35

Анонимен

преди 11 месеца

Дори и бързо да се потушиха нещата в Русия ще има последствия.

34

Анонимен

преди 11 месеца

30, някои слушахме Путин директно, без помощта на развален превод. Не спомена имена, нито конкретен факт, който окачествява като предателство. На партенката се вързаха отново хора с ум като аспирин, които вярваха във ваксини, в призрака на Киев, дори във съвсем скорошния цирк с оттеглянето на Пригожин от Бахмут, ден след което тоя град стана официално отново Артемовск. Още чакаме, впрочем, контаофанзивата там.

33

Анонимен

преди 11 месеца

По-важно у къде е Пригожин, че вчера миsироците ни продъниха ушите с поредните изтъркани партенки.

32

Анонимен

преди 11 месеца

Настъпление към Москва?!С 2 батальона пехота,без авиация,през 200 километрова равнина?!Щяха да ги направят на пролетни ролца за 20-30 мунути!Който се е хванал на това,акъла му е в долната част на гърба :) Путин се хили с Пригожин сега някъде и му казва"Ваня,добре се получи!Дай списъците сега,кой първи ти предложи помощ?!"

31

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен,к.17 За Пригожин около 21:30 часа съобщиха, че е отпътувал в Беларус, армията му изпълни командата "кръгом" и се завърна в изходната си позиция. Какво ще последва сетне с нея тепърва ще видим. Както и какво ще последва с Щаба на Южния руски военен окръг, същят този щаб на руските войски, сражаващи се с Украинските военни сили ВСУ и доброволците от НАТО. Генералите от този щаб се предадоха на Пригожин без нито един изстрел. Дано не са посрещнали бунтовника с букет от свежи рози.

30

До 35

преди 11 месеца

Какви медийни лъжци бе юнак?! Сляп ли си глух ли си ,дане би журналистите да са са измислили думите и действията на Пригожин и Путин !?!......Ти в Москва ли си ? Или във Воронеж???

29

нормален

преди 11 месеца

100% от децата и внуците на руските държавницина високи постове са на запад и са западни възпитаници!Завършили са в АнглияАмерикаГермания,Швейцария.Учат там,имат къщи,имоти и живеят там! Родителите са патриоти,говорят че Русия е 1,обаче пращат децата си на запад! До един!!!

28

Анонимен

преди 11 месеца

Пригожин има право като казва "Препоръчвам на елита на Руската Федерация да събере отрочетата си и да ги изпрати в зоната на СВО", но вие тук акцентирате само вурху Шойгу. Думите на Пригожин се отнасят до всички елити на всички страни. Знаем само един наглобритански принц, който е служил, но пък сме го виждали в нацистка униформа.

27

Българин

преди 11 месеца

Хайде пак...

26

Анонимен

преди 11 месеца

Това е вътрешна работа на рашките, не е ваша

25

Елементарно Уотсън

преди 11 месеца

На меден месец е с един сръндак.

24

ами

преди 11 месеца

очакваме скоро да падне от балкон или да се подхлъзне в банята .

23

Анонимен

преди 11 месеца

Там си е, където и до сега. Както и Путин. Само дето медийните лъжци се чудят как да покрият вчерашната си поредна нескопосана пропагандна офанзива. Днес с интерес чакам кое ще е следващото новоизлюпено запъртъче от отчаяните лъжи на кукловодите им.

22

Как къде?!

преди 11 месеца

На почивка, лято е все пак!

21

Много

преди 11 месеца

...са забавни руските таракани! Като ги попиташ, почему опять обос'рались, с пълна сила започват да цвъкат,..."ама те американците"! Сбъркана работа!

20

Анонимен

преди 11 месеца

Такъв руски резил и цирк не съм гледал никога...

19

Ром"с

преди 11 месеца

Къде изчехнаха Байден,Саливън,Макрон,Сунак,Борис,Шолц...те нещо 48 часа мълчат,вода ли набрали в устата си ..?)

18

...

преди 11 месеца

Путин се закани, метежниците да бъдат наказани "жестоко"? Отнесоха го Шойгу и Герасимов! Те ли са метежниците?

17

Анонимен

преди 11 месеца

Защо джyджето не се появява да обясни как е "наказало" метежниците...? Ха-ха-ха.

16

,spas

преди 11 месеца

Избягал е през нарко каналите на Бборсисовв към централна Европа