64

Анонимен

преди 10 месеца

Боже, Боже, тръгнал Соррос да ми казва дали съм грамотен!

63

реджеб иведик

преди 10 месеца

пишат ви такъв тип статии по родните "информационни"сайтове: https://fakti.bg/life/793555-pian-anglichanin-iznasilil-bebe-chaika и после същите тези медии ви се подиграват как сте били последни по информационна грамотност!!!....мбахахахаха...ама това си заслужавате ЧЕ ДАЖЕ ВИ Е МАЛКО!!!

62

Антикомунистка София

преди 10 месеца

Запади комунизма хората са неграмотни и са изплискали толкова менталния леген тона е наследство което нямат саво антикомунистите

61

Анонимен

преди 10 месеца

Българите са тотално неграмотни във всяко отношение и не заслужават самоуправление !За такова просто племе само диктатура в стил Сталин!!

60

ЩЕИЗНАСИЛЯНЕЛАОТДНЕС

преди 10 месеца

мисирката не е лекар, че заради вас ходихме с парцали 3 г и ни плашехте че ако не се бодем щемрем и донесохте невиждана спекула. а отделно че урките били жертва, а русия агресор. така че туй 'медийна грамотност' си го завретеугазо. ВСИЧКИ *** ЩЕ БЪДЕТЕ ЗАЛОВЕНИ И ЕКСЗЕКУТИРАНИ КАТО ДОЙДЕ ВЪЗРАЖДАНЕ НА ВЛАСТ, НАЙ ВЕЧЕ НЕЛАХРИСТОВА ОТ ДНЕСА И ТОВА НЕ Е ЗАПЛАХА, А ОБЕЩАНИЕ

59

Ima li?>??

преди 10 месеца

Е тва дебиллните *** много ни дърпат на долу, щото за по-прoсти хора от тях не се сещам. Американците са като ядрени физици в сравнение с родния двугънков руcороб.

58

от телевизионните

преди 10 месеца

екрани ни залива А-къне и Ъ-кане ,без едно нормално изречение да се чуе от тези гласни.И водещи и коментиращи журналисти , и гостите в студията-ААА и ЪЪЪ пред всяка дума ,между думите и в цялото изречение. Абе ,в кой курс по журналистика се учи този начин на говорене???

57

Истина

преди 10 месеца

ако си непослушен и имаш собствено мнение, означава че си лесно маниполеруем, отиваш на ниско ниво в тази класация, ако населението е обучено като добро кученце, значи може да сте най-напред в класацията. Моля разумните хора да не се доверяват на някакви мафиоти правещи класации по поръчка, нищо общо с действетилността!

56

Ром"с

преди 10 месеца

Е,НИЕ сме винаги в последните места по цивилизованост и на първите по простотия,нег пан имеш ли !?

55

Анонимен

преди 10 месеца

Една журналистка се хвали че ги водили 3 дена на морето и там им казали който напише повече статии срещу Путин ще има по-гляма премия.Това ооще от началото на войната.

54

Тони

преди 10 месеца

Стига бе,е това изненадали е?!Медицината среда е един клюкарник,противопоставяне ,според това кой на кого служи.Никаква обективност.

53

Анонимен

преди 10 месеца

Медиите са платени и следват управляващите.Например Франс прес е под началството на френския президент.Защо изтрепаха целия екип на Шарли ебдо.На журналистите в България им правят на три месеца събрание по три дена в някое хотелче и там им спускат опорките и тенденциите.

52

Анонимен

преди 10 месеца

То като цяло хората са медийно неграмотни, единствено изкуственият интелект GPT Chat демонстрира завидна медийна грамотност :)

51

Мирослав Германов

преди 10 месеца

Аз съм гей и се гордея с това

50

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 54 Превъртаме играта направо.

49

Анонимен

преди 10 месеца

Така е има много прости журналисти доказали го с безсмислените си статии и неграмотно написани такива.

48

Анонимен

преди 10 месеца

Хайл Гьобелс Денков, Райхспропагандаминистърпредседател на лъжата! Какви звуци издават всичките ***? Гьобелс, гьобелс, гьобелс.

47

Анонимен

преди 10 месеца

Последни сме по медийна грамотност в ЕС, падаме с две места надолу т.е. вече сме изпаднали или напълно отпаднали. Поздрави!

46

Анонимен

преди 10 месеца

Много обичам като някой ми казва какво да мисля. С такива ниски топки няма как да стане.

45

Ганя

преди 10 месеца

Българите са били, са и ще бъдат най-мъдрият народ в Европа. Решенията които вземаме колективно през последнте години, макар и без подкрепа от политиците ни го показват. Цяла Европа се поддаде на измислената пандемия - Българите - не. Цяла Европа с малки изключения си затрива семействата - Българите - не! Та уважаемият индекс за медийна грамотност могат да си го вземат, да го сгънат много хубаво и да си го пъхнат там дето вече им като кремвирш в коридор!