59

Рептилите пищят

преди 11 месеца

Рептилите пищят. Рептилски писъци се чуват навсякъде на Запад! От Берлин до Ню Йорк! Пищят като обезумели!

58

Мари

преди 11 месеца

Тоя изкуфял байдън, драпа с нокти да вкара страната ни във война. И може да го постигне.

57

Мари

преди 11 месеца

Тръмп , велик !

56

Факт

преди 11 месеца

Войната всъщност е лична, на Сорос, който впрегна ресурсите на целия Запад за да постигне собствените си амбиции. Само че нещата запецнаха и самият Запад се оказа в голяма опасност. Няма друго спасение, освен отстраняването на Сорос и хранениците му(демократите) от властта и то трайно(поне докато умре).

55

леля чичо

преди 11 месеца

когато американците *** значи всичко върви добре за Русия, значи изрязват тумора от властта и сатанистите не могат да си намерят място

54

Анонимен

преди 11 месеца

Тръмп е умен колкото и да му се подиграват, че има голяма уста,той е бизнесмен а не агресор

53

Анонимен

преди 11 месеца

Силно внимавам кой ще ми плати залежалите сметки и ме спаси от клошарство.

52

Русия - бандитска

преди 11 месеца

Държава само троловете се опитват да си обясняват какъв гении е Путин той си го навря с влизането в Украйна всичко, кето беше спечелил (и то беше много) за дни изчезна .. даде смисъл на НАТО загуби 1 милион от най-способните си, загуби 40,000 войници абе по-голям автогол не съм виждал ама той е гения, шахматиста от Кремъл общо взето ще свърши като повечето такива като него в историята

51

Били Хлапето

преди 11 месеца

Те на янките всичко им е ясно. Лилипуткина при първата криза напълни памперса, полетя и ги заева... Янките ако решат да нахлуят в Москва ще е като детска игра за тях...

50

Анонимен

преди 11 месеца

Тръмп е един от най-хитрите и чистомислещи политици!

49

Анонимен

преди 11 месеца

Леле ,преврат било 25000 срещу 300 000че падна от смях ,много им се иска на евроатлантиците по ЕС и тук ами че е на върба в петък Дав преврат ,не забравяйте че че Путин има друга частна армия която е към 200 000 която до сега не е участвала ,и поне трима двойници много наивни хора )

48

Тръмп е отврат

преди 11 месеца

Но като цяло за някои неща е прав! За Путин и Русия е прав не се знае следващия какъв ще е. Русия е средновековна държава с православието и военни лордове и феодали по- далеч България от Русия пък Американците да решат за Тръмп и Байдън

47

Анонимен

преди 11 месеца

До паф,к.42 Пригожин ще остане в историята с неговия еднодневен поход към Москва, завършил със скриването му в Беларус. Армията му,която щеше да влезе в Москва изпълни командата "кръгом' и се връща в своите изходни позиции. Дано Шойгу и Герасимов бъдат отстранени за проявена некадърност в битките с ВСУ, а генералите от щаба на Южния окръг в Ростов бъдат уволнени за предаването им без и един изстрел на ЧВК Вагнер. Така безславно завърши този еднодневен опит за бунт в пределите на Русия.

46

Бойкот на ОLX

преди 11 месеца

Какъв "преврат" бе, журнаГлисти, всичко беше цирк и напразни надежди за сороспиите...

45

Анонимен

преди 11 месеца

Изгледахме представление на "Балшой театър" и само укролюбците не разбраха какво става!

44

Анонимен

преди 11 месеца

Очаквахме, че САЩ като млада и най-демократичната държава в света ще избере млад и енергичен президент като Бил Клинтън. Тя си избра 78-годишния Байдън,който сега, на 82 години ще се кандидатира - за 2-и мандат, след като преодоляваше почти всяко качване и слизане от Еърфорс 1 с падане по стълбата. Смятахме,че ще възцари справедливост в САЩ, но той чрез един окръжен прокурор отправи цели 37 обвинения към Тръмп в годината преди изборите.Очевидно двамата харвардци са се учили от него.

43

Анонимен

преди 11 месеца

Пожелавам си някой да ме финансира да си платя залежалите сметки.

42

Teo

преди 11 месеца

Ами как - по най-логичния възможен начин! САЩ и без Европа са си военно страшилище - казва на Путин - виж какво - вече не ми е профит да си държа аскета в Европата! Че и напъпиха украинските жрици, а те ни връщат момчетата пълни с пи4и въшки и болести! Изкарвам САЩ от НАТО, чакаме да се размирише в0нята и гледаме сеир! Вземаш си Крим, ЛНР и каквото си взел сега от ДНР и останалото го връщаш и кой от дека е! После Европата ще ми се мазни да вляза пак в НАТО и ще мълчат по тоя въпрос!

41

Тръмп за Байдън

преди 11 месеца

На въплос от CNN- Байдън е изпечен мошеник, аз го знам и вие го знаете, но не споменавате нищо за него, щото сте корумпирана медия. Колко пари получи сина му от Украйна? Колко от Китай? А момчето хабер си няма от нищо! Следващия!

40

Анонимен

преди 11 месеца

Глобалисти, времето ви изтече!!