115

АБСУРДНО?

преди 1 година

Пригожин тръгна директно срещу цяла Русия и не се поколеба (тук даже на говорим за Шойгу или за Путин). И изведнъж се появява Лукашенко и с един телефонен разговор убеждава разбеснелият се Пригожин да се откаже от инициативата си. И всичко се случва като "по масло". САМО НА МЕН ЛИ ВСИЧКО ТОВА МИ ИЗГЛЕЖДА АБСУРДНО?

114

И.Б.

преди 1 година

Не знам защо на тази снимка Лукашенко ми заприлича на Бойко Борисов.

113

Анонимен

преди 1 година

МУХАХАХАААА...Брутално кроше в суратя на рускофашисткия планктон.Какъв голям го вадеха преди година,а колки мек се оказа в неделя.Първо шампанско,фанфари,Киев за три дни,преврат,разпад на ЕС дъра-бъра,дъра-бъра.А на сега тръц-пръц.Изкривени от злоба физиономии на всякакви там ***,клакьори и прочее руски грантаджии.Определено много забавни бяха родните телевизии тези дни.

112

Анонимен

преди 1 година

Пълна излагация, а пишман русофилите пак видяха победа :))))

111

абе

преди 1 година

Според мен друго се получи, в тоя цирк. Изкочиха реално кои са мишките против тях, в екипа им, като го инсценираха това представление. Ако е така, доста добра идея и игра.

110

Анонимен

преди 1 година

Червенушките запяха пак, онзи ден се бяха покрили в дън земя.

109

Бай Дрън

преди 1 година

Навремето дедите ни са чакали Русия да ни освободи от робство, днес явно ще чакаме Пригожин. Човека е екипиран и с българско оръжие, таман ще си пасне с оня, де весе му гърмят складовете. Най+сетне ще си намери настоятел.

108

Бай Дрън

преди 1 година

Хахаха, смях, една Прибалтика се страхува от Пригожин. Леле мале, докъде я докарахме. Аз ако бях на мястото на Пригожин, щях да взема Лукашенко за гръб и в атака.

107

Анонимен

преди 1 година

Комунистите сами ще се изядат. След 100г тормоз над цяла източна Европа е време да свършват.

106

Анонимен

преди 1 година

Отрепките на света

105

Анонимен

преди 1 година

Индийски сериал !

104

Анонимен

преди 1 година

Ще го прати в Калининград да пази Северните потоци от разстояние.

103

Нова Руска Драма

преди 1 година

Чук-чук. -Кой тропа в този късен час? -Аз тропам, шеф-готвача, аз. Излез от бункера, завчас и бързичко ела със нас. Че сметката набъбна много, ще вземеш да избягаш в Того.-Не искам! Мамка ви проклета, защо тормозите джуджета?

102

Това е двойник

преди 1 година

Истинския Путин беше убит.

101

Забравиха Еньовден

преди 1 година

В събота, на 24 юни, не качиха тук материал, с който да подсетят, че е Еньовден - много тачен и обичан в миналото народен празник. Вероятно авантюрата на Пригожин отклони вниманието. Не знам дали в Русия са отбелязали, че той предприе похода си веднага след празника Иван Купала (в нощта срещу лятното слънцестоене, бил е много почитан в Русия в миналото, а днес се възражда сред младежите, особено в езическата му част). Слънцето е символ на мъжкото начало. Не знам дали Пригожин е имал предвид това

100

Анонимен

преди 1 година

Щом безмилостно мачкат едногласовите и лизaчите скимтят , с вас сме братушки.

99

щирлиц каскет смачка

преди 1 година

задаваш въпроси и си отговаряш сам.....имаш сериозни отклонения....психически разбира се.

98

Анонимен

преди 1 година

глобаляри, Пригожин е на 20 км от киев ;)

97

Въгнер

преди 1 година

Това, което се видя с невъоръжено око - Вагнер 9 месеца не могат да превземат Бахмут, но за броени часове минаха стотици километри в Русия.

96

Анонимен

преди 1 година

МУХАХАХАААА...Брутално кроше в суратя на евроатлантическия планктон.Какъв голям го вадеха в събота,а колки мек се оказа в неделя.Първо шампанско,фанфари,гражданска война в Русия,преврат,разпад на федерацията дъра-бъра,дъра-бъра.А на другия ден тръц-пръц.Изкривени от злоба физиономии на всякакви там ***,клакьори и прочее грантаджии.Определено много забавни бяха родните телевизии тези дни.