30

Анонимен

преди 10 месеца

Отворено общество е самата дезинформация! Може ли бандит като Сорос, обрал Английската национална банка и спечелил милиарди на гърба на народа, да е пример за нещо положително?! Ми той прави каквото му кажат от доста години за да не влезне в затвора- то е очевидно. И как точно мерят тези глупости, които говорят?! Как Унгария изведнъж падна под България в тия фалшиви класации?! Това е чиста пропаганда от най- долно качество!

29

Анонимен

преди 10 месеца

Айде айде, само като си припомним всички измишльотини покрай ковида дето публикуваха всички вкупом и каква истерия предизвикаха т.наречените масови медии. Просто стадо *** които грачат каквото им спуснат.

28

до 18

преди 10 месеца

А откъде да знаем, че ти не си точно ***.От опит знам , че троловете винаги уж говорят срещу ***.

27

Живка Людмилска

преди 10 месеца

Само Копейките са истинни и никой друг.

26

Срам?

преди 10 месеца

Срам ви е да го публикувате като главните новини или?

25

Анонимен

преди 10 месеца

Вече на нищо не може да се вярва! Всичко е пропаганда и измама в интерес на някоя престъпна групировка. Не само не може да се вярва на написаните и казаните неща. Вече не може да се вярва дори и на видео и аудио материалите защото и те вече се фалшифицират лесно с изкуствен интелект и специализиран софтуер.

24

Стоян

преди 10 месеца

Много е просто, публикувайте проверена информация и ние сами ще си направим изводите!

23

Анонимен

преди 10 месеца

По медиите се канят удобни събеседници. Коментират се второстепенни тематики и най-скандалните новини са за тормоз над някое животно (не, че го оправдавам), като в същото време хората мизерстват и умират буквално от безхаберието на управляващите и нежеланието им за законодателство. Предавания на неудобни журналисти вече не останаха, защото не е модерно да има повече от една гледна точка и да се показват грозни и скандални неща.

22

роско

преди 10 месеца

По-образованите хора просто не вярват на вашите измислици, антируска манупулация и copy/paste

21

Коментар

преди 10 месеца

То бай Тошовото Работническо дело имаше поне малко морал и не лъжеше както сегашните!Поне пукаха как краварката кака Пена е издоила 2 тона повече мляко от от краварката Стоянка,или как миньора бай Иван е изкопал 10 тона повече въглища от миньора бай Стоян и ще изпълнят петилетния план предсрочно!Сега само бомби и снаряди им в главите на войнолюбците

20

Птицевъд

преди 10 месеца

Ами при 99% средства за масова пропаганда,агитация и дезинформация какво друго да е?Добре че населението не им вярва както евроатлантическите бройлери!

19

О В Ц А Т А Доли

преди 10 месеца

Аз не искам да знам истината. А ТИ?

18

Анонимен

преди 10 месеца

До чухте ли И откъде се информираш?

17

Анонимен

преди 10 месеца

Медиите се опитват да вземем първото място, но срещат големи затруднения. Помага им единствено А за Б.

16

Мисирки от ЕС

преди 10 месеца

От посолствоТО не разрешават ИСТИНАТА.

15

Пак по опорката?

преди 10 месеца

До Анонимен 18: За да разсъждаваш за цивилизован спорт трябва да ти е ясно какво значи това. А като чета това, което си написал, си много далеч от истината. Прочети нещо за Олимпийските игри в древна Гърция. Макар че са живели преди повече от две хиляди години древните гърци са били цивилизовани и не са бъркали спорта с политиката.

14

Баба Радка

преди 10 месеца

И Вие сте едни от разпространителите дезинформация.

13

Анонимен

преди 10 месеца

Отворих днес спортен форум, какъвто не е интересен за руските ферми за тpoлове, и там имаше статия за това дали трябва да се изхвърли Русия от УЕФА! Мненията бяха поне 3:1 че руските терористи нямат място в цивилизования спорт, а моето мнние в тази насока събра 24 плюса и 7 минуса! Сравнете го примерно с този сайт, и сами си правете сметката, когато няма тpoлове, каква е картинката

12

БориМечката

преди 10 месеца

Именно това е Проблемът - Българите Вервят на Телевизора - за това и Господ не може да им помогне, да си помогнат сами, за да се Освободят! за това ще си и умрете р0бе, далече от нас Свободните и идеалите ни за Чиста и Свята Република!!

11

Анонимен

преди 10 месеца

Едно съм научил, че когато мас медията ти казва кое е правилно, то обикновенно е ЛЪЖА! Вчера беше грип, днес Укритата, утре ще видим...