вече повече ме вълнува защо Уилям и Кейт носят дрехи в син цвят. (нещо кралско било, нз...)

133

Анонимен

преди 11 месеца

Если вы находитесь в 4-5 км от взрыва тактического ядерного оружия, вы не пострадаете вообще, майор запаса ВСУ Алексей Гетман. "Если на каком-то берегу Киева будет взрыв, то на другом - ничего", - сказал он.

132

До мае росии

преди 11 месеца

*** ли цитираш

131

Анонимен

преди 11 месеца

Споко, контрата е стабилка, добре си джитка, вече са в предрадията на Крим, скоро тръгват към Москва, но засега това се пази в тайна защото се провежда в секретност.

130

Анонимен

преди 11 месеца

В мае Россия была единственной страной Европы, где цены на продукты питания снизились по сравнению с прошлым годом: продовольственная дефляция составила 1,12%.

129

Анонимен

преди 11 месеца

Контранастъплението си върви бавно и методично, село по село леко леко си върви и няма да спре, ще се усилва с времето. Вие не берете грижа и не си въобразявайте, че някой си е мислил за краткосрочни блицкригове. Украинците са умни, не са проссссти като русите, които си въобразяваха, че за 3 дни ще се реши всичко.

128

отсает от расписания

преди 11 месеца

New York Times: В администрации Байдена считают результаты первых недель украинского наступления "отрезвляющими" и отмечают, что Киев "отстает от расписания".

127

Анонимен

преди 11 месеца

Къде се покриха двете плешиви жужета? А и да не забравя, ... .какво стана с руската офанзива?

126

Анонимен

преди 11 месеца

Със сигурност до дни, дори до часове Русия ще рухне, това е сигурно.

125

Анонимен

преди 11 месеца

Който е зад Путин, е пред Пригожин!